Şimdi Ara

Kızı etkilemek için birilerini dövmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cidden deneyen var mi? Kiza sarkan birilerini dövmek nasil bir etki birakir.gerekirse adam bile ayarlayabilirim

Lütfen nikime göre yorum yapmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızı rahatsız eden birisi varsa onu döversen etkilersin kuşkusuz ama sen gidipte kızın en yakın erkek arkadaşını durduk yere döversen ne yapsan boş bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

havalarda sogudu

Takimlarda yeni transfer var mi?

• Meteo. 2 gündür uyarıyor bir şey yok

• hocam gelen cevaplar erkek mantığıyla olacak. buradan ekmek çıkmaz sana yakın kız arkadaşın varsa ona sor. bir kız senin için dövüşse sen ne yapardın? :) (bknz: kız kavgası)

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Meteo. 2 gündür uyarıyor bir şey yok

ya bu lanet bf3 ne zaman oyuna girsem çalışmayı durdurdu hatası veriyor. silmeye çalışıyorum o da olmuyor removing bf3 diyor sonra kayboluyor uninstaller ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Man

Arkadaslar cidden deneyen var mi? Kiza sarkan birilerini dövmek nasil bir etki birakir.gerekirse adam bile ayarlayabilirim

nickime göre cevap vermeyin desen nickine bakacağım yoktu ama artık çok geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drogba gelmese iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

ya bu lanet bf3 ne zaman oyuna girsem çalışmayı durdurdu hatası veriyor. silmeye çalışıyorum o da olmuyor removing bf3 diyor sonra kayboluyor uninstaller ekranı.

Valla hocam ps3 te oynuyorum ben forumda vardır illa bilen bir bak istersen bf bölümüne

• Arkadaşlar stream yapıyorum ama görüntü kalitesi kötü oluyor,çözünürlüğü artırınca da lag oluyor.Ne yapmam gerek?
  • ya arkadaşlar ben sketch graffiticiyim ne kalem önerirsiniz. keçeli kalemler kağıdı yıpratıyor üstünden birdaha geçince renk koyulaşıyoru :(
  • film izleyim biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Arkadaşlar stream yapıyorum ama görüntü kalitesi kötü oluyor,çözünürlüğü artırınca da lag oluyor.Ne yapmam gerek?

Yeni internet veya yeni bilgisayar.
  • quote:

Arkadaslar cidden deneyen var mi? Kiza sarkan birilerini dövmek nasil bir etki birakir.gerekirse adam bile ayarlayabilirim

Sen zorla kaşınmışsın Konunun haline bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krimwalde -- 29 Ocak 2013; 2:46:10 >

• o değilde NBA All-Star ne zamandı
  • quote:

Kardeşim sana bi olayı anlatcam.

Bundan 2 sene önce kadar yazın top oynarken bır kızın kardesını aramıza almadık ( arkdaslarım almadı daha dogrusu ailesıyle mı ne tartısmıs yasları 13-14 ben 18 idim ) herneyse aksam oldu parka kızın nısanlısı geldı. cocuk 22 cıvarı. ama kalıp yok. bende 18 ama ondan kalıplıyım. neyse cocuk balkonda kı nısanlısına bakıyor nişanlısı ve aileside bize muhalefet oldu gıdın oynamayın rahatsız oluyoruz dıye bagırıyor. cunku kardesını oynatmıyorduk. herneyse adam geldı topumuzu aldı. nısanlıda degıl gerçi çıktıgı kız. balkondan bakıyor.cocuk topu aldı attı. ben attıgı topu ılerden aldım tekrar devam ettik hiç iplemedım yanı. herneyse tekrar aldı topu arabaya gıdıyordu ben elınden aldım topu. tabi profesyonelce sakınım ama adam benden buyuk olmasına ragmen kendınden geçtı allah ınse senı benden alamaz gıbı laflar edıyor . tabi ben de korku yok bı hareket caksa dalcam dıye beklıyom . dua ettım bı yumruk vs atsın dıye dıbıne geldım ama atamadı. atsaydı ben dalcaktım. ilk vuran ben olmadım haksız duruma dusmemek ıcın derken kız bunları göruyor tabi. ertesı gun gece kız benden buyuk çıktıgı var ve sevgılısıyle kavga etmısım ama bana geldı hadı maç yapalım dedi ???????? dusun kız benle daha hıc muhabbetı yok dün gecede tartışmışız ve kız oldugu halde futboll macı teklıfı ettı derken kalelerı kurduk maça basladık kıza bı dalıyorm sorma hızımı alamıyom ustune yuvarlanıyom elıyom oksuyom ve gunu okey oynarak kapadık işte böyle meger kızlar harbıden kavgada cesaretlı olan kendıne guvenen erkeklerden hoslanıyor e bırazda karızma tip olunca ama ne oldu asosyal ben skor yapamadım

• Boston - miami maci da saglam macti hani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Valla hocam ps3 te oynuyorum ben forumda vardır illa bilen bir bak istersen bf bölümüne

Baktım da yok ya millet cevap da vermiyor çözüm üreten yok
  • quote:

Gitmeden önce imzamdaki en son linke tıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.