Şimdi Ara

Kızı üzmeden nasıl ayrılabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru açık beyler şuanki sevgilimi üzmeden nasıl ayrılabilirim normalde bunu hiç takmam üzülüp üzülmemesini ama bu kız üzülünce nedense bende üzlüyorum beni daha önce 2 3 kere terketmesine rağmen tekrar barıştık ama şimdide ben ayrılmak istiyorum yinede üzmek istemiyorum hadi bakayım playboylar çıksın anlatsın bi çaresini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vallexN -- 27 Kasım 2015; 12:42:50 >

• x senden ayrılmak istiyorum. Lütfen uzatma. Dostça bitsin. İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ben 2 yıldır bi kızın peşinden gidiyorum adam ayrılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Ulan ben 2 yıldır bi kızın peşinden gidiyorum adam ayrılıyor
    daha yaratıcı arkadaşları bekliyorum.
  • Yaratmak Allaha mahsustur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ayrılmak istiyorsun

• wiseignorant W kullanıcısına yanıt
    Eski sevgim yok artık biraz kincilik var olanları unutabilirim sanmıştım ama unutamıyorum eskisi gibi sevemiyorum geçen neredeyse ayrılıyodum aradı telefonda ağladı falan dayanamadım yine barıştık dahada yaş 18 çok ciddi bi ilişki istiyo böyle evlenmeye kadar giden falan benim daha yolum var başka kızlara gönlüm kayıyo gezip tozmak falan ama bırakamıyorum şu kızı bi türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallexN

Eski sevgim yok artık biraz kincilik var olanları unutabilirim sanmıştım ama unutamıyorum eskisi gibi sevemiyorum geçen neredeyse ayrılıyodum aradı telefonda ağladı falan dayanamadım yine barıştık dahada yaş 18 çok ciddi bi ilişki istiyo böyle evlenmeye kadar giden falan benim daha yolum var başka kızlara gönlüm kayıyo gezip tozmak falan ama bırakamıyorum şu kızı bi türlü.

Bunu kopyala yapistir yap ayrilir zaten

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    hocam iyi dedinde maksat üzülmemesi :D bunu dersem üzülür ben onu istemiyorum ki ama bu akşam ne olursa olsun bitircem galiba
  • Bunları onada açıkla o zmn ayrılacaktır He yine ayrılmıyorsa sen ayrıl bırak üzülsün bunu hakediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Ulan ben 2 yıldır bi kızın peşinden gidiyorum adam ayrılıyor

Yine mi ban yedin?
  • Üzmeden ayrılamazsın. Eğer seni seviyorsa her türlü uzulecektir. En az acı verecek olanı soyleyeyim ama. Kıza durumu açıkla ve her ortamdan engelle. En başta cok sinirlenecek ama sana ulasamadigi icin bu duruma alismasi cabuk olacak daha az aci cekmis olacak.

• Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    aynen öyle şimdi söylüyorum ayrılmak istediğim açıklıcam bunuda ona sonucu buraya yazarım hadi bismillah. heryerden engelleme güzel fikir

Edit : başladım karşılıklı atışmalar geldi müziğimi açtım çarpışıyoruz tel uçak modunda aramasın diye ağlar falan yine yine kaybetmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vallexN -- 27 Kasım 2015; 17:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beyler yardım kızın arkadaşları saldırıya geçti 3 lü halde yazıyolar help plssss kafam karışıyo @Garip1Genç gibi anınızı anlatın destek çıkın
  • Nolur ayrılma kardeş kafanmı güzel kız işte

Not:erkek lisesine gidiyorum

• Sorun sende degil yuzunde
    Olen ablama cok benziyorsun ve bu bana aci veriyor

• Eş cinselim de

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Eş cinselim de
    Üzmeden ayrılma diye bişey olmaz.. Anca oda seni istemiyoda söyleyemiyosa olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Sorun sende degil yuzunde
    Olen ablama cok benziyorsun ve bu bana aci veriyor
    Arkadaşlar kavgayı kazandım ama yanındada karaktersizlik mallık s*rfzlk ve söylersem ban yiyeceğim birçok ünvanda kazandım.... bide güzel ve içten bi beddua da yedim neyse böylesi onun için daha iyi ilerlersek hep üzülücekti seviyorum kızı ama daha erken 6 7 yıl sonra karşıma çıksa bu şekil evlenirdik... neyse hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vallexN

Arkadaşlar kavgayı kazandım ama yanındada karaktersizlik mallık s*rfzlk ve söylersem ban yiyeceğim birçok ünvanda kazandım.... bide güzel ve içten bi beddua da yedim neyse böylesi onun için daha iyi ilerlersek hep üzülücekti seviyorum kızı ama daha erken 6 7 yıl sonra karşıma çıksa bu şekil evlenirdik... neyse hayırlısı

Alıntıları Göster
    Hadi geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.