Şimdi Ara

Kıza İnstagram'dan nasıl yazılır? [13 Ekim Edit] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
161.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    Yazmadım, normal yazmaktan da vazgeçtim. Kedili veya hayvanlı komik bir paylaşım atıcam cevap yazarsa aa arkadaşıma atıcaktım yanlış olmuş cevap bekliyorum bende filan diyip konu açmaya çalışırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julimezar

    Şarkılarım var derken hocam orayı anlamadım. Rock dinlemeyi severim yalnız çalmak için Stairway To Heaven, Hotel California, Nothing Else Mather gibi böyle sakin duygulu şarkılar daha çok hoşuma gidiyor.

    Bestesini sözlerini yazdığım 2-3 şarkım var. Fakat daha slow, klasik akustik gitarla daha iyi çalınabilecek şarkılar. Elektroyla bi kalıp çıkarttım gerçi de, klasikten dinlemek daha çok tatmin edicek beni.

    Ama dinlerken daha çok rock şarkıları severim hareketli

    İşte şu sınavım olmasaydı, arkadaştan alıcaktım klasik gitar. Bi kayıt alırdım en azından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş ver instanı 2 dk da halledeyim. Ne uzattın ya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nobel Adayı

    Sen de storine bi şeyler at arada. Bak bakalım kız bakıyor mu? Bazı kızlar sadece istedikleri storilere bakıyorlar. Bazıları da hepsine bakıyor tabi. Sen yine de at arada storine bi şeyler bak bakalım bakmış mı bakmamış mı

    Hocam daha az önce storye Stairway To Heaven'ın orjinalinin (ben çalmadım yani) giriş kısmını attım anında bakmış 1 dakika ya geçti ya geçmedi bakan 2. kişi.
  • kavinx kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım siz yazmıştınız story at bakıyor mu diye. Az önce güzel bir şarkı attım storye daha 1 dakika ya geçti ya geçmedi bakmış, bakan 2. kişi.
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
  • Semert S kullanıcısına yanıt
    Ben yazıp yazmamak arasında kararsız kalmıştım hocam. Yazmasam mı filan diyordum az önce storye şarkı attım ilk dakikada baktı bakan 2. kişi. Yarın bir paylaşımı atıcam ona illa bir cevap verir aa arkadaşa atıcaktım filan derim ordan konu açmaya çalışırım normal yazmak saçma geldi.
  • Nobel Adayı N kullanıcısına yanıt
    Hocam bestelediğiniz şarkılar introlu sololu sağlam şarkılar mı yoksa daha çok eline gitarı alıp 4 akorla çalıp söylemelik şarkılar mı? Gitar eğitimini nasıl aldınız nota gam biliyor musunuz ben bunları öğrenmek istiyorum.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o mesaj atma olayını pek bilmem bazı kızlar as aptal galiba bunu neden bana gönderdi diyebilecekken bazılarıda nötr veya olumlu yaklaşabilir bence en mantıklısı attığı bir hikayeye geri dönüş yapmanızla olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45EC824A4 -- 4 Ağustos 2017; 23:30:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikaye atmıyor ki. Az önce hikaye attım güzel bir şarkı. Dakikasında bakmış hikayeye bakan 2. kişi.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    O zaman işiniz biraz sıkıntı hocam nasıl mesaj atacağınız hakkında tam olarak size bir tavsiye veremem çünkü olumsuz bir şekilde sonuçlanırsa tüm olayların suçlusu olmak istemem :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ey gidi ben deli gibi aşık olduğum kızı konserde içip aramıştım 7 dakika boyunca konuşmuştum telefonda seni herşeyden çok seviyorum falan demiştim (platoniktim ilk defa o gün açıldım daha önce hiç sohbetimiz yoktu) 2 hafta sonra reddedildim psikolojim bozuldu.
  • Zorla yaptırmıyorsunuz ya hocam ne olacak tavsiye sadece.
  • İplenemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    2 hafta düşünmüş mü hocam ne yapmış niye 2 hafta sonra reddetti?
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    O zaman hocam selam diyerek mesajlaşmaya başlayabilirsiniz bence yanlışlıkla göndermişim taktiğinden daha iyidir en azından azda olsa niyetinizi belli eder sonrasındaki mesajlarınız da ortak olan hobilerinizden olabilir. Birkaç gün konuştuktan sonra (3-4) gün sonra da "burdan konuşmak biraz zor oluyor istersen telefon numaranı ver ordan devam edelim" diyebilirsiniz eğer kızla muhabbetiniz baya bi ilerlediyse "numaranı versene" de diyebilirsiniz (bence bu birazsalar niyetinizi belli eder. Sonrasında kızla 2-3 gün daha whatsapp veya normal arama yoluyla konuştuktan sonra bir yerde buluşmayı teklif edin(burası tamamen size kalmış ama bence sizin sevdiğiniz ve daha önce orda anılarınızın olduğu bir mekanı seçin ve kıza bu olaylardan komik bulduklarınızı anlatın(bazı kızlar böyle hikayeleri seviyor.). Eğer kızla buluşmanız olumlu bir şekilde biterse kızı pek fazla dar Boğaz etmeden birkaç defa daha buluşun(siz sadece 1-2 defa daha davet edin.) eğer bunlardan sonra kızda sizinle birşeyler yapmak isterse bilin ki kız sizden etkilenmiştir ve sizi daha çok görmek istiyordur.


    Önemli dip notlar:
    1. Eğer kız size 'selam' yazdıktan sonra geç döndüyse ve sizin mesajlarınıza sürekli geç dönüyorsa (siz mesaj attıktan 2 saat sonra mesela) bilinki kızla işiniz başlamadan bitmiştir fazla üstüne gitmeyin.

    2. Konuşmalarınızda fazla abazanlaşmadan kıza niyetinizi belli EDİN YOKSA FRİEND ZONE YİYEBİLİRSİNİZ.

    3. Kızı fazla darboğaz etmeyin. Sonuçta o da bir insan sizden hemen sıkılabilir.

    4. UNUTMAYINKİ SİZİNLE DAHA ÖNCE HİÇ KONUŞMAMIŞ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sen ne yazarsan yaz tip olmadigi surece bos. Tip varsa bir hikayesine yorum atman yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipten çok daha önemli birşey var boyum kısa bayağı kısa. Tip iyi değil kötü demeye de boydan fırsat kalmıyor. İnstagram'daki fotoğraflar fena değil. Zaten kız da aman aman güzel değil. Hikaye nadiren atıyor.
  • Kardeşim öncelikle selamün aleyküm. Dediklerimi dikkate almanı istiyorum yaşın çok genç bende senin gibiyim ama çok boş şeylerle uğraştığını görüyorum. Durur musun yeter her açtigin konuda ille boyum kısa, kız ve saçlarını görüyorum yeter kardeşim bloklatma kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle birkaç sorun var bunlarıda cevaplarsanız çok güzel olur.

    1- Anlatabileceğim hikaye bol ama ben kafeye gitmiyorum. Hatta 1 yılı geçmiştir burada bir kafede oturmayalı hani ciddi ciddi nasıl sipariş verildiğini unuttum. 2 lira verip zehir gibi çay içmek cazip gelmiyor. Kahve Dünyası diye bir yer açıldı mesela yazdan beri daha bir kere gitmedim orada da nasıl sipariş veriliyor bilmiyorum.

    2- Cafeye çağırıp cafede mi bekliyim? Birde ilk karşılaştığımızda nasıl selamlaşıcaz?

    3- Çok çok büyük bir sıkıntı iyi geçti filan çağırdık kızı buluşmaya KIZ BENDEN UZUN. Ne yapıcaz? Topuk topuk topuk mu yapıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.