Şimdi Ara

Kiza asigim onun icin her seyi yapiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asik olmasam boyle olmuyor ama kiza soyledim zaten aramiz iyi 1 hafta once kadar seviyorum asigim dedim sasirdim falan dedi bir suru soru sordu bi cevap vermedi ama iyi oldu soyledigim cok rahat davranabiliyorum.Gece elini yakmis gittim nobetci eczaneden krem aldim goturdum kapisina kadar asagi indi cok mahcup oldu tabi o istememisti sadece elini yaktigini soyledi ben gidip aldim. Kizla yemek yemeye ciktik kahve icmeye ciktik. Bugun de tweet atmis off canim cikolatali pasta cekti diye gece 11de gordum gittim pastane aradim aldim pastayi aradim cok sasirdi nasil inecem yaa babam burda falan dedi gittim kapisinin onune biraktim sonra indim mesaj attim al diye o da cikip almis tweet falan atti cok sansliyim yaa diye. Simdi soracagim kizi kendime baglamaya calisiyorum ve ben asik olunca mala bagliyorum trilyon tane kiz var asik olmadigima her turlu yururum ama bunun yaninda kasinti oluyorum her kelimeme dikkat ediyorum ben iyi mi yapiyorum suan cok mu simartiyorum pesinden koşulmasindan hoslanan bi kiz oldugunu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız seni İngiltere gibi sömürecek sevgili olursanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Kız seni İngiltere gibi sömürecek sevgili olursanız.

+bilmemkaçtrilyon
  • quote:

+1

Sen kızı değil kız seni emiyor. sonra "bn sni arkd$ olarak görüyorum .s.s" bütün harcadığın para emek boşa gidecek

• Yarında twit atar "canım starbuckstan bilmemney çekti ya" diye gider gecenin kör vakti bulmaya falanda çalışırsın. Tamam bizde çok hata yaptık ama sen abartmışsın dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

+1

Sen kızı değil kız seni emiyor. sonra "bn sni arkd$ olarak görüyorum .s.s" bütün harcadığın para emek boşa gidecek

Ya bana da oyle olabilir gibi geliyor ama sanki boyle ilgi gosterip sonra ilgisiz davranirsam cildirir kac kiza sordum ayni seyi diyor kendine bagla sonra cildirt diyorlar

• Değer vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 15 Aralık 2013; 1:15:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çağrı sen misin?

• Tek kelimeyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kızın ilerde bide aşerdiğini düşünsenize
  • Adam Ağır Yoklukta
  • Muzlu krema tadında çilekli pasta istiyorum tmm mı

• bi anda aklıma faberCem geldi haydi hayırlısı...
  • Kız çok şanslı ya

• Sen napıon la degişik

Kız ile kesin friendzone düşeceksiniz ama iş işten geçmiş olacak
  • adam aşık ya öyle demeyin bilirim o duyguyu bende olmadı sende olsun bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Çağrı sen misin?

Ismim cagri degil.

Yoklukta falan degilim beyler su an bana yazan kiz da var hatta ss attirmayin ama ben bu kizi seviyorum fz ye de dusersek duselim ya vazgecmek olmaz sonuna kadar gidecez bakalim ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Çağrı sen misin?

Ismim cagri degil.

Yoklukta falan degilim beyler su an bana yazan kiz da var hatta ss attirmayin ama ben bu kizi seviyorum fz ye de dusersek duselim ya vazgecmek olmaz sonuna kadar gidecez bakalim ne olacak.

Hata yapıyosun. Geç de olsa hatandan dön bence..

• quote:

quote:

quote:

Çağrı sen misin?

Ismim cagri degil.

Hata yapıyosun. Geç de olsa hatandan dön bence..

Bu sondu zaten fazlasi bunaltir simdi normal davranacagim gelismeleri yazarim

• quote:

Asik olmasam boyle olmuyor ama kiza soyledim zaten aramiz iyi 1 hafta once kadar seviyorum asigim dedim sasirdim falan dedi bir suru soru sordu bi cevap vermedi ama iyi oldu soyledigim cok rahat davranabiliyorum.Gece elini yakmis gittim nobetci eczaneden krem aldim goturdum kapisina kadar asagi indi cok mahcup oldu tabi o istememisti sadece elini yaktigini soyledi ben gidip aldim. Kizla yemek yemeye ciktik kahve icmeye ciktik. Bugun de tweet atmis off canim cikolatali pasta cekti diye gece 11de gordum gittim pastane aradim aldim pastayi aradim cok sasirdi nasil inecem yaa babam burda falan dedi gittim kapisinin onune biraktim sonra indim mesaj attim al diye o da cikip almis tweet falan atti cok sansliyim yaa diye. Simdi soracagim kizi kendime baglamaya calisiyorum ve ben asik olunca mala bagliyorum trilyon tane kiz var asik olmadigima her turlu yururum ama bunun yaninda kasinti oluyorum her kelimeme dikkat ediyorum ben iyi mi yapiyorum suan cok mu simartiyorum pesinden koşulmasindan hoslanan bi kiz oldugunu biliyorum

yaptığın sağlıklı bir davranış değil sonuçları iyi olmaz senin için
    yazdığını okurken ilk başta kızla sevgilisiniz o yüzden onu mutlu etmeye çalışyorsun sandım
    bildiğin kullandırttırıyorsun kendini
    yapma bunu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.