Şimdi Ara

Kıza 'selam tatlım' diye mesaj attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bu ne laubalilik" diye cevap verip tersledi. Arkadaş kibarlıktan, nezaketten de anlamaz olmuşlar. Hiç güzel söz söylemeyince de "ayy fahrettin ne kadan öküz ne kadan kaba bir adamsın" diyorlar
    anlamadım hacılar nasıl bu

• quote:

Orijinalden alıntı: akalom

"Bu ne laubalilik" diye cevap verip tersledi. Arkadaş kibarlıktan, nezaketten de anlamaz olmuşlar. Hiç güzel söz söylemeyince de "ayy fahrettin ne kadan öküz ne kadan kaba bir adamsın" diyorlar
    anlamadım hacılar nasıl iş bu

Samimi deilsen demesi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymanson13

quote:

Orijinalden alıntı: akalom

"Bu ne laubalilik" diye cevap verip tersledi. Arkadaş kibarlıktan, nezaketten de anlamaz olmuşlar. Hiç güzel söz söylemeyince de "ayy fahrettin ne kadan öküz ne kadan kaba bir adamsın" diyorlar
    anlamadım hacılar nasıl iş bu

Samimi deilsen demesi normal

• Samimi değilsen doğaldır. Samimiysen o kızın ayıplığı. Ben samimi olduklarıma hiç tatlım demesemde bebeğim,kro,ergen,yavrum,cıbır tarzı kelimelerle hitap ediyorum(sadece msnde değil normalde de) ama hiç biride çıkıp sen ne diyon gardaş demiyor
  • naber la tarram diye msj at o zaman
  •  Kıza 'selam tatlım' diye mesaj attım
  • ilk iltifati kiz yapacak ki sonra sen yapacaksin sen direk baliklama atlarsan sudan cikmiş balik oldugunu hatirlatirlar sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyin yeri ve zamanı var. Hiç muhabbetin olmayan birine dersen tersler ama muhabbetin olan bir kızsa ağzını açmaz sana tolerans gösterir.
    Hiç şansın yok şu durumda.
  • Simdi ilk isin iltifat olarqk kufur et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.