Şuan arabam ve evim var ama keşke bunlar olmasaydı da bir tane sevgilim olsaydı kirada otursayduk yetti ulan 1 haftalık sevgilimi 100 bin tlmi desinler sevgiliyi seçerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kız yoksa hayatın bir anlamı yok

-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam inandık
Bir arkadaşınla kafeye git, konuşurken laf arasında biraz yüksek sesle "evim ve arabam var" de. İllaki kızlardan biri numarasını peçeteye yazar gönderir.
Boru mu ulan bu, koskoca ev ve araba.
-
Bende hiçbiri yok ama harbiden fakirde olsan sevgilin olunca mutlu olursun.
In the time of chimpanzees, I was a monkey
-
Kız yokken hayatının bir anlamı olmadığı için kız yok
-
Bunu yeterince anlayabilirse sorunu çözülmüş demektir konu sahibinin. Güzel tespit hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gene bakmazlar ya gider 30 yaşında kara sakallı asgari ücretliye düğün parası biriktirenle evlenirler.
Yıllarca yalnızlık zor bir şey yavaş yavaş delirtiyor insanı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drowze
Yıllarca yalnızlık zor bir şey yavaş yavaş delirtiyor insanı%100 Katılıyorum hocam
6 yıldır yeni mahalleye taşındığımızdan beri yalnızım ve bir ara sabah uyanır uyanmaz, tuvalete gittim ve Klozetin hemen yanında, siyah, 1 metre civarı, ayağa kalkmış; kobra yılanına benzer bir yılan gördüm (kendime gelince kayboldu) ve üstelik 10.kattayız.
Muhtemelen troll başlık ama ciddiysen çok büyük eziksin kendine saygın yok ve hayatını bir çöp olarak geçireceksin 8 milyarlık dünyanın 4 milyarı karı kör olsan topal olsan onlar bile buluyo sen demekki daha fenasısın
-
ahaha. sevgilisi olanların hayatının anlamı neymiş?
-
Yaw ortam yok diyorum instadan yazsak günde kaç dm geliyor onlara adamin 5 tane var hala doymuyor yazıyor veya hayattan ümidini kesmiş belki olur mantigiyla yazıyor ee böyleleri yüzünden kendilerini ilah zannediyorlar. Ama reelde 200 kiloluk yarmalarlalar ne iş anlamadım.
Ev ve araba daha önemli
Herşey ev ve araba değil hocam. Ve sadece onun için gelenler, gold digger tipler oluyor😂 Hiç tanımadığı bir insanla ev araba için tanışmak isteyen birine de ne kadar güvenilir orası zaten ayrı konu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olmuş asgari ücretliyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X