Şimdi Ara

kızım,soruları alayım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ss at ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kynsykmz

O zaman bol bol güldür ve hoş sürprizler yap. Biraz havalı ve ukala ol. Kesin sonuç.

Açıkçası hiç kız arkadaşım olmadı ve yaşım epey geçiyor. Güldürme konusunda iyi değilim ve kendimi de kasamam. Lakin konuşmayı bilen biriyim. Bir de acaba çok mu tipsizim? Sen daha iyi anlarsın.

kızım,soruları alayım?

• quote:

Arayı çok açıyorsun ondan dolayı böyle oluyor. Hal hatır sor, gül, güldür, ciddiye al, anlat, dinle. Yakın davran ama çokta arkadaş pozisyonuna girme. Kanka olunca öyle kalıyor çünkü. İltifat et mesela. Ama burnu kötüyse burnuna etme güzel bi yönünü seç öv onu. İnandır. Tek sorunun fazla mesafeli olman.

Çok teşekkürler cevapladınız son bir soru:
    Hep merak etmişimdir bizde mesela masturbasyon bilinen birşeydir ama sizde nasıl yani gereklilik duyuyormusunuz birde bunu zorno ile mi gerçekleştiriyosunuz ayrıca biz mesela uluorta yerde konuşuruz şunun şurasına bak şöyle böyle veya dün şu kadar yaptım veya keşke xx kişisiyle şunu yapsam gibi muhabbet olur sizde nasıl oluyor yani oluyormu teşekkürler.

• Bi kızın bizden hoşlaştığını / hoşlaşma aşamasına ilk adımı attığını nerden anlarız?

Edit: Yıllardır görmediğimiz bi kızla tekrar nasıl iletişim kurabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 26 Nisan 2015; 1:27:57 >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Ya bu kızdan kıza çok değişir. Şahsen ben daha çok karizmatik tipleri seviyorum. Sert. 3 numara saç favorim. Ama 2 yıldır çok moda olan saçlar var. Dalga gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum. :) onları sevmiyorum erkeği yumuşattığını düşünüyorum. Giyim standart ama bi kot bi tişört gayet hoş olabilir. Siyah bi kot mavi bi gömlek gayet yeterli. Konuşma tarzı ise sesini kontrol etmeli yani oturaklı konuşmalı. Kendinden emin ve biraz umursamaz. Seni sevdiğini anlamalısın ama bunu çokta gözüne sokmamalı. Biraz atabilirsiniz "geçen şu oldu,geçen şu bunu dedi" gibi ama abartmadan. Dinleriz.

• Arkadaş kalalım lafınını yememek için ne yapmamız lazım ?

• quote:

Bakireyim,benim elimde,haftada 2 kere.

Ss gelirse kamyon devrilir.

• An itibariyle konu:
     kızım,soruları alayım?

• Anlaşılan tipsizim ama tipsizlikten öte asosyallik sorun. Dilerim bir gün kız arkadaş bulurum.

• Ya kardeşim bu troll hala niye banlanmadı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkin değilsin ama 15 20 kilo vermen lazım. Üzgünüm.

• quote:

Çirkin değilsin ama 15 20 kilo vermen lazım. Üzgünüm.

Sorumu cevaplarsanız çok memnun olucam ayrıca cevaplarıbız için çok teşekkürler

• No ss no güven kynsykmz

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Mast hepimizin ihtiyacı. Ben çoğu zaman önce "zorno" izleyip zevke geliyorum sonra hoş bulduğum bi adamı düşünerek rahatlıyorum. Tüm kızlar haftada 1 yapar.

• quote:

Mast hepimizin ihtiyacı. Ben çoğu zaman önce "zorno" izleyip zevke geliyorum sonra hoş bulduğum bi adamı düşünerek rahatlıyorum. Tüm kızlar haftada 1 yapar.

Peki çok teşekkürler bu arada yaş kaçtı?

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    25 mayısta 20 bitecek.

• quote:

Çirkin değilsin ama 15 20 kilo vermen lazım. Üzgünüm.

Ha ha ha, o kadarla kalacaksa iyi. Teşekkürler.

• kynsykmz K kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi teşekkürler mayısta body'e başlıyorum tek eksiğim o.

Bu arada csb.
  • quote:

Öncelikle, kızları etkilemek düşünüldüğü kadar zor değil. Sadece ideal kiloda olup yakışıklı yada karizmatik olmanız yeterli. Fakat "fit" bir vücut hanenize artı olarak döner. Biz kızlar cıvık erkeklerden nefret ederiz. Biraz maçoluk hepimizin hoşuna gider. Kızlar sevgili oldukları erkeklerin giyimi güzel olsun ister. Öyle çok pahallı markalara gerek yok, en azından renk uyumu beklerler. Göze güzel gelmesi lazım. Güzel gülmeli erkek ne çok abartı nede fark edilemeyecek kadar sessiz. Hafif sırıtışlar da yakışır erkeğe. Sahiplenen bir beden diline tav oluruz içten içe. Dozunda bir ukalalığa da hayır demeyiz. Peşimizden çok koşan erkeklere ilgi duyamayız. Önce gelsin,biraz etkilesin,biraz merak ettirsin sonra köşesine çekilsin. Seve seve geliriz. Her soruna cevap aldın umarım.

Eee zaten bunları olan erkek her kızı tavlayabilir. Sanki her kız böyle de hepsi bu koşulları istiyor. Pehh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelsin kızlar,gitsin protein tozları.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.