Şimdi Ara

Kızı aldatmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kıza duygusal bir hissim yok yüzünüde beğenmiyorum fiziği için takılayım dedim bir yere kadarmış onu anladım. Kızı bir kez terk ettim kapıma geldi vicdan yapıp tekrar deneyelim dedim ama olmuyor. Kız bana adeta tapıyor bırakamıyor bende diyorum ki ilk fırsatta aldatıp yakalanayım?

Başka hiç bir çözüm bulamadım fikriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustehak o kiza senin gibi birini sevdiyse xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru dürüst ayrılmak bu kadar zor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karakterini belli ediyorsun. Sonra o kızı çok ararsın sen bu kafayla, az değer kıymet bilin bu kadar zor olamaz. Fiziği için takılmak ne ya? Hiç mi insanlığınız yok sizin? Az insan olun bi ağırlınız olsun, karakteriniz olsun boş beleş yaşamayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sakın

• Bir kadının kaderi sevdiği erkeğin ihanetiyle sevmediği erkeğin sadakati arasındadır.
    -Tolstoy-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrie2 -- 16 Kasım 2021; 18:43:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Benim suçum ne günaha girmek istemiyorum. bu kız bakire bozmamıda istiyor sana güveniyorum diyor ben şey düşündüm sen bakiresin başka kızla yapıcam diyecem belki beni böyle bırakır. Bıraksın istiyorum ama direk terk ettiğimde saçmaladı kendine zarar verirse başım yanar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diyettesin diye menüye de mi bakmayacaksın? menü iyidir :)

• command_4 kullanıcısına yanıt

menüye baktım zaten ama farklı menülere açılcam işte

• Üstüne bir de aldatma travması eklemek oldukça yanlış bir fikir. Medeni şekilde konuşup ayrılmanız ona daha az zarar verecektir. Bu arada zihniyetinizi pek beğenmedim; kusura bakmayın. Kız arkadaşınızı sevmeyip onu cinsel meta veya estetik eşya gibi görmek ve ayrılmamak ne demek gerçekten? Kendinizi bu duruma düşüreceğinize baştan ayrılmalıydınız. Onu özbenliğinize oyuncak yapmışsınız. Onun aracılığıyla sahiplik (nasıl olsa o avcumda elimde tutabildiğim kadar tutayım) dürtünüzü tatmin ediyorsunuz. Yedek lastik gibi kızı bir köşede tutuyorsunuz. Gerçekten kıza ve kendinize saygınız olsa çoktan ayrılırdınız.

• İstemiyorsan bırak gitsin kimsenin ahını almanın bir anlamı yok.

• Aldatmak yerine ayrılsan ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar zaten bir kez normal şekilde ayrıldım ama kız kapıma falan geliyor. Sıkıntı yarattı.

• helikopter isi yani? hinzir, agzinin tadini biliyorsun hee  

• Karşı tarafın kapına gelmesi vs benim yaşadıklarımın yanında çok ufak kalır... Ekim ayının başından beri ayrılmak için çabalıyorum daha yeni yeni bazı şeyleri o da anladı. Bakalım tahminimce bir kaç haftaya kalmaz tamamen bitecek.

Nasıl yaptığıma gelecek olursak çok az konuşuyorum gerçekten çok az ve konuştuğumuzda da sevgiden aşktan vs bahsetmiyorum gün geçtikçe daha da az konuşuyorum. Son bir haftadır sadece 1 telefon görüşmesi 1dk kadar ve yaklaşık 10-15 tane wp konuşması geçti aramızda.

Eğer gerçekten ayrılmak istiyorsan bu bir yöntem mi? Kesinlikle öyle ama bana sen daha ne istediğini bilmiyormuşsun gibime geliyor.

• aldat oğlum kıymete binersin böyle devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.