Şimdi Ara

Kıza çok fena aşık oldum arkadaşlar ne yapacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşık oldum kızla üniversitede aynı sınıftayız instagramdan takip isteği göndermiştim kabul etmiş kızın bütün fotoğraflarını beğendim hemen çok aşığım arkadaşlar dm den seni seviyorum yazmayı düşünüyorum sizce ne yapmam lazım

• Ya birader daha kizla yuzyuze konusmadan seni seviorum diye mesaj göndermek ne amatorce bir hareket

Öncelikle kizla normal arkadas gibi takil bakalim biraz zaman gecsin sonra bir hal caresine bakariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yazman çok banel olur, evlenme teklifi et dostum..
  • Kardeşim canım kardeşim bak ilk önce kişiliğini tanımaya çalışmalısın. Hoşuna gitmeyecek özellikleri veya seni irite edecek bir durum olabilir. İlk önce bir konu açıyosun oradan tanışıyosun. Arkadaş oluyorsun en az 2-3 hafta. Baktın kafana göre o zaman diyorsun ki buluşalım. Bu artık flört aşaması. Elbet 1-2 buluşmasan sonra durumu açıyosun.

NOT: Yani kıza açılman bir 4-5 hafta sürecektir ama bu sıralar da onu en iyi tanıyacağın zaman olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 13 Temmuz 2018; 11:36:32 >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Hocam kıza çok fena aşık oldum dayanamıyorum gerçekten baya aşık oldum kıza tutamıyorum kendimi yazmayı düşünüyorum.
  • Edeyim mi hocam gerçekten
  • Bence forum adminlerine beni sınırsız banlayin de kesin çözüm kardeşim. Kimse yorulmaz en temizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heyt be şu ayran gönüllülere bak. Aşk zannediyorlar her şeyi..

Sen yine iyisin benimki nişanlı..

• İlk önce yüzeysel Muhebbet et ondan sonra açılırsın

• lotharbey21 L kullanıcısına yanıt
    Düşün bence.
  • CSB.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotharbey21

Hocam kıza çok fena aşık oldum dayanamıyorum gerçekten baya aşık oldum kıza tutamıyorum kendimi yazmayı düşünüyorum.
    boyle devam edersen pazaretsi cok ktuyum RET yedim dersin:)
    sen o fotolari begenerek basina bela aldin zaten, biraz agir ol , yoksa seni hic ciddiye almaz ask mask yazma yoksa bin pisman olursun, sen oyle his ediyorusn ama o seni belki luzumsuz biri gibi goruyor, once arakdas ol , 2-3 ahfta sonra konusrsunu bu duygularini yoksada DIREK RET haberin ola

not : Kiz uzmani doktor
  • Acele ediyorsun az sohbet et bir şey yap

• Hocam zaten bütün fotograflarını begenince kız anlamıstır ilgin oldugunu.Hareketlerine falan bak cok takmıyosa kaptırma kendini bence sonra üzülen sen olursun

• Gec kalmissin. Acilen cicek + cikolata alip iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 14 Temmuz 2018; 1:40:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Ya birader daha kizla yuzyuze konusmadan seni seviorum diye mesaj göndermek ne amatorce bir hareket

Öncelikle kizla normal arkadas gibi takil bakalim biraz zaman gecsin sonra bir hal caresine bakariz
    Ben bunu yaptım ve pişman oldum.Bu arkadaşı dinle sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Ben bunu yaptım ve pişman oldum.Bu arkadaşı dinle sen.

Alıntıları Göster
    Friendzone'a mi atildin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Friendzone'a mi atildin?

Alıntıları Göster
    Yok kız reddetti ondan sonra bayağı uzun bir süre konuşmadık.En son okulun sonlarına doğru yanımda dolanıyordu yani normal davranmaya başladı.Okul tatile girdi ben mesaj attım konuştuk vs. Baktım instadan eklemiş.Şu an arkadaş gibi birşeyiz ama kız bana o gözle bakmıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Yok kız reddetti ondan sonra bayağı uzun bir süre konuşmadık.En son okulun sonlarına doğru yanımda dolanıyordu yani normal davranmaya başladı.Okul tatile girdi ben mesaj attım konuştuk vs. Baktım instadan eklemiş.Şu an arkadaş gibi birşeyiz ama kız bana o gözle bakmıyo.

Alıntıları Göster
    Kanka kiza kopek çek iyi davranma asla duygusal destekcisi olma yani o kiz isi olur. Reddedikten sonra arkadas olmus en azindan yedek olarak almis kadrosuna yani bu da bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Kanka kiza kopek çek iyi davranma asla duygusal destekcisi olma yani o kiz isi olur. Reddedikten sonra arkadas olmus en azindan yedek olarak almis kadrosuna yani bu da bir sey.

Alıntıları Göster
    Köpek çekemiyorum.Kız bi garip.Bana karşı negatif değil ama muhabbete de girmiyo.Yani yanında olsam da olur olmasam da.Dediğin gibi yaparım okul bi açılsın önce.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.