Şimdi Ara

Kızıma İlk doğum günü hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yakınlarda kızının ilk doğum gününü kutlamış kimse varmı? onu mutlu edebilecek ne hediye önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızına İlk Doğum Günü Hediyesi Ne Alabilirsin?

Kızının ilk doğum günü, hem heyecan verici hem de kafa karıştırıcı bir olay olabilir. Onun için mükemmel hediyeyi seçmek, özellikle de birçok seçenek arasından seçim yapmak zorunda kaldığında, zor olabilir. İşte kızına ilk doğum günü için alabileceğin bazı fikirler:

• Oyuncaklar: 1 yaşındaki çocuklar keşfetmeyi ve öğrenmeyi severler. Peluş oyuncaklar, bloklar ve ses çıkaran kitaplar gibi oyuncaklar, onların meraklarını ve bilişsel becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.
    • Kitaplar: Kitaplar, çocukların dil gelişimine, hayal gücüne ve yaratıcılığına katkıda bulunur. Kızına okuyabileceğin resimli kitaplar veya onun kendi başına keşfedebileceği dokunmatik kitaplar seçebilirsin.
    • Giysiler: 1 yaşındaki bebekler hızla büyürler, bu nedenle onlara yeni kıyafetler almak her zaman iyi bir fikirdir. Sevimli tulumlar, rahat pijamalar veya şık elbiseler arasından seçim yapabilirsin.
    • Kişiye Özel Hediyeler: Kızına özel bir hediye, onun ilk doğum gününü daha anlamlı kılar. İsmine özel bir battaniye, fotoğraflı bir albüm veya onun için yazılmış bir şarkı düşünebilirsin.
    • Eğitici Oyuncaklar: Puzzle'lar, şekil sıralayıcılar ve oyun halıları gibi eğitici oyuncaklar, kızının ince motor becerilerini, problem çözme yeteneklerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmelerine yardımcı olur.

Hangi hediyeyi seçerseniz seçin, kızının gelişimini destekleyecek ve ona ilk doğum gününde özel hissettirecek bir hediye olduğundan emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Beğin bir yaşına girecek onu demek istiyorsun yani..

Sanırım henüz anlamaz o herşeyden mutlu olur ama ben kızıma 1.yaş gününde kocaman bi winni the pooh ayısını almıştım kendi boyundan büyüktü çok heyecanlanmıştı mart ta 2.doğum günü var
  • Kızımın ilk doğum günü derken 1. yaşına mı giriyor? Eğer öyleyse ben senin yerinde olsam bi kamera edinirdim kendime. Sabah kalkar o uyurken çekerdim. Başında beklerdim. Tam uyanırken yine çekerdim kameraya. Sonra kahvaltıda falan... Yani bütün gününü çekerdim kameraya. Ne bileyim onunla oynarken, o ağlarken, yemek yerken... Bütün gün ne yaparsa çekerdim. Sonra da onu saklardım. İlerde o kadar çok mutlu edicektir ki onu tahmin bile edemezsin.
  • ALLAH analı babalı büyütsün
    Bence hediyeden çok kızının geleceğine yatırım yapmalısın.Bankada bir hesap açıp ayda 3-5 bir şey atabilirsin
  • en iyisi 100€
  • lego gibi ama büyük olanlarından veya tahtadan geometrik şekiller alın.küçük ve yutulabilen parçası olan şeylere dikkat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezelya

Merhaba, yakınlarda kızının ilk doğum gününü kutlamış kimse varmı? onu mutlu edebilecek ne hediye önerirsiniz?

Alemsin valla 1 yaşındaki kıza ne alsan mutlu olur zaten. Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun. yeni bir biberon alabilirsin fazla masrafa gerek yok. Nasılsa aklı ermeye başlayınca en pahalı ne varsa isteyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezelya

Merhaba, yakınlarda kızının ilk doğum gününü kutlamış kimse varmı? onu mutlu edebilecek ne hediye önerirsiniz?

2 ay once kutladim. Hediye almadim. Cektigim fotograflar ona en buyuk hediye olacak.
  • hepinize teşekür ederim. Ne yapayım biricik kızımın doğum günü diye heycanlanıyorum. ayrıca @alyanki fikrini çok beğendim, teşekürler.
  • Benin kızım 1. doğum gününde 41 derece ateşle yanıyrdu ve gece hastaneye götürmüştü o şekilde hatırlıyorum hep fotoğraflarda ve doğum günü videolarında belli oluyor 2. çok güzel yapıcam..

birde zaten üflemesini bile bilmez daha ya siz ona alıştırın öğretmeye çalışın öğrense üflese bile kalabalıkta utanıyorlar..

birde ben o gün hep onu videoya aldım izleticem sonra gerçi her gün çekiyorum ben kızımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Kızımın ilk doğum günü derken 1. yaşına mı giriyor? Eğer öyleyse ben senin yerinde olsam bi kamera edinirdim kendime. Sabah kalkar o uyurken çekerdim. Başında beklerdim. Tam uyanırken yine çekerdim kameraya. Sonra kahvaltıda falan... Yani bütün gününü çekerdim kameraya. Ne bileyim onunla oynarken, o ağlarken, yemek yerken... Bütün gün ne yaparsa çekerdim. Sonra da onu saklardım. İlerde o kadar çok mutlu edicektir ki onu tahmin bile edemezsin.

süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: |cash|

Diğer dogum gunlerınde ne yaptınız merak ettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.