Şimdi Ara

kız ortamı nasıl yapılır la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 22 oldu,hatunlarla dolaşan elemanları görünce kıskanmaya başladım artık,malum endüstri meslek mezunuyuz hiç aram olmadı kızlarla bakıştığım kızlar falan oluyor ama hiç konuşamıyorum yani konuşacak bir konu bulamıyorum kız konusunda çok utangacım özgüvenim yerimde ,ama ne bileyim terso yapıcaklar diye korkuyom çünkü fazla alıngan bir insanım,

tipimde falan da birşey yok tipim yerinde,allah da vermiş 190 boy,ama nedense hep güzel kızların yanında çirkin erkekler dolaşıyo,nası aşabiliriz beyler bunu,allah nasip etmemiş bize bu yaşa kadar ama artık pes etmeye başladım :((((((,erkek arkadaşlarımın yanında çok samimiyim her türlü espriyi yaparım ama konu kızlar olunca çok fazla kasıyorum kendımi,

tipi kötü olan arkadaşlar sanıyor ki tip olunca kızlar yanaşıcak şuana kadar çok az karşılaştım o durumla,

nası yaparız bu işleri genççşşşşşşşşler

• bir gencin daha hayatını karartan, özgüvenini zedeleyen endüstri meslek lisesi.
  • kız ortamı yapılmaz.

ortama kız getirilir..

• Ben yaptım da sadece sohbet var. Hedef kitlemdeki kızlarla daha tanışamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar senden düşük seviyede onlardan üstünsün!
    Bunu aklından çıkarma ama fazla ukalada olma kızlar yaklaşır çevrene

• Kizlar seytandir canavardir uzak dur bosver.

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ben yaptım da sadece sohbet var. Hedef kitlemdeki kızlarla daha tanışamadım

Sohbet? Abi evine kız mı alıyonuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis138C

Kizlar seytandir canavardir uzak dur bosver.

kızlar şeytandır canavardırda dostum,elimizede yazık be,ben öyle ciddi bir ilişki aramıyorum şuanlık zaten ciddi bir ilişki içinde böyle tecrübelerin olması lazım,yoksa allah korusun yanlış birini severiz falan,zorla odunlaşıyorum gibi bir hisle takılıyorum,
  • Sohbet deyince abiler mi geliyor aklına?

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

bir gencin daha hayatını karartan, özgüvenini zedeleyen endüstri meslek lisesi.

sorunun kaynağı o zaten,ben düz lise veya anadolu lisesinde okusam sanmıyorum böyle bir kişiliğe bürüneceğimi,ama bir yandanda elimize birşeyler geçti ama ben hiç bir zaman o abazalığı dışa vurmadım,ne bilim biraz fazla gururluyduk konuşamadık yapamadık alınganlıkda hat safhaya çıkıyor haliyle artık,yani karşı cinsi kafaya taktığımda özgüvenimden oluyorum piskolejik bir sorun haline geldi kardeşim,
  • quote:

Sohbet deyince abiler mi geliyor aklına?

Algıda çekicilik deniyor buna. Lütfen gizleme hocam abi evinde isen bilelim

• Su guzel kizlarin yaninda cirkin erkekler var efsanesine bir son verin artik yok oyle bir sey.ben birak cirkini, tipi orta olan birini bile guzel bir kizin yaninda ara sira goruyorum

• Abi evindeyim, sana selamları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 22 Kasım 2015; 23:32:48 >
  • quote:

Abi evindeyim, sana selamları var

Sende abine selam söyle, büyük olanlar hep küçük kardeşlere bakmak zorundadır

• quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Su guzel kizlarin yaninda cirkin erkekler var efsanesine bir son verin artik yok oyle bir sey.ben birak cirkini, tipi orta olan birini bile guzel bir kizin yaninda ara sira goruyorum

aynen öyle millet ezbere konuşuyo.

ayrıca kızlar yakışıklılara kendini belli eder.ben bu lafı söyledim ve hep arkasındayım.konuyu açan arkadaş madem yakışıklısın biz karar verelim pm atabilirsin.
  • işte yanıldı burda uzun boyluların kendini yakışıklı sanması........
  • quote:

Orijinalden alıntı: _THANOS_

Su guzel kizlarin yaninda cirkin erkekler var efsanesine bir son verin artik yok oyle bir sey.ben birak cirkini, tipi orta olan birini bile guzel bir kizin yaninda ara sira goruyorum

Aynen öyle. Ya kıskançsındır ya da kız, çocuğun parasını yiyordur ya da arkadaşıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 23 Kasım 2015; 10:08:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.