"Bu ne laubalilik" diye cevap verip tersledi. Arkadaş kibarlıktan, nezaketten de anlamaz olmuşlar. Hiç güzel söz söylemeyince de "ayy fahrettin ne kadan öküz ne kadan kaba bir adamsın" diyorlar anlamadım hacılar nasıl iş bu
quote:
Orijinalden alıntı: akalom
"Bu ne laubalilik" diye cevap verip tersledi. Arkadaş kibarlıktan, nezaketten de anlamaz olmuşlar. Hiç güzel söz söylemeyince de "ayy fahrettin ne kadan öküz ne kadan kaba bir adamsın" diyorlar anlamadım hacılar nasıl iş bu
Samimi deilsen demesi normal
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
quote:
Orijinalden alıntı: akalom
Samimi deilsen demesi normal
Samimi değilsen doğaldır. Samimiysen o kızın ayıplığı. Ben samimi olduklarıma hiç tatlım demesemde bebeğim,kro,ergen,yavrum,cıbır tarzı kelimelerle hitap ediyorum(sadece msnde değil normalde de) ama hiç biride çıkıp sen ne diyon gardaş demiyor
naber la tarram diye msj at o zaman
ilk iltifati kiz yapacak ki sonra sen yapacaksin sen direk baliklama atlarsan sudan cikmiş balik oldugunu hatirlatirlar sana.
Her şeyin yeri ve zamanı var. Hiç muhabbetin olmayan birine dersen tersler ama muhabbetin olan bir kızsa ağzını açmaz sana tolerans gösterir. Hiç şansın yok şu durumda.
Simdi ilk isin iltifat olarqk kufur et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme