Şimdi Ara

Kiz tipime ne der?(SS Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 28 Mart 2012; 21:55:56 >

• matematik çalış... hem unutursun hem de matematikten 5 alırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

matematik çalış... hem unutursun hem de matematikten 5 alırsın :)

mat yok sözeldeyim
  • cesaret edemiyorum ne arkadaş banka mı soyuyorsunuz? git söyle kıza kabul etmese bile rahatlarsın en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: G Man

matematik çalış... hem unutursun hem de matematikten 5 alırsın :)

mat yok sözeldeyim

aşık olmuşsun arkadaş.. aklından çıkarman için zaman lazım .. ya söyleyip devam edersin ya da söyleyip geri çevrilirsin ..
  • Manukyanın torunu olarak düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Manukyanın torunu olarak düşün

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

?

bak dostum kanserli bir organ gibisin her gun acı çekiceğine panzehir sur ya kopar yada tedavi edersin.

hoşlandığını sôyle büyük bi ihtimal biz arkadaşız diye ergen cevabı vericektir ama hic yoktan oda sana karşı iyi yada kötu bi tavır koyup dikkatli olucaktır.
  • quote:

quote:

quote:

?

bak dostum kanserli bir organ gibisin her gun acı çekiceğine panzehir sur ya kopar yada tedavi edersin.

hoşlandığını sôyle büyük bi ihtimal biz arkadaşız diye ergen cevabı vericektir ama hic yoktan oda sana karşı iyi yada kötu bi tavır koyup dikkatli olucaktır.

Tamam dostum yarin dersanede soylerim ama tam olarak soylemi diyeceğim -Senden Hoşlaniyorum bu kadar mi

• konuşsam olmuyor sussam gönül razı değil
  • up
  • Tipin iyi, gözlükleri çıkar lens takmaya başla. Giyim tarzını değiştir ve en önemlisi

her yerde atak ol. Millet seni gördüğünde enerji akışı hissetsin 1 ay sürede tamamen değiş sonra git açıl. O kız reddetse bile asosyalliğinden kurtulmuş olacak ve belkiçoktan başka bi kıza açılma derdinde olacaksın
  • daha ilkokul havası var sende.
    kız %70 kabul etmez bu haldeysen zaten liseli kızların çoğu sakallılıara bakar(sakallı dediğim sübyancı kırması).ilk başta şeklini değiştir olmaz böyle.
  • quote:

Arkadaşlar geçen senenin eylül ayindan beri benim kiz arkadaşim var (Asosyalimdir.) ama o benim onu sevdiğimi bilmiyor ve okulda cevresi genis bayagi arkadaşi var şimdi dersanede soylesem hoşlandiğimi okulda yayar.lakin hergun ruyamda sinif arkadaşlarim onu anlatiyor bana geçmişini falan ve sabah okula gitmek için uyandiğim zaman aklimda o oluyor.Bilinçaltima işlemiş ve ona çikma teklifide etmeyi dusunuyorum ama olmuyor.Cesaret edemiyorum.Okulda iken ilk 2 ders uykulu olarak o kizi dusunuyorum galiba aşik oldum ey allahim yardim et bana.Vicdan azabi gibi içim kotu oluyor onerisi olan varmi ey arkadaşlar? Aklimdan nasil çikarabilirim bu kizi

Ben

Şöyle yüzünü tam görebileceğimiz bir fotoğraf koyar mısın?

Biyometrik falan da olur.

• hacı tipin iyi. cesaretini toplamaya bak zaten ilk utanır sıkılırsın sonra sonra açılırsın
  • Dersanede okulda söyleme nerde söylersen söyle. Al kızı senle önemli birşey konuşmak istiyorum diyerek parka cafeye vs sakin bi ortama götür en azından tanıdık olmasın. Orda de ne diyeceksen he birde senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın gibi amele cümleleri kurma benden bu kadar. Selametle..
  • sen abilere devam et. napacan karıyı kızı

ilerde belki kadın kolları başkanı olur malı götürürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 28 Mart 2012; 14:12:31 >
  • basit olacak ama seviyosan git konuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

quote:

Arkadaşlar geçen senenin eylül ayindan beri benim kiz arkadaşim var (Asosyalimdir.) ama o benim onu sevdiğimi bilmiyor ve okulda cevresi genis bayagi arkadaşi var şimdi dersanede soylesem hoşlandiğimi okulda yayar.lakin hergun ruyamda sinif arkadaşlarim onu anlatiyor bana geçmişini falan ve sabah okula gitmek için uyandiğim zaman aklimda o oluyor.Bilinçaltima işlemiş ve ona çikma teklifide etmeyi dusunuyorum ama olmuyor.Cesaret edemiyorum.Okulda iken ilk 2 ders uykulu olarak o kizi dusunuyorum galiba aşik oldum ey allahim yardim et bana.Vicdan azabi gibi içim kotu oluyor onerisi olan varmi ey arkadaşlar? Aklimdan nasil çikarabilirim bu kizi

Ben

Şöyle yüzünü tam görebileceğimiz bir fotoğraf koyar mısın?

Biyometrik falan da olur.

Abi ilk resimde tam olarak gorunuyor boydan çekip mi koyayim?

• Foruma yaş sınırlaması gelmedi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.