Şimdi Ara

Kızılay göbekde yediğim ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kızılaydan aşşağı doğru iniyorum çok acelem var ama trafikde tıkalı, neyse göbeğe gelince bir araba sola doğru kırdı (fluence), sonra bir polis arabası da sola doğru kırdı. Bende bakdım sola dönülmez işareti var ama U dönüşü yapılmaz ibaresi yok. Bende polisin gözüne baka baka U dönüşü yapdım . Adamda gözüme baka baka plakayı aldı .

Benden önce dönen adam gitti polise bişeyler dedi sonra U dönüşü yapdı, sanıyorum kiralık bir arabaydı belkide makam arabasıydı (fluence) bilemiyorum, polis arabası sola döndü U dönüşü yapmadı.

Şimdi sola dönülmez diyen yerde U dönüşü yapılabilir mi yapılamaz mı? Ben bu cezaya itiraz etsem bir sonuç çıkar mı?

"Sn. S*** D***, 06***** plakalı aracınıza 06.03.2018 tarihinde trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiştir."

Birde edevletten cezaya bakamıyorum, hata veriyor ne yapmak lazım. Şu hatayı veriyor.

********** Tc No/Vergi no ile Kayıtlı Bir Firma Bulunmamaktadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adamlar bir kere sola dönülmez yazmış sen iki kere sola dönmüşsün

muhtemelen itiraz etmen sonuç vermeyecektir.

• O göbekte bende yedim ceza.Acemiliğme denk sola dönmüş bulundum. Polis niye döndün dedi. Dedim geri gideyim. Benlik bişi yok kamera çekmiştir. Girdin git artık nereye gitçeksen değsin bari cezaya dedi :D

• Kardeş dikkatli olmak lazım senin itiraz edebileceğim hiç bir şey yok sen baya bile bile lades olmuşun. Polisin tepkilerini bile görebileceğin bir mesafeden olmuş olanlar, tecrübe de geç maalesef yapacak bir şey yok, piyango sana vurdu bu gün de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılay demişken aklıma geldi yazayım okuyan olursa dikkat eder. tandoğan meydanı ışıklarda bekliyorum anıtkabir yönüne doğru düz gideceğim. arkamda fren sesi duydum araba son sürat geliyor. hemen az ileri gittim adam son anda durdu. hareket etmesem arkadan çarpacak. yaya çizgisini geçtim diye ceza yemiştim. sakın çizgiyi geçmeyin

• O kavşakta her dönüşte sola dönüş yasaktır tabelası oluyor. Yani sen sola döndüğün zaman döndüğün yolda tekrar o tabeladan var. Yani sen U dönüşü yapmıyorsun. İki kere sola dönüyorsun.

• Bazılarına Bilal a anlatır gibi anlatmak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı yerden bende ceza yedim sanırım sola dönüş işaretini görmedim ama , döndüğüm tarafta araç gelmediğinden ve kırmızı yandığından rahatça geçtim , 1 ay sonrada bize

• 5 sene önce bende iş için gittim Ankara ya yol yorgunu adres ararken bende aynı yerden sola dönüş yaptım hatta tam dönerken polis memuru ile göz göze geldim ama artık çok geçti , sonra ceza falan gelmedi araç 34 plakaydı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.