Şimdi Ara

Kızı ayarlaması için kız bir arkadaşı çağırmak kavgaya abi çağırmaya benzer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızı ayarlaması için kız bir arkadaşı çağırmak kavgaya abi çağırmaya benzer mi ? (Konu dışında açmıştım ama çok troll var burada da açmak istedim)

• Erkek adam gider kendi söler ortaya başka kız katmaz keşke bi kıza merhaba diyebilseydim çok dertliyim off :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de korkakların işidir erkek adam dediğin cesaretli olucak çıkıcaksın karşısına konuşucaksın bu kadar açık bu kadar net
  • Kız arkadaş başka kızlarla tanışmak için araç olarak kullanılabilir.son aşamayı yine kendin halledersin ama kızların bi ton arkadaşı vardır ve en azından ilk muhabbette zorlanmassın.hiç tanımadığın birine merhaba demek var bi de arkadaşının yanında bi ortamda öylesine tanışmak var.gerisi tabiki bizim becerimize kalır

• İşe yarar bu durum. Diğer kıza hoşlantını söyletirsin. O da olumlu olumsuz bir cevap verir.
    Eğer sıkıntı yoksa kendin gidip konuşur onayı alırsın. Sıkıntı varsa da arkadaşın olayı senin için olumlu yönde manipüle edebilir.
    Doğrudan gitmekten iyidir gibi geliyor bana sanki.
  • kızlar özgüveni yüksek kendine güvenen erkek ister kanka şu kızla konuşsana dersen 1-0 yenik başlarsın
  • Kiz arkadasin yaninda arkadasinla gelir. Ama her seyi sen kontrol edersin. Sonra o isim cikti ayagina gider ve kizla bas basa kalirsin. Bu olur.

Ama kiz arkadasin ''ya xxx iyi cocuktur hos cocuktur'' diye seni ovup durursa, sen ezik gibi susup oturursan. bu olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Porlos olmuş sosyal ilişkilerde her yol mübahtır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.