Şimdi Ara

KIZLA GİDİP KONUŞMAK İSTİYORUM AMA OLMUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim bölümden bir tane kız alttan ders alıyor arada görürüm sınıfta neyse,ilk aşama zaten bakışmaktır işte ben bakıyorum arada arkadaş diyor bak sana bakıyor falan,gidip konuşmaktan utanmıyorum tek başına görsem gider oturur konuşurum fakat kızı hiç tek görmedim yanında en 2 kızla takılıyor ne yapmalıyım? Şimdi diyorum olacağı varsa zaten olur ama kayıtsız kalınca da olmuyor.

Burada kızla aramızda hiç bir diyalog yaşanmadı,sadece geçen hafta ben fakültenin kapısına geldim o da kapının kenarındaydı yine arkadaşı vardı şimdi tesadüfen mi yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum ama ben kapıya yönelince o da hemen geldi kapıya işte ben de hemen kapıyı açtım bu da bir ufak bakış atıp hafif utanarak(bana öyle gelmiş olabilir)başını öne eğip teşekkür edip gitti.

Çok düşündüm bu konuyu buraya açmak için çünkü bir çok kişi boş boş yorum atacak ama olsun kafam çok karışık.

• Yanında biri varken konuş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tut kolumdan hele bi konuşak senle de.

Bak ciddiyim tek bulamıyorsan al eline bi kahve uzat buna gel bi şey konuşmalıyız de öküz değilde gelir zaten ya da direkt sormak istediğim bir şey var de gelecektir ürkütme ama.

Şimdi direk 3lü ile muhabbete gir dicemde boş muhabbet çevirmen lazım sonra bu tek kalcak o zaman konuşcan falan filan sen ilk yönetimi yap ya da boş bulunduğu annı kolla gitmiyor bu tek bi yere muhakkak bulunur bide kasma kardeşim rahat ol bırak o utansın senden.

• Şimdi utanmıyorum dedim de yani 3-4 kişinin yanında duygularımı belirtememem.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Girmekte istemiyorum öyle arkadaşlarıyla birlikteyken muhabbete tek bulsam hallederim diye düşüyorum az da olsa ağzım laf yapar,her halde yapacak tek şey pusuda beklemek olacak o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McGregor

Şimdi utanmıyorum dedim de yani 3-4 kişinin yanında duygularımı belirtememem.

Duygularını belirtme sen de o zaman, tanış en azından
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Yalan yok düşünmedim değil ama insanda bir reddedilme korkusu var hani,bir gün böyle gözüm kararacak gidip konuşacam anca öyle yoksa yemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.McGregor

Yalan yok düşünmedim değil ama insanda bir reddedilme korkusu var hani,bir gün böyle gözüm kararacak gidip konuşacam anca öyle yoksa yemiyor.

Reddedilsen ne olur ki 1-2 gün sonra unutursun, kız istemiyormuş gönlü yokmuş dersin ama gidip konuşmazsan sürekli içindeki birşey seni paralar

+ olarak kızı başkası kaparsa da çok çok daha fazla üzülürsün neden gidip konuşmadım dersin
  • Kapıda teşekkür ettiyse kesin verecek

kalbini
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Reddedilsem bile öyle dediğiniz gibi 1-2 güne unutacağımı sanmıyorum ciddi çok fena vuruldum hani derler ya aklıma çıkmıyor benim ki lafın gelişi değil sürekli onu düşünüyorum şimdi böyle olunca daha titiz yaklaşıyorum ama şu son yazdığınızda benim de aklıma geldi ki o tarz düşüncelerim etkili oldu bu konuyu açmamda.
  • Sürekli takıldığı 2 kızı etkisiz hale getir ,kız tek kalacaktır
  • Agzın laf yapsa simdiye sevgili olurdun o kizla. Oncelikle bahanelere sıgınmayı bırak. Lise degil orasi. Universitede bir kizi cekip de duygularini acarsan salak konumuna dusersin.

Yapacagin tek sey eglenceli ve rahat olmak. Git yaninda arkadasi varken tanıs. İki kizla ayni anda tanisip, ikisinin de sosyal kanca esigine girmek. İste agzi laf yapmak bu olur. Universitede bir yerlere davet edersin. Kahve, canli muzik, bar vsvs. Ciddi dusunme. Cunku uni’deki pek cok kiz ciddi dusunmuyor. En azindan erkekler ciddi dusunmedigi icin kizlara da ciddi dusunme firsati kalmiyor.

• Öyle yap zaten tanımadığın için ağzının laf ihtimali anca arabada dolmuşta olur ama tanış önce sonra bir yerlere davet et ondan sonra muhabbet ilerler hiç bir şey olmadı mı numarasını alırsın sanaldan devam sonra okulda devam

Ya kardeşim bu işin bi mantığı pek yoktur pratikte anlık davranılır ve gelişir şunu mu desem bunu desem nasıl olur bi yere oturunca nasıl konuşcam falan düşünüp kasma kendini sonuçta clubdan hatun düşürseydin mantık belliysi lakin burda farklı.

Önemli olan kızın istekli olması ve manitasının olmaması bunlar yoksa hiç zaman kaybetme ha bide çok bağlanma ne kadar kız görürsen üniversitede senin için tecrübe olur cinselliği kastetmiyorum tamamen o da olur asıl mevzu karakter analizi yapıp kadınları tanırsın üniversite bittiğinde keşke yapsaydım deme yapıştır geç.

• Bugün de hazırladım kafaya taktım gidip konuşacam net ama sınav çıkışı bir aşağı bir yukarı fakülteyi ve kampüsü turladım bulamadım çarşıda da bir kaç kafeye baktım yok bugün de olmadı demek ki nasip değilmiş bugün inşallah yarın olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.