Şimdi Ara

KIZA SELAM YAZSAMMI (KIZ MESELESİ ) (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun bir kizla tanistim olay şöyle oldu arkadas grubum cok abaza karsi siniftan 1 kiza benim onu sevdigimi hoslandigimi filan soylediler benim yanimdayken bende kız saka oldugunu sanmistir diye ses cikarmadim adimi filan sordu sonra gitti 2-3 tenefus sonra soyadimi aldi ve en yakin arkadasi bizim sinifta ve arkadasina benden hoslandigini ve guzel cocuk filan demis . kiz cok guzel bana boyle demesine sasirdim ciktigim var fakat ayrilabilirim onun icin utangac biriyim sizce ilk adimi benmi atmaliyim ?

EDİT: KİZ FACEBOOKTAN EKLEMİS ONAYLADİM AZ ONCE :))YES BE

EDİT 2: ÇIKTIGIM VE SEVDİGİM KIZA BAHSETTİM VE AYRILDIK :(((

EDİT 3 : 1. kızın gönlünü nasıl alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 11 Kasım 2014; 20:59:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ciktigin kizdan ayril buda seni biraksin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız bahsettiğin kadar güzelse çok yüz vermemeye çalış tabiri caizse götü kalkmasın. Sevgilinden de ayrılma hiçbir şey netleşmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortis T

Kız bahsettiğin kadar güzelse çok yüz vermemeye çalış tabiri caizse götü kalkmasın. Sevgilinden de ayrılma hiçbir şey netleşmeden

yani ilk adimi kizdan bekleyecegim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kesinlikle öyle yap. Dalga falan geçiyorsa fail olma boşuna
  • kızın yeni oyuncağı hayırlı olsun:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScreptouR

Ciktigin kizdan ayril buda seni biraksin :)

Sag el forever

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş grubunun başı sensin herhalde (en abaza olanı) baska kiz için sevgilini bırakacan

• ocagım söndü beyler yardım edin :(
  • Çıktın var mı ulan defol git şurdan bencede ayrıl sen ilerde her türlü üzecen o kızı şimdi bırakta kızcaz kurtulsun senden. Gerçekten bad boysun

• No ss, no güven

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Çıktın var mı ulan defol git şurdan bencede ayrıl sen ilerde her türlü üzecen o kızı şimdi bırakta kızcaz kurtulsun senden. Gerçekten bad boysun

hocam ama kız çok güzeldi baya bi etkilendim :( ama şu anki kızla aramın bozulmasına üzüldüm her fırsatta laf sokuyor sen git o kızla konuş filan diye

durumu nasıl düzeltebiliriim ?
  • Face den yazma çok klasik olursun normal erkeklerden farkın kalmaz yüz yüze konuş Ayrıca faceden eklemiş kesin verecek

• Ya ama cidden olmaz böyle kız haklı git sen onla konuş madem bırakacaın bi kızdı neden çıkıyosun onunla

• Kusura bakma ama yaptığın karaktersizlikten başka bir şey değil. Hakettiğini bulmuşsun işte

• 250 gr için yaptığın şeylere bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karaktersiz herif. Senin gibi herifler için karıncayı bile incitemeyen erkekleri üzüyor kızlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Karaktersiz herif. Senin gibi herifler için karıncayı bile incitemeyen erkekleri üzüyor kızlar.

+sonsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet Shop Boys -- 11 Kasım 2014; 21:29:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.