Şimdi Ara

Kızın kafasında yer etmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bakıyorum millet bi kızla konuşmaya başlıyo falan hemen samimiyet kuruyolar.Ve kızlar hemen bağlanıyor.Ne konuşuyolar böyle sabaha kadar hiç anlamıyorum.Mesela kızla cocuk konusuyo falan, 4-5 güne samimi oluyolar cocuk kendini geri cekince kız anında bağlanıyor.Cocuk ne konusuyor boyle, veya masıl hemen samimi olabiliyor? Ozel bi taktiği falan mı var bu işin? Kızın kafasında anında yer edebiliyor, kızı manipüle ediyo sanki.Bilen vardır elbet el atarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızı buldun da manipüle etmesi mi kaldı
  • yavaş yavaş nicke doğru bakın ve konuyu terk edin
  • Kardeş kızlara hemen pas vermeyeceksin çünkü bilimsel araştırmalar gösteriyor ki eğer bir kıza tüm erkekler ilgi gösteriyorsa kız onlarla ilgilenmez fakat kendisine yüz vermeyen yani pas vermeyen erkekleri daha ilgi çekici bulurlar çünkü diğer herkes o kızla ilgilenirken o çocuğun ilgilenmemesi kızın ilgsiini o çocuğu elde etmek üzerine yoğunlaşır mesela bir kızla çok samimiyet kurarsın iyice konuşursun sonra birden muhabbeti kesersin o zaman kız elbette meraklanır ve peşinden koşmaya başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

yavaş yavaş nicke doğru bakın ve konuyu terk edin

Ne var bu adamın nick te çözemedim bi :)

• Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Çünkü o TechR

• 40 dene tilki dolanıyor kafalarında boşuna uğraşma sen yer etsen 39 tane daha var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli olan allah katında yer etmektir mümin kardeşim.
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Buldum, şu zamana kadarda 10 kızla konuştum yazdım dm falan attım yani.Ama hiçbiriyle 1 hafta 10 günden fazla sürmedi manipüle etmeyi, daha doğrusu konuşmayı bilmediğim için.

• Up

• Herkes kıza karşı manipülasyon teknikleri uyguluyor mu sanıyorsun? Şeklin düzgündür, diğer kızlar tarafından tercih ediliyorsundur, etrafında insanlar vardır, az ve öz konuşuyosundur... Bu tür detaylara sahipsindir ve kızlara dolaylı yoldan bunları belli etmişsindir, onlar da elinde olmayan bir şekilde bağlanmaya başlamıştır. Genel olarak çark böyle işliyor.
  • Heh işte takıldığım nokta o, benden daha tipsiz ve çokta sosyal olmayan, asosyal sayılabilecek bi adam bile şansa mıdır nedir artık güzel kızla çıkabiliyo üstelik parasıda yok cidden anlayamıyorum.

• Kızları çözemezsin hayatını bunları düşünüp harcama hele biraz büyü olgunlaş sen o zaman anlarsın daha dünkü çocuksunuz siz hayatta göreceğin çok şey var

• Yukarı

• Kızın içine düşme birader şu ana kadar instagramdan 9 numara aldım sanırım . Sonra hepsi kezban çıktı engelledim gitti

• Yuksrı

• Uup

• Fikir yokmu hiç

• Tavsiyelerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.