Şimdi Ara

KIZ TAVLAMA REHBERİ (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.919
Cevap
128
Favori
195.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mesaj bulunsun iyi bilgiler deniycem
  • Katılıyorum biraz daha detaylı açıkla deneyecem
  • @blackfir3 turist var mı tatil köyünde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eddy


    @blackfir3 turist var mı tatil köyünde?


    Malesef yok denecek kadar az. Avşa adasındayım
  • iş zor o zaman yaş kaç ve maddi durumun nasıl?
  • Yaş 17, maddi durum iyi.
  • adas avsa adasındasın ve ayarlamak ıcın buraya girip taktık mı ıstıyosun? :S

    senin ihtiyacın olan tek sey ozguven , korkma gozune kestırdıgınle konus. biraz agzın laf yaparsa. avsadan gol haberı var yazarsın konuya ;)
  • Yaşın 17 ise bardan düşürme şansında zor Black_Ops'un taktik sana uyuyor bence elinde birayla bir ortama oturabilir miyim diyip yanaş, bunu demeden öncede bir kaç tane de bira iç seni rahatlatıcak muhabetine zevk katıcak ölçüde...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eddy

    Yaşın 17 ise bardan düşürme şansında zor Black_Ops'un taktik sana uyuyor bence elinde birayla bir ortama oturabilir miyim diyip yanaş, bunu demeden öncede bir kaç tane de bira iç seni rahatlatıcak muhabetine zevk katıcak ölçüde...


    kesınlıkle en makul fikir
  • Benim tek sıkıntım konuşacak konu bulamamak . Açtım diyelim kızın hiç konu açmaması oluyor . Bende kızı benle ilgilenmiyor diye salıveririm .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @quaD
    Şimdi bilimsel arastırmalara gore bır musterının bır magazaya gırıp bıseyler almaya karar vermesı sadece 4 sn suruyormus. Leventte kanyon metrocity arasındaki şampuan reklamınıda belkı gormussunuzdur. (bilen wardır).

    Diyeceğim o ki ilk izlenim çok öenmlidir. bir kızın sızı gorup hakkınızda bır profıl olusturması 3 sanıye surer. İlk izlemini ne kadar etkileyici ne kadar iyi verirsen, kızı ayarlama sansın o kadar artar. hıc boyle konu acıyım muhabbet edelım falan diye dusunmezsın.

    Eger ilk izlenimin beklemediğin gibi olursada, yanlıs bır profıl olusturdun. direk uzaklaş artık o önyargıyıda kırmak çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Benim tek sıkıntım konuşacak konu bulamamak . Açtım diyelim kızın hiç konu açmaması oluyor . Bende kızı benle ilgilenmiyor diye salıveririm .


    Bunun cevabınıda ilk mesajda yazmıştım.
  • @whakii zaten merhabalaşıyoruz her gittiğimde sık sık gittiğim için o kadar konuşma oluyor da iltifat etmemiştim hiç onu bir deneyeyim doğru söylüyorsun, peki numarasını nazik bir dille nasıl isteyebilirim.

    Sağol yardımın için,

    @black ops zaten ben de zor olduğunu bildiğim için yardım istiyorum ya sizden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fincankahve

    @whakii zaten merhabalaşıyoruz her gittiğimde sık sık gittiğim için o kadar konuşma oluyor da iltifat etmemiştim hiç onu bir deneyeyim doğru söylüyorsun, peki numarasını nazik bir dille nasıl isteyebilirim.

    Sağol yardımın için,

    @black ops zaten ben de zor olduğunu bildiğim için yardım istiyorum ya sizden




    Şunu unutmuştum, oradakiler müşterilere iyi davranmak zorunda. Numarasını alma olayı garip işte. Öyle birşey yaşamadığım için bilmiyorum. Öyle biryerde konuşma imkanıda olmaz. Bence bu işi unut derim. Ben olsam unuturdum, çünkü eğer bi şekilde numarasını alırsam, büyük ihtimal müşterilerine iyi davranma politikası yüzündendir. Bundan şüphe ederdim




  • telden tanısma olmaz dıyorsun heh kızı baya zorladım ama tanımadıgm kısilerle konusamam dıyor ama sankı konusası varmısta konusmuyor ıste 50 60 defa mesajlastk tam muhabbete grıoz kız bırden duruyo guvenını kazanmak ıcın ne onerırsın
  • @fincankahve

    Hocam o zaman telefon numarasini hemen isteme, ilk once sen bi kac iltifat et, 2-3 sefer boyle yap. Ondan sonra telefon numarasini istersin kizin tepkisine gore :)

    @## ReckLeSs ##

    Ayni sorunun beterini yasadim ben, senin tek yapman gereken kizin ustune gitmemek ve onun sana guvenmesini beklemek. Hatta onu anlayisla karsilarsan kizin hosunada gidebilir, mesela " biliyorum suan bana guvenmen zor, ama ben senin guvenini ve sevgini kazanmak icin herseyi yaparim, bunun icinde ne kadar gerekiyosa o kadar beklerim" gibisinden, kizin suratinda gulumsemeler olusturacak mesajlar yollayarak kizin sempatisinide kazanirsin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 27 Temmuz 2011; 20:47:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whakii

    @fincankahve

    Hocam o zaman telefon numarasini hemen isteme, ilk once sen bi kac iltifat et, 2-3 sefer boyle yap. Ondan sonra telefon numarasini istersin kizin tepkisine gore :)

    @## ReckLeSs ##

    Ayni sorunun beterini yasadim ben, senin tek yapman gereken kizin ustune gitmemek ve onun sana guvenmesini beklemek. Hatta onu anlayisla karsilarsan kizin hosunada gidebilir, mesela " biliyorum suan bana guvenmen zor, ama ben senin guvenini ve sevgini kazanmak icin herseyi yaparim, bunun icinde ne kadar gerekiyosa o kadar beklerim" gibisinden, kizin suratinda gulumsemeler olusturacak mesajlar yollayarak kizin sempatisinide kazanirsin :)

    denicem hocam sagolasın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

    telden tanısma olmaz dıyorsun heh kızı baya zorladım ama tanımadıgm kısilerle konusamam dıyor ama sankı konusası varmısta konusmuyor ıste 50 60 defa mesajlastk tam muhabbete grıoz kız bırden duruyo guvenını kazanmak ıcın ne onerırsın


    Güven kazanmak mı? Kızlar direk yol vermez zaten. Senin sayende egosunu şişiriyor. Onun oyuncağı olmuşsun resmen. Bırak sürünme peşinde yahu! Çevrende hiç mi kız yok Yapmayın ya bu kadar koşturup kölesi olmayın. O şekilde tanışılmaz. Tanışılsada hayır gelmez, 1 haftada postayı koyar. "biliyorum suan bana guvenmen zor, ama ben senin guvenini ve sevgini kazanmak icin herseyi yaparim, bunun icinde ne kadar gerekiyosa o kadar beklerim" bunu dediğin anda kız uzaya çıkar zaten. Her gün buna benzer mesajlar geliyor ona.




  • İlk mesajda düzenlemeler yaptım biraz.
  • bizim sınıfta kızlar iyi güzel de; şu aslında göründüğü gibi olmayan, içinde bir çok anlamı barındıran "liseli" kelimesi varya. heh işte bu yüzden çekilmiyor kızlar. sınıf dışından, okuldan kız bulmak şart oldu. sen de liselisin diyebilirsiniz. tmm eyw liseliyiz de, benim bahsettiğim liseli o liseli değil, hani şöyle.. la nasıl anlatıcam bunu heh buldum aptal aptal konuşan en salakk espirilere durmadan gülen, internet ortamında konuştuğu gibi normal hayatta da konuşurken kelimeleri yutarak konuşan, cep telefonuyla sevişme noktasına gelmiş ve saniyenin binde birinde sürekli facebook'ta; can yücel ( şiirlerine ve kendisine karşı saygım ve sevgim olsa bile beni bıktırma noktasına getiren kızlar yüzünden soğudum ) şiirleri ve buna benzer aşk ve duygusallıktan geberen kızlara hitap eden şiirler yazan ve son olarak hayatın anlamını daha 17 yaşında kavramış yalayıp yutmuş(!) kişilere liseli deniyor galiba. ama daha bunla bitmiyor biliyorum ama benim demek istedğim şu özelliklere sahip kızların hiç de çekici gelmemesi. bence bu kızlardan uzak durun.

    edit:" bu kızlar sadece lise öğrenimi gören kızlara aittir" kadar saçma sapan birşey olamaz herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 29 Temmuz 2011; 2:10:51 >




  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.