Şimdi Ara

Kızı Etkilemek İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle lisesli kardeşlerim için açıklama yapmak istiyorum. Oğlum bir kızın peşinden benim gerizekalı arkadaşlarım gibi koşmayın. Gidip de hiç bir kızın ağızına düşmeyin. Bakın hiç bir zaman unutmayın, erkekler için karakterden önce tip önemlidir, kızlar için ise tip geri plandadır. Eliniz ayağınız tutsun bakım yapın yeter. Onlar için en önemli şey özgüven ve cesur adımlardır. Ayrıca kızlar kendinden büyük erkekleri tercih ederler. Bakın en basitinden bı kızın en güzel yeri neyse ona odaklanın. Mesela 2 kız yan yana iken çirkin olan kıza biraz iltifat vari konuşup güzel olanı kıskandırın. Güzel olana hiç bir zaman belli etmeyin sevdiğinizi. Gidip ölürüm ayaklarına da yatmayın. Kızlar babaları gibi dik duruşlu erkeklere bayılırlar. Sürekli onlarla kaçan kovalanır felsefesine uygun davranın. kendimden bir takım örneklerim olacak.

9. sınıftayken hem 9. sınıf hemde 10. sınıfın en güzel kızları ile çıktım. Hİç bir zaman para yedirmedim paralarını yedim.

9. sınftayken hatunun gözleri masmaviydi. Bütün millet ona hayranken muhabbet şansı bulduğumda gözlerin çok mavi, ve biraz kötü durmuş sende falan dedim. Kız güldü geçti. Başka bir ortamda milletin içinde senin saçların bakımsız galiba falan dedim. rezil oldu. Bana çemkirdi. Hiç bulaşmadım dinlemezliğe vurdum. 1 hafta sonra tanımadığım numaradan mesaj geldi. Sen niye sürekli beni aşağılıyorsun diye. Bundan sonra koptu filmler

10. sınıftaki hatun ise bambaşkaydı. Ben okulun basket takımındaydım. Okul maçı varken onu gözüme kestirdim. Maçın ortasında hiç bir muhabbetim olmaması rağmen bana su getir acill diye emir verir gibi konuştum. Kız afalladı maç stresine verip bana su getirdi. Teşekkür bile etmeden içtim ve suyu yere attım maça girdim. Maçı kazandık falan. Daha sonra okula gittiğimizde kantinde gördüm ve bana bakıyordu göz göze geldik. Ben hiç bir şey demeden selam bille vermeden kantinden pet su oldum. Gidip onca kızın yanında teşekkür etmek için geç kaldım ama borçlu kalmak istemem dedim. Saçmalama ben su istemiyorum dedi. Bende borçlu kalmayı sevmem dedim.O sırada yanındaki o atışları nasıl yapıyorsun anlat öyle hallet borcunu dedi gülümseyerek. Bende ayaküstü olmaz deyip pota başında anlatırım dedim. Tamam lan dedi kız okul çıkışında potanın orda bize de yap bir kaç numara dedi. Ve buluşmaya sadece o kız geldi. Ona atış öğretirken telefon numarasını falan aldım konuşa konuşa belli bir süre sonra onu da tavladım.

Lise 4 ve Üni hatıraları ise bambaşkadır :D

Şuna da hiç bir zaman unutmayın ki kızlarla konuşacak kadar bile özgüveni olmayanlar, kızları hayatının merkezine koyanlar için bu anlattıklarımı CSB den başka hiç bir olarak görmeyeceklerdir. Onları o kocaman yalnız dünyalarında baş başa bırakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italinecik -- 16 Ocak 2015; 11:58:44 >

• Ve bi kalktim altim islak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D hll

• .
     Kızı Etkilemek İsteyenler

• belki işe yarıyordur ama beni beğenen böyle beğensin ne aşağılarım ne emir veririm ne küçük düşürürüm. köpek gibi severim kıymet bilirse benimdir bilmezse şiirlerim olur.
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

csb

Tanıdık bir yüz gördüm sanki

Naber hacı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde o yöntemleri kullandığım oluyor ama her kızda işe yaramıyor bunuda bliin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

quote:

csb

Naber hacı?

iyilik orçun senden naber?
  • quote:

csb

• Romantik erkek hayallerinde yer alır. Ama tatlı sert erkek hayatlarında yer alır hocam :)
  • Rui Costa kullanıcısına yanıt
    Hatunu biri koluna takıp götürünce kafeye falan, şiirlerinde neler yazıyorsun ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

quote:

csb

Naber hacı?

iyilik orçun senden naber?

iyilik sağlık ne olsun, avatarını bile özlemişim lan :D

arada sırada tanıdık yüz görmek güzel :)
  • Okumadım ben kızları etkilemeye uğraşmam ama kendileri etkileniyorlar

• Çok konuşma su getir

• Sert olucaksın kardeşim maço olucaksın seviyorum lan diyeceksin öyle mıy mıy konuşmayacaksın sertten kastım kıza küfür edip vur değil ama sert ol dik dur ben de şaka maksatıyla laf sokuyorum aşağılıyorum işe yarıyor.
  • İnsanları aşağılayarak bi yere varacağıma böyle devam ederim. Dediklerinin hiç birini yapmadım ve senin yaşının en az 2-3 katı kızla çıktım. Gereksiz önerilerini kendine sakla
  • Arkadaş haklı dinleyin
  • kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: italinecik

Hatunu biri koluna takıp götürünce kafeye falan, şiirlerinde neler yazıyorsun ?

Şiirlerim benim duygularımı yansıtıyor yalnızlık aşk melankoli kıskançlık . Sadece bir kişiye yazılmış ama . Şiirler aşk temalı ve ben ağlayarak yazıyorum ama pek güzel şeyler çıkartamıyorum yazı tarzında gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.