Şimdi Ara

Kız yazmıyor ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, size bir konuda danışmak istiyorum. Özet geçeceğim. Geçtiğimiz günlerde bir konsere gittim ve hemen yanımda dans eden bir kız vardı. Usulca yanaştım ve sigara içelimmi dedim. Olur dedi. Ancak kapalı alan olduğu için sigara içmek yasak. Bu sebepten güvenliklere yakalanmamak için bir masanın altına oturduk, sırtımızı duvara yasladık ve yaktık sigaraları içmeye başladık. Sigara bitimine yakın son dumanı çektim ve yavaşça kıza doğru üfledim. Daha sonra hayatımda ilk kez başıma gelen bir olay oldu ve kız üstüme atladı ve öpmeye başladı. Kızın biraz kafası güzeldi ama hayvan gibi öpüyordu. 30 saniye öpüşme sonrasında telefonumu cebimden çıkarttım ve numaranı yazsana dedim. Yazdı numarasını ve kaydetti daha sonra gitti. Ortam biraz kalabalık ve ışık olmadığından kızı birdaha bulamadım. Daha sonra öğrendim ki gitmiş zaten. Şimdi yazıyorum kıza ama pek takmıyor. Cevap veriyor falan ama hem çok geç cevap veriyor hemde whatsapp tan başkalarıylada konusuyor çünkü çevrimici. Bu kızı kendime çekmek için ne yapabilirim. Kız konusunda tecrubeliyim ama yinede bu kızı riske atmak istemiyorum çünkü çok güzel bir kız. Düzgün ve ciddi önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmiyosa yazdiracaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

Merhaba arkadaşlar, size bir konuda danışmak istiyorum. Özet geçeceğim. Geçtiğimiz günlerde bir konsere gittim ve hemen yanımda dans eden bir kız vardı. Usulca yanaştım ve sigara içelimmi dedim. Olur dedi. Ancak kapalı alan olduğu için sigara içmek yasak. Bu sebepten güvenliklere yakalanmamak için bir masanın altına oturduk, sırtımızı duvara yasladık ve yaktık sigaraları içmeye başladık. Sigara bitimine yakın son dumanı çektim ve yavaşça kıza doğru üfledim. Daha sonra hayatımda ilk kez başıma gelen bir olay oldu ve kız üstüme atladı ve öpmeye başladı. Kızın biraz kafası güzeldi ama hayvan gibi öpüyordu. 30 saniye öpüşme sonrasında telefonumu cebimden çıkarttım ve numaranı yazsana dedim. Yazdı numarasını ve kaydetti daha sonra gitti. Ortam biraz kalabalık ve ışık olmadığından kızı birdaha bulamadım. Daha sonra öğrendim ki gitmiş zaten. Şimdi yazıyorum kıza ama pek takmıyor. Cevap veriyor falan ama hem çok geç cevap veriyor hemde whatsapp tan başkalarıylada konusuyor çünkü çevrimici. Bu kızı kendime çekmek için ne yapabilirim. Kız konusunda tecrubeliyim ama yinede bu kızı riske atmak istemiyorum çünkü çok güzel bir kız. Düzgün ve ciddi önerileriniz için teşekkür ederim.

Bahşişini peşin vermeliydin artık çok geç.

• Bence ağırdan al hocam, belki işi falan vardır.
    Bu arada hangi konserdi?
  • Şimdi de başkasıyla öpüşüyordur meşgul etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CentilmenAdam -- 19 Nisan 2016; 14:01:28 >
  • Hoşgeldin arkadaşım.

Daha önce kutlayamamıştım.

Geçmiş Kandilin Kutlu Olsun.
  • Bunu yapan kızdan çok da dengeli davranışlar bekleme hiç bişey yazma 3-5 gün bak bakalım nolacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hata sen de o gun kizi birakmayacaktin simdi kafasi yerinde seni ne yapsin?

• Reis kizin yazmasini mi istiyon.Kapisini ac ceketini cikart ustunden sandalyesini cek hesabi ode kralice yap onu birde iphone apple marka 6s+ lazim

• kesin yaşanmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.