Bildirim
Boy uzatan gizli tabanlık aldım, SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
İlk gördüğümde cinayet aleti sandım -
Hocam satin almalik link atarmisin mobilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende almak istiyorum. boyum 192 .basketbol oynarken falan kullansam fena olmaz aslinda. kullanimi rahat mi ? hoplarken ziplarken rahatsizlik sakatlanma falan olmsain ?
3 cm ne farkederki.
bende almak istiyorum. boyum 2.03 .arada sokak lambaları arzalanıyor onlara el atsam fena olmaz aslinda, kullanimi rahat mi ? ampule uzanırken elektrik çarpma falan olmsain ? -
İlk mesajı tam olarak okumadığını zannediyorum, lafın tamamını görmeden atlayan bi insan olduğunu anlayabiliyoruz. iyi günler. -
kısa boyluysan ne olmuş yani bence gereksiz ama hayırlı olsun -
Bende almak istiyorum boyum 2.29 smaç basarken zıplamasam fena olmaz aslında -
bana çok lazım kısa boydan bıktım :( -
quote:
Orijinalden alıntı: 3DMystic
bende almak istiyorum. boyum 2.03 .arada sokak lambaları arzalanıyor onlara el atsam fena olmaz aslinda, kullanimi rahat mi ? ampule uzanırken elektrik çarpma falan olmsain ?
Hocam daha geçen nat geo'da forbes'daki en başarılı adamlar listesinin %80 gibi bir kısmının 1.80'den uzun olduğunu ama dünyadaki 1.80 üzerinde olan insanların oranının %15 olduğunu söylediler, bence boy direk başarıyla doğru orantılı, özgüven sonuçta.. -
orası da doğru da kısaysan kısasın sonuçta yapacak bişey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: BlancpaiN
Hocam daha geçen nat geo'da forbes'daki en başarılı adamlar listesinin %80 gibi bir kısmının 1.80'den uzun olduğunu ama dünyadaki 1.80 üzerinde olan insanların oranının %15 olduğunu söylediler, bence boy direk başarıyla doğru orantılı, özgüven sonuçta..
onla alakası yok.
afrikada çinde hindistanda milyarlar açlıktan bişey yiyemiyor. o nedenlede büyüyemiyor. zaten buralardan çıkacak başarılı adamlarda tek tük.
avrupadakiler iyi besleniyor uzun oluyor zeki oluyor düzenli bir hayatları var açlık gibi bir sorunları yok sonrada başarı sağlıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
Hocam daha geçen nat geo'da forbes'daki en başarılı adamlar listesinin %80 gibi bir kısmının 1.80'den uzun olduğunu ama dünyadaki 1.80 üzerinde olan insanların oranının %15 olduğunu söylediler, bence boy direk başarıyla doğru orantılı, özgüven sonuçta..
onla alakası yok.
afrikada çinde hindistanda milyarlar açlıktan bişey yiyemiyor. o nedenlede büyüyemiyor. zaten buralardan çıkacak başarılı adamlarda tek tük.
avrupadakiler iyi besleniyor uzun oluyor zeki oluyor düzenli bir hayatları var açlık gibi bir sorunları yok sonrada başarı sağlıyorlar
Nat Geo'nun yalancısıyım hocam :) sonuç olarak özgüveni yüksek olan insanlar daha girişken olabiliyor..
-
Boyu özgüven aracı olarak görmek 13-22 yaş arası kişilerin kompleksidir. 1.68 boyundaki kuzenim okuduğu üniversitenin yarısıyla yattı nerdeyese -
quote:
quote:
quote:
onla alakası yok.
avrupadakiler iyi besleniyor uzun oluyor zeki oluyor düzenli bir hayatları var açlık gibi bir sorunları yok sonrada başarı sağlıyorlar
Nat Geo'nun yalancısıyım hocam :) sonuç olarak özgüveni yüksek olan insanlar daha girişken olabiliyor..
tamam özgüven meselesi önemli ama boyla başarı pek bağlantılı gibi gelmedi bana.
çekikler paso kısa adamlar 2 milyar kadar var 1.60 boyları yok
dünyanın %70 i yeterli beslenemiyor. o nedenle kısa olmalarına şaşmamak gerek. sonuçta boyunda bir getirisi olabilir ama zannetmem. bazılarına boyu uzun aklı kısa derler
Nat Geo diyorsa vardır bir bildiği
-
İnsanların hayatları en çok o dediğiniz yaş aralığında şekillenmiyor mu hocam ? -
İlgimi çeken bir konu , eğer PM ile link verebilirsen bende ilgilenmek istiyorum -
quote:
quote:
quote:
quote:
onla alakası yok.
tamam özgüven meselesi önemli ama boyla başarı pek bağlantılı gibi gelmedi bana.
çekikler paso kısa adamlar 2 milyar kadar var 1.60 boyları yok
dünyanın %70 i yeterli beslenemiyor. o nedenle kısa olmalarına şaşmamak gerek. sonuçta boyunda bir getirisi olabilir ama zannetmem. bazılarına boyu uzun aklı kısa derler
Nat Geo diyorsa vardır bir bildiği
Son günlerde çıkan bi belgeseli var orada izledim primatlardaki alfa erkeklerinin alfa erkeği olabilmelerinin nedenlerinden birini de vücutlarına boylarına poslarına bağlıyor, size de izlemenizi öneririm :)
En Beğenilen Yanıtlar

bende almak istiyorum. boyum 2.03 .arada sokak lambaları arzalanıyor onlara el atsam fena olmaz aslinda, kullanimi rahat mi ? ampule uzanırken elektrik çarpma falan olmsain ?
|
Benzer içerikler
- permatik nasıl açılır
- uzaktaki arkadaşa doğum günü mesajı
- punta cana puro yorum
- telefon nasıl bozulur
- aile hekimi kulak temizler mi
- vtouch nedir
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- 5g zararları
- discord yapay zeka çizim
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X