Şimdi Ara

Kız paragöz mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır bi kızla çıkıyorum, bizim okuldan değil o yüzden daha yeni yeni tanımaya başladık diyebilirim. Nereye gidip yesek içsek genelde ben ödüyorum ama bunu çok sıkıntı etmedim çünkü arada da olsa ödemesi yeterli bence.

Ama şimdi hanfemdi bileğine kelebek dövmesi yapacakmış 130 lira tutuyomuş kendisine yardım etmemi bekliyo, 60-70 lira felam vercem yani. Karşı çıktığımda da ben senden bu zamana kadar hiç para istemedim 60 liranın lafını mı yapıyosun felan diyor cevap veremiyorum ben de.

Arkadaşlar siz olsanız daha 1 aylık ilişkide böyle bi şey yapar mıydınız bi akıl verir mi büyüklerim napıyo bu kız derdi ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madde 4
    https://forum.donanimhaber.com/bir-kadinin-sevgisini-nasil-test-edersiniz-tecrube-konussun--141588243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonamenouser -- 14 Ocak 2020; 21:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Madde 4
    https://forum.donanimhaber.com/bir-kadinin-sevgisini-nasil-test-edersiniz-tecrube-konussun--141588243
    Şimdi o konuya girmiştim

• Saçma sapan bir şey. Yapma öyle şeyler. Sağılacak inek diye mi bakıyor anlamıyorum ki sana? Verme para falan bugün 60 versen yarın 260 isteyecek emin ol. Yol yakınken boşver. Ben de öğrenciyim ayağına yat gitsin.
  • Kardeş bu ne yüzsüzlük 1 aylık sevgiliden para istemek nedir sen ödedin diye mahçup bile olması lazım sakın verme bence dikkat et eğlencene bak
  • bence verme dostum ya cok iyi bir durumun olsa zaten verir burda konusunu acmazdin belli ki seni zorlucak kendin bilirsin gene de
  • kaç direk o kızdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karagöz ya da hacivat da olabilir.

• hemde nasıl para göz

• Pardonda hiç para istememiş miş öyle bir hakkın yok ki zaten çıkart onu aklından

• Ele kardeşim direk o kişiyi seninle gönül eğlendiriyor belli yarı yolda bırakıp gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kız çok doğru demiş 60 lira ne ki??? versen nolucak kız seninle zamanını paylaşıo daha ne istiosun? hatta 60 lira vermen ayıp öyle dilenci parası gibi ya da al parayı git der gibi dövmeyi sen ödemelisin onunla beraber dövmeciye git ilgilen. dhdeki tayfaya bu soru mu sorulur konu dışının %80inin sevgilisi olmamış forum yalnızım kızsızlıktan ölüom konularından geçilmiyo bide bu adamlara akıl danışıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.