Şimdi Ara

Kıza onu sevdiğimi nasıl söylerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Aslında işim kolay çünkü onu sevdiğimi biliyor. Ama yüzüne söyleyemiyorum. Sorun tam olarak bu noktada başlıyor işte. Whatsapp'ta destanlar halinde iltifatlar eden, güzel güzel konuşan ben; yüz yüzeyken hiç konuşamıyorum. Zaten konuşmayı sevdiğim söylenemez hakkımda. Dediğim gibi whatsapp'ta içimi döküyorum sevdiğimi söylemesem de belli edebiliyorum. Yüz yüze olunca o da konuşmayı sevmiyor ben de sevmiyorum ama en yakın arkadaşına sordum yüzüne söylemeni bekliyo olabilir sana karşı boş değil dedi. Napmalı sizce bi yardım edin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onu sevdi?ini söyleyerek söyleyebilirsin hocam
  • Söylersen biter o iş sakın söyleme.Kadınlar sevgisizlikten,insan yerine konmamaktan hoşlanır
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Sorun o zaten söyleyemiyorum. Her gün çıkışta sarılıyoruz falan ama ben diyemiyorum seni çok seviyorum diye. Bide adın neydi hocam?

• Seni seviyorum

• Diyemiyorum utanıyorum işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Balgambaz

Sorun o zaten söyleyemiyorum. Her gün çıkışta sarılıyoruz falan ama ben diyemiyorum seni çok seviyorum diye. Bide adın neydi hocam?
    quote:

Orijinalden alinti: Balgambaz

Sorun o zaten söyleyemiyorum. Her gün çikista sariliyoruz falan ama ben diyemiyorum seni çok seviyorum diye. Bide adin neydi hocam?

baris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 18 Ocak 2016; 20:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kağıda yaz ve eline ver
  • Aksine ilgiden, sevgiden ve düzgünce konuşmaktan hoşlanıyor.

• lalelim kullanıcısına yanıt
    Anlamı kalmaz yüzüne söyleyemedikten sonra. Sanki çıkıcaz onu sevdiğimi söyleyemediğim için biterse ne olacak? Alışmam lazım ona bunu söylemeye.

• önce muhabbet acmak icin merhaba yada selamun aleykum mu demeliydim ehe yaz gerisi gelir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Yanlış tahmin etmişim hocam, bu nicki kullanan başka bi arkadaş vardı aynı mantıkla hareket eden o sandım seni

• quote:

Anlamı kalmaz yüzüne söyleyemedikten sonra. Sanki çıkıcaz onu sevdiğimi söyleyemediğim için biterse ne olacak? Alışmam lazım ona bunu söylemeye.
    quote:

Orijinalden alinti: Balgambaz

Anlami kalmaz yüzüne söyleyemedikten sonra. Sanki çikicaz onu sevdigimi söyleyemedigim için biterse ne olacak? Alismam lazim ona bunu söylemeye.

seni seviyorum de i?te çok mu zor
    sen büyütüyosun
  • mustafakrct M kullanıcısına yanıt
    Whatsappta muhabbetim var mesaj olarak ne hissediyosam diyebiliyorum ama bunu dışa vuramıyorum ağzımdan çıkmıyo seni seviyorum cümlesi

• lalelim kullanıcısına yanıt
    Daha önce kimseye demediğim için olabilir büyütmem

• quote:

Aksine ilgiden, sevgiden ve düzgünce konuşmaktan hoşlanıyor.

Öyle olsaydı eğer,bu dünyada herkesin sevgilisi olurdu.Hiçbir kız bir erkeği aldatmazdı,terk etmezdi
    Kadınlar sövülmekten,dövülmekten,köpek yerine konmaktan hoşlanıyorlar kendinizi kandırmayın.Kekolar ne anlar sevgiden ilgiden düzgünce konuşmaktan,ama yanlarında her zaman manitaları var
  • Sana bir tavsiye.

Asla sevdiğini söyleme.

Asla seni seviyorum deme.

Asla deme.

Asla

• Onunla yalnız kalabileceğin bir yere git, okul dışında. Burada rahat konuşabilirsin çünkü sen aslında kızdan değil etraftan utanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Daha önce kimseye demediğim için olabilir büyütmem

yardır boşver
     Kıza onu sevdiğimi nasıl söylerim?

• O kadar emin olma, sevdiğini söyleyince ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.