Şimdi Ara

Kiza tekrar istek yolayayim mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tipsiz degilim en az 10 uzeinden 6 kisa.olmasam 7.5 hatta 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurden04 -- 10 Ağustos 2014; 5:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iciyonuz lae. Ilerde kendine totonla gulersin

• La olm ne kadar acizsiniz ya , lan kızlar basit yaratıklardır. Az genel kültür çalışın eğer harbi donanım haberciyseniz burda sıkıntı yok zaten (: öz güveniniz uçuşa geçsin , kıyafetiniz girdiğiniz ortama uygun olsun , 2 de muhabbet ağzı olsun , sempatik olun kasılmayın , hep güler yüzlü olun , ezik gibi durmayın ,uyanık olun bunlar yeter zaten tip hiç önemli değil ,para hiç ama hiç değil , kızlar ilk saatten ağzınıza düşüyo takmayın hayatı kafa başşak yaşayın valla üzülüyorum halinize lan olm hayat bu kadar zor değil hele mevzu kızsa yuvarla gelsin kendinizden ödün vermeyin , şebek olmayın , kimseye ezdirmeyin hayat sizin hayatınız olm utanmayın çekinmeyin gerekirse adamın yanından alın kızı adam lafmı yaptı vur ağzına kekonun kimseye taviz vermeden sıranın hep sizde olduğunu düşünün çünkü bu hayat sizin hayatınız . (:

• @normlife78 Dediğim gibi daha önce tanıştım ama kızı beğenmedim bidahada yazmadım. İkincinin diğer hesabına yolladım bu sabah kabul etmiş hemen.

Asıl istediğim 1. tatile filan gitmiştir diyorum görmemiştir girememiştir diyorum inşallah öyledir. Zaten 1. ile şimdi konuşmuycam 1 yıl sonar fialn ancak yazarım ama o zaman hedef büyük olur. Dershaneye gitmiyorum bizimle aynı okulda değil. Bizim mahallede arkadaş var bayağı yakışıklı o kızın arkadaşlarıyla tanışıyor yani o çocukla takılmaya başlasam o kızla tanışabilirim.

@Shuizegetsu Knk bi gün kendimi ifşa edersem bul o konuyu.
  • @farego Yok be ne egosu ben egoyu gözünden tanırım iki kızdada yok öyle birşey.

@tylerdurden04 Eeee ?

@BlazeR ` myth Çay + çekirdeksiz üzüm iyi kafa yapıyor.

@TornadoATX O dediklerin 1 sene sonra knk şimdi sadece ekliycem.
  • 250 gram uğruna harcanan hayatlar görüyorum. Bırak istemiyor işte ne uzatıyorsun.

• MrTrmn kullanıcısına yanıt
    Abi anlamıyorum sizi. Tamam ergen olabilirim. Ama en azından asosyellikten çıkmak için uğraşıyorum konu açtım o günden beri spor yapıyorum 2 lira ile biriktirerek 500 tl topladım sırf bilgisayar için birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Ama siz her şeye ergen işi bakan cool çocuk olarak takılıyorsunuz napalım abi biz istiyormuyuz kız peşinde koşmak yoksa benimde zoruma gitmiyor asosyal olmak hatta seviyorum bile ama zamanın şartları gerektiiyor ezik olmamak gerekiyor geliştirmek gerekiyor kendini anlatabiliyomuyum yani bütün gün pc de oturup azıcık kitap okuyup walking death izleyip telefon programından yabancı kızlarla konuşacak kadar ingilizce olunca dh de cool olunuyor böyle olanlarda burda ahkam kesiyor aslında hepsi asosyel yani bütün gün evde döt büyütüp dh de tipim nasıl konularına ''Allah seni tipinle sınıyor kardeş'' yazmakla olmuyor ergen işi gibi duruyor zaten öyle ama hayat böyle ezik asosyel olmak istemiyorsanız spor bağyan ve kültür açısından geliştirmek şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Abi anlamıyorum sizi. Tamam ergen olabilirim. Ama en azından asosyellikten çıkmak için uğraşıyorum konu açtım o günden beri spor yapıyorum 2 lira ile biriktirerek 500 tl topladım sırf bilgisayar için birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Ama siz her şeye ergen işi bakan cool çocuk olarak takılıyorsunuz napalım abi biz istiyormuyuz kız peşinde koşmak yoksa benimde zoruma gitmiyor asosyal olmak hatta seviyorum bile ama zamanın şartları gerektiiyor ezik olmamak gerekiyor geliştirmek gerekiyor kendini anlatabiliyomuyum yani bütün gün pc de oturup azıcık kitap okuyup walking death izleyip telefon programından yabancı kızlarla konuşacak kadar ingilizce olunca dh de cool olunuyor böyle olanlarda burda ahkam kesiyor aslında hepsi asosyel yani bütün gün evde döt büyütüp dh de tipim nasıl konularına ''Allah seni tipinle sınıyor kardeş'' yazmakla olmuyor ergen işi gibi duruyor zaten öyle ama hayat böyle ezik asosyel olmak istemiyorsanız spor bağyan ve kültür açısından geliştirmek şart.

Bak kardeşim bizde senin yaşında olduk ama biz senin gibi gidip kız peşinde inatla koşmadık evet bir dönem bizde asosyallik yaşadık ama şuan üniversite okuyoruz ve sadece tatillerde burada vakit öldürüyoruz. Hiç bir zaman bir kızın peşinden koşup aman arkadaşlık yollayayım edeyim diye bir uğraşımda olmadı. Hani sen diyorsun ya yok hepiniz çiş kakasınız ondan böyle. Sosyal olmak demek senin anladığın şekilde karıkız peşinde koşmak üçgen vücut yapmak yada kültür sandığın o ergen muhabbetleri değil. Sen git adam akıllı dersini çalış gayet düzgün sade arkadaşlıklar kur gelecekte zaten farkedeceksin aslında şuan yaptıklarının ne kadar saçma olduğunu. Lisede sana benzer durumlarda olan elaman çok gördük biz bu yaptıklarınla sadece bir kaç yollu kızı etkilemekten öteye gidemezsin o zamanda gelip bu kızın amacı ney diye konu açarsın buralarda. Dediğim gibi otur adam gibi dersini çalış ileride farkına varacaksın aslında dış görünüşün yada ortam çocuğu olmanın sana bir faydası yok. Sadece karakterin konuşur bu mevzularda.

Bir başka tavsiyemde karşındaki kişinin kim olduğunu bilmediğin durumlarda genelleme yaparak konuşma kardeşim.

İyi forumlar.

• MrTrmn kullanıcısına yanıt
    Piyuv öyle demedim ben yada demek istemedim. Zaten muhabbetim kişiliğim sevilir biz orta okuldayken 6 dan 7 ye geçerken sınıf 3 parçaya ayrılıp en yakın okuldaki 3 sınıfa dağıtılmıştı. Bizim sınıfta bizden 5-6 kişi vardı en çabuk ben kaynaştım. Zaten popüler üçgen vücutlu biri olmak istemiyorum. Ama kısa göbekli salak asosyelde olmak istemiyorum. Kendimi geliştirip ezik biri olmak yerine birey olmak istiyorum. Yani baktığımda kendimi ezik görüyorum kız arkadaş yok kısa göbekli asosyel 7 - 24 pc de oturan dışarı çıkmayan biri kimliğinden kurtulmak amacım. Zaten kız arkadaşım olmasını istediğim kıza obje olarak bakmam yollu kızlarlada işim olmaz. Tek istediğim samimi esprili komik çocuk olmaktan bıktım kendimi büyük ablaların yanında şaklabanlık yapıp güldüren 7 yaşındaki çocuklar gibi hissediyorum.
  • Ben bi kıza gönderdim hatta seni tanıyorum dedi biraz konuştuk sonra arkadaşlıktan çıkarmış bir daha göndermem boşuna egosunu tatmin etmeye gerek yok sonra dünyayı yönettiklerini sanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Piyuv öyle demedim ben yada demek istemedim. Zaten muhabbetim kişiliğim sevilir biz orta okuldayken 6 dan 7 ye geçerken sınıf 3 parçaya ayrılıp en yakın okuldaki 3 sınıfa dağıtılmıştı. Bizim sınıfta bizden 5-6 kişi vardı en çabuk ben kaynaştım. Zaten popüler üçgen vücutlu biri olmak istemiyorum. Ama kısa göbekli salak asosyelde olmak istemiyorum. Kendimi geliştirip ezik biri olmak yerine birey olmak istiyorum. Yani baktığımda kendimi ezik görüyorum kız arkadaş yok kısa göbekli asosyel 7 - 24 pc de oturan dışarı çıkmayan biri kimliğinden kurtulmak amacım. Zaten kız arkadaşım olmasını istediğim kıza obje olarak bakmam yollu kızlarlada işim olmaz. Tek istediğim samimi esprili komik çocuk olmaktan bıktım kendimi büyük ablaların yanında şaklabanlık yapıp güldüren 7 yaşındaki çocuklar gibi hissediyorum.

İşte burada bilgin devreye girecek kardeşim. Kısa boylu arkadaşlarım var benimde adamlar on numara espiri yapıyor ama zeki adamlar yani herkesin gözündeki o salak,şapşal çocuk imajları yok zeki beyfendi ve komik bir adam olarak duruyorlar.

Tavsiyem sen sadece spora git bir zaman sonra kız eksikliğin kendiliğinden giderilecek kızlar sendeki değişikliği farkederler ve kendileri gelirler senin uğraşmana gerek yok. Sen sadece derslerine çalış ve hayallerini gerçekleştirmeye bak.

Bu zamanlarda yapacağın kızlarla olan arkadaşlıklarında tamamen hormonal dürtüler üzerine olacak bunuda belirteyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.