Şimdi Ara

Kızın yanında rahat olmak :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşk koltuğu bulunan sinemaları tercih et. Birşey olmaması mümkün değil.
  • ULAN SEVGİLİYLE ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GİTMEK KADAR APTALCA BİR ŞEY YOKTUR.BELKİ SEN GİTMİYORSUNDUR AMA,FORUM İSTANBUL'A GİDERLER KENDİLERİNİ COOL SAYARLAR.GİDİN BİR BALAT'A FALAN TARİHİ YERLERİ GÖRÜN.SESSİZ SAKİN SEVGİLİYLE GEZİLECEK YERLER.NEDİR BU MONOTONLUK ?

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Kızın bu tarz mevzularda öpüşmeye vereceği tepkiyi ölçer cinsten dolaylı bir soru sor. Soramıyorsan herhangi bir ortamda bir arkadaşından rica edersin ortaya böyle bir soru atar kızın buna vereceği cevabı dinlersin. Ona göre hazırlarsın kendini.

Olumlu bakıyorsa sinemada elini şöyle bir tutmaya çalışırsın doğal olmaya çalışma aslında aptal ol garip garip sesler çıkar ama osurma, öksürme ve hapşurma. Sesten kastım bu değil.

Sonra elini kızın omuzuna atarsın usulca ama kızı çekme kendine hızlıca. Yavaşça insan gibi usul usul g.tüm g.tüm yanaş kıza

Sessiz bir şekilde adıyla hitap et zaten sesi mesi kısılır kızın. Yavaş yavaş yanaş yaların de sonra yok yok öp işte

dostum bunu test ettim onayladım arkadaş ortamında rahat bir 10 kişinin içinde bahsi geçdi kız çok karşı çıktı sonra 2 hafta sonra çıkmaya başladık baş başa kaldık benim umudum yok tabi ve 3 kez uzun süre öpüştük ve 3 ündede ilk adımı hep o attı ...bu işe yaramıo yani belkide benim kız yalan söyledi arkadaşlarının yanında belki karakterini korumaya çalıştı ...

• Önce sinemaya götür ve orda bitir işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

Önce sinemaya götür ve orda bitir işini.

İşte nasıl olucak nası bitireyim

not: Bu soruyu sorduğuna göre liseli varsayımıyla yaklaşıyorum. Sinema öncesi bir cafe de oturun sohbet edin çok kasma kendini gerisi gelir.

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

Önce sinemaya götür ve orda bitir işini.

İşte nasıl olucak nası bitireyim

Bak böyle atraksiyonun bol olduğu bi filme götür yada çok romantik bi filme kız böyle filme iyice odaklansın o sırada her insan gibi o da dalgın olacaktır o surada elini tutuyo ol ve yapış gerisini o getirir zaten tabi bunların olması için sizin ruh haliniz kişilk yapınız önemli böyle ama gerçekten rahat ol hiç bişey demicektir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDRll -- 30 Aralık 2011; 21:59:01 >
  • Hadi bakalım
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.