Şimdi Ara

Bir kızın sizi sevdiğini nasıl anlarsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
3
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bir kızı çok seviyorum. Kızla çıkıyoruz fakat kız beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Kız "fame". Yani tanınıyor baya. Kızla hafta bi kaç kez buluşuyoruz. Whatsapptan hep konuşuyoruz ama kız benle konuşmak istemiyor bunu hissedebiliyorum. Ve çok acı çekiyorum, kızada birşey diyemiyorum. Lütfen tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Nasıl anlayabilirim beni sevip sevmediğini?

• Anlayamazsınız !!
  • Ayrılmama rağmen okulda ona ne zaman arkamı dönsem baktığını görüyorum yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevmiyordur.
  • Onunla arana mesafe koy,ağırdan al biraz sıkma kızı, kölesi olma kızın.Eğer seni seviyorsa senin üstüne düşmeye başlar eğer hala soğuksa sevmiyodur zaten.

• Anlayamazsınız !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Otururken ayaklarının yere dikey bir şekilde tutup güneşi selamlatıyorsa seviyordur normal atraksiyonsuz bir şekide oturuyorsa sevdiceği vardır bacak bacak üstüne attıysa kuşağımda değilsin demek istiyordur.
  • kız fameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xD
  • :(. Bi taktik falan yok mu? Buluştuğumuzda nelere dikkat etmeliyim :S
  • olum salak mısınız la siz
  • Anlamazsın anlamazsıııın istesen de anlamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bunu sormak icin uye olmus.

• knk kız ayağa biliosun...sallama kızı fazla.bırak o düşsün üstüne.sen alışkanlık edindirmişin kıza.hep senin mesaj atıp ilgilineceği imajına sokmuşun.komik bişey anlat salak salak gülüyorsa seviyordur.ben bile bazen kız arkdaşıma bişey anlattığımda neye gülüyor lan bu dediğim oluyor.d benim yöntemim böyle.kız seni seviyorsa her türlü kabullenmesi lazım.sen ona mesaj atmadığında onun atması lazım.atmıyorsa var bişey...
  • Ona patronun kim olduğunu göster

• Beyler dalga geçecekler lütfen yorum yazmasın. Burda gayet ciddice bir yardım istiyorum sizden ayıp etmeyin gözünüzü seveyim
  • Bunu sormak için üyelik açmadım. 8ay önce açmıştım bu hesabı. Fazla vakit ayırmıyorum internete arkadaşım. Anladın mı? Sadece ihtiyacım olduğunda. Amacım post kasmak değil en azından. Yer kalmada çık hadi.
  • 100 metre öteye koy kızı sonra başla gel kızım tut kızım kıs kıs kıs de koşarak gelip üstüne atlayıp yalamaya başlıyorsa seviyordur.

yürüyerek geliyorsa eskiden sevmiştir

olduğu yerde duruyorsa sevebilir demektir

kaçıyorsa hiç sevmemiştir

yarıya kadar gelip geri kaçıyorsa kovala beni diyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

100 metre öteye koy kızı sonra başla gel kızım tut kızım kıs kıs kıs de koşarak gelip üstüne atlayıp yalamaya başlıyorsa seviyordur.

yürüyerek geliyorsa eskiden sevmiştir

olduğu yerde duruyorsa sevebilir demektir

kaçıyorsa hiç sevmemiştir

yarıya kadar gelip geri kaçıyorsa kovala beni diyordur.

Kardeşim komik değilsin
  • Sizi kıskandıracak şeyler söylüyorsa :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.