Şimdi Ara

Kızdan ümidimi kesmeye başlasam mı :( (Liseli aşkı içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevdiğim kızın bi sevgilisi olduğunu biliyorum ama seviyorum yinede.Aslında pekte umudum yoktu bana hayatta bakmaz artık falan diye düşünüyodum çünkü 5 yıldır sevgilim yok ama 2 gün önce boş bi derste oturduk baya bi konuştuk,bana sevgilin var mı,ne tür kızlardan hoşlanırsın falan diye sorular sormaya başladı.bide beni cornetto reklamındaki ayıya benzetti (aslında bayda bi benzerliğimiz var yanaklar falan) daha sonra hatıra defterime(hatıra defteri derken beşinci sınıfta arkadaşlardan ayrılırken bana yazdıkları işte) onları okudu.sonra kendiside bi not yazdı notta'seni hergün takım elbiseyle görüyorum insallah bi günde damatlıkla görürüm ,beni sakın unutma yazıyo'.bunlar olduktan sonra tabi ben cok ümitlendim belki oda beni seviyodur diye ama bugün yine sevgilisiyle oturmuş konuşuyolardı :( sizce ben bu kızdan ümidimi kesmeye başlasam mı artık :( zaten çevresi cok genis ve benden daha yakışıklı olduğunu düşündüğüm birçok kişiyi tanıyo :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatun tam bir or...u muymuş hemen bırakmalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay ne ara başladı ne ara bitti ne ümidi?
  • Geçen seneden beri seviyorum işte :( Kızla tanışmak için bile binbir takla attım

• "beni cornetto reklamındaki ayıya benzetti "

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 2 Kasım 2012; 20:49:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

"beni cornetto reklamındaki ayıya benzetti "

allah kahretsin cok benziyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni ayıya benzettiyse ufak bir şansın var.
  • Kes ümidi. Kızın seni kardeşi gibi gördüğü çok bariz.
  • kardeşim bu işler tiple olmuyor. tiple olsaydı şuan angelina lima yengendi. bu işler ya dille yada parayla olur bunu anlasan iyi edersin
  • şahane koydun valla
  • Git kıza duygularını anlat hayır diyicek büyük ihtimalle sonra vazgeçme duygusu bastırıcak sevgini ve vazgeçeceksin. Bana böyle oluyor
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeswesheR -- 2 Kasım 2012; 20:58:25 >
  • Benide ayıya çok benzetiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Git kıza duygularını anlat hayır diyicek büyük ihtimalle sonra vazgeçme duygusu bastırıcak sevgini ve vazveçiceksin. Bana böyle oluyor

söyleyememde en azından arkadaş kalaım biz.belki bi gün başka biyerde başka bi şekilde karşılaşırız yeniden
  • Tebrikler kızla arkadaş olmuşsunuz
    Olumlu yanından bak , seni reddetmek için seçeceği klişeyi biliyosun , verceğin cevabı şimdiden düşün ve yarın açıl derim.
    Bkz;
    -Seni kardeşim(arkadaşım) olarak görüyorum
    (Sen çıkarıp sallamaya başlarsın)
    -Haylamı kardeşin olarak görüyon.
    (Kız senindir )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

Tebrikler kızla arkadaş olmuşsunuz
    Olumlu yanından bak , seni reddetmek için seçeceği klişeyi biliyosun , verceğin cevabı şimdiden düşün ve yarın açıl derim.
    Bkz;
    -Seni kardeşim(arkadaşım) olarak görüyorum
    (Sen çıkarıp sallamaya başlarsın)
    -Haylamı kardeşin olarak görüyon.
    (Kız senindir )

o nasıl bi hayalgücüdür ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan_manda

quote:

Git kıza duygularını anlat hayır diyicek büyük ihtimalle sonra vazgeçme duygusu bastırıcak sevgini ve vazveçiceksin. Bana böyle oluyor

söyleyememde en azından arkadaş kalaım biz.belki bi gün başka biyerde başka bi şekilde karşılaşırız yeniden

Bu düşünce seni hergün yer bitirir. Git anlat duygularını hayırını ye gel. Emin ol şuan ki durumundan daha iyi olucaksın kafanda net bi düşünce belirecek hiç değilse.

• sana iki çift lafım var beyim

bir kızla tanıştım. sevgilisi de vardı. ama sürekli benle konuşuyor bana iltifat ediyor. başka kıza mesaj yazsam kıskanıyor sürekli benle bir muhabbet içinde ve bunlarda sürekli dokunuyor sataşıyordu. sevgilisindende ayrıldı saçma bir nedenden ki bu ayrılmada tanışdıktan 2 hafta sonra oldu daha sık görüşmeye başladık ondan sonra. ben dedim buna byle böyle senden hoşlanıyom falan filan konuştuk. dedi arkadaş kalalım.. bir küfür orda ettim. bunu dedikten sonra fazla konuşmadım msj atmadım bu atmaya başladı işte sonra demiş arkadaşa bu çocuk benle neden ilgilenmiyor önceden gayet iyiydik diye..

anlıcağım bu yaratıkların ne istediğini bilemezsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucan_manda

quote:

Bu düşünce seni hergün yer bitirir. Git anlat duygularını hayırını ye gel. Emin ol şuan ki durumundan daha iyi olucaksın kafanda net bi düşünce belirecek hiç değilse.

söylersem sadece hayır yemiş olsam iyi. bi şekilde kulaktan kulağa yayılacak bu.tüm okula rezil olmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

sana iki çift lafım var beyim

bir kızla tanıştım. sevgilisi de vardı. ama sürekli benle konuşuyor bana iltifat ediyor. başka kıza mesaj yazsam kıskanıyor sürekli benle bir muhabbet içinde ve bunlarda sürekli dokunuyor sataşıyordu. sevgilisindende ayrıldı saçma bir nedenden ki bu ayrılmada tanışdıktan 2 hafta sonra oldu daha sık görüşmeye başladık ondan sonra. ben dedim buna byle böyle senden hoşlanıyom falan filan konuştuk. dedi arkadaş kalalım.. bir küfür orda ettim. bunu dedikten sonra fazla konuşmadım msj atmadım bu atmaya başladı işte sonra demiş arkadaşa bu çocuk benle neden ilgilenmiyor önceden gayet iyiydik diye..

anlıcağım bu yaratıkların ne istediğini bilemezsin

eyvallah hocam ya.ben en iyisi böyle sefil sefil dolaşıyım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.