Şimdi Ara

Kızdan nasıl bi tepki alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Okulda 1 kiz var universiteye gidiyorum bu arada.Kız hoşuma gidiyo.Tanımıyorum muhabbetim yok.Gidip karşıma alıp hoşlandığımı söylesem ve yemeğe çıkmayı teklif etsem nasıl bi tepki alirim sizce tipim kotu sayilmaz boyum uzun baya.Yuzum de cirkin sayilmaz 10 uzerinden 6-7 fln.ben uni son o da uni 2 şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sen kimsin yaprağım diyebilir
  • 22-23 yaşına gelipte böyle birşeyin olumlu sonuçlanmayacağını anlayamayan insanlar olduğunu görünce cidden şaşırıyorum. Kardeşim git önce kızla bir muhabbet kur ortak ortama gir yakınlaş sonra niyetini belli edersin kızda seni tanır bu süreçte olumlu tepki verirse sonra ilk buluşma sonra yemek vs. Diye ilerlersiniz. Ancak damdan düşer gibi gelip hiç konuşmadığı bir adamdan yemek teklifi alan bir kız ne derecede olumlu tepki verir yada hakkında ne düşünür bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet kurmadığın bir insan nasıl hoşuna gidebiliyor anlayamıyorum. Şuan tamamen önyargılı yaklaşıyorsun, ayrıca hiç muhabbet kurmadığın bir insanı nasıl yemeğe çağıracaksın o da garip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır şu forumda takılmıyorum konu dışı ne hale gelmiş bugün gördüğüm en garip 3. İnsansın..



    Kardeşim bi mantığınla düşün sen bu kızın karşısına öyle çıkınca kollarına mı bırakacak kendini? Bi konuşmaya çalış tanışmak için zaman kolla, üst sınıfmışsın okulla ilgili bi yerden muhabbet kurmaya çalış alttan ders olur bir şey olur. zamanı gelince söylersin ne söylemek istiyorsan, ayrıca öyle boyla tiple olacak bir şey mi bu asosyal kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce git ortak arkadaşınız var mı ona bak. varsa o arkadaşla beraber olduğunuz bir ortamda onuda çağırmasını iste. o sırada tanışırsınız. o sıra muhabbeti ilerlet sonra. samimi olunca ikiniz buluşun bu çay, olur sinema olur bir bahane bulur o sırada duygularını açıklarsın. damdan düşer gibi yemek teklif edilmez.
  • Git söyle burada anlatılanları uygulamaya geçirene kadar uçururlar kızı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Kanka çok haklısın.Millet Aşk doktoru gibi konuşuo kanka.Ortak arkadaşım falan yok kızla.Zaten okulun bitmesine kalmis 4-5 ay sanki cok bi vaktim var.Ortamina nasil gireyim birader kizin.Gidip vurayim masaya olmazsa olmaz cok umrumda degil.Boyke bi tane kizla birlikte olmak icin bu kadar vakit mi kaybetcez kanka.O sürede şirket kurarim ben ya.İnstadan falan sarmiyo beni zaten kizin 300 takipcisi 50 de takip ettigi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narrator12 kullanıcısına yanıt
    Muhabbet kurayim,ortak ortama gireyim.Okey kardesim.Muhabbet nasil kurulur ve ortak ortama nasil girilir sen bana bunun dersini ver yetkili bey.Hayatim boyunca bi kizi kazanmak icin vakit harcamadim.Zaten okulumun bitmesine 4-5 ay kalmis bana bunlari yap diyosun.Dediklerini yapmak bi süreç benim gençliğim bitti.Artık yaşlanıyorum.Muhabbet kurmaya calissan etsem okul biter zaten bende kalirim oyle.Çıkmazda hissediyorum kendimi ya.Yani diyosun 22-23 yasina gelip bunun olumsuz bitecegini bilmiyosan yazik falan demissin.Ne var bunda anlamadim.Ayni okulda bulundugum bi kizi begenmisim.Senden hoslandim baya,musait bi zamaninda yemege ciksak olur mu dicem.Niye bu kadar garip geliyo bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Goruntusunden hoşlandım kanka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xe17 kullanıcısına yanıt
    Ya kardesim asosyal falan değilim ki ben ya.Senin dediğim plan kızla tanışmak için firsat kolla.Odak noktama bi tane kizimi oturtucam Allah askina ya.Bu plan,her an onu aklinda bulundurmak olur.Ben de bunu yapacak bi insan değilim.Asosyal olsam sence kizin karsisina cikip ondan hoslandigimi soyleyebilecek testislere sahip olurmuydum? Ben kız kovalayamam kanka yani pesinden kosaman giderim vururum olursa olur olmazsa olmaz hayatimin aski degil ya bu sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvanç tatlıtuğ değilsen o teklifi kabul etmez paşası. Çünkü sen kimsin ki?



    Öncelikle kızla tanışmak isteyeceksin, kız zaten niyetini biliyor ama her şeyin altında yatan olay asla dile getirilmemeli. Çünkü kız gönlünü rahatlatmalı. Kıvanç değilsen kız senin için asla risk almaz.



    Kızın tepkisi senin nasıl bir imajda olduğunla alakalıdır.

    Bu işin kuralı kaçak dövüşmektir. Boşuna olasılığı düşürürsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colonelfrankslade -- 24 Kasım 2018; 19:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colonelfrankslade C kullanıcısına yanıt
    Nasil bi yaklasimda bulunayim kankam soyle bakalim.Ozel mesajdan da yazabilirsin hatta sosyal medya veriyim ordan konusalim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro36 M kullanıcısına yanıt
    Karmaşık bir olay değil

    Safi yaklaşımı soruyorsan bana kalırsa en güzeli "selam, nasılsın" dır.



    Bu kısım "gereklilik" oluyor, sonucun olumlu olması için sadece gerekeni yapmak yeterli olmaz. Gerekeni yaparken yeterli de olmalısın. Temiz ve klas giyim şart. Bakım şart.



    Sana iki en önemli kısımı açıkladım, bunları uygularsan kızın sana olumlu bir yanıt verme olasılığını arttırırsın.



    Üçüncü ve bütün bunları tamamlayacak olay ise

    -ezik kompleksi- -özgüven- gibi iç dünyanda ki inançlarındır. Bu çok uzun süreli bir uğraş gerektirir.



    Git ve kızla tanış, sonunda da numarasını iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak arkadaşın yoksa git masasına seninle tanışmak istiyorum dersin olur biter. benim anlatmak istediğim sadece damdan düşer gibi yemek teklif edilmez. bunlar sonraki adımlar tanışırsın ortak yönlerinizi belirler ona göre davranırsın. örneğin ortak yönünüz bir kitaptır ona göre davranırsın, filmdir ona göre. ama direk yemek teklifi abes kaçar.
  • Kara Kuzgun kullanıcısına yanıt
    Tamam kanka sağol fikrin için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa veya Amerikada olsan bu taktik islerdi ama bizim kültürümüzle yetisen kizlarda bu hareketin olumsuz sonuçlanacaktir. Aslinda olmasi gereken bu.



    Ortak arkadas gruplariniz olsa ordan yürürdün ama o da yok diyorsun . Tek ihtimal sosyal medya kaliyor. Ekleyip muhabbet kuracaksin, zaten seni beğenirse ve kafasinda da böyle bir düsünce varsa yürür.



    İlk düsündüğün mantikli ama bizik ülkede yüzde 90 red cevabi alirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio41 -- 24 Kasım 2018; 23:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.