Şimdi Ara

KIZ MESELESİ YARIN KARAR VERMEM GEREK :( [ÖZET TE VAR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Olayı kısaca kesicem

2 hafta önce filan arkadaşlarla koridordo durup konuşurken tam karşımızdada baya bi güzel kız vardı arkadaşlarım abazadır herkesi birbirlerine yapmaya filan çalışır kıza beni göstererek seni seviyomuş bu filan dedi kızda bana bakıp gülüp gitti .

kızı ben her tenefüs görmeye başlamıştım güzeldi baya bi etkilemiştim . onun için tenefüslere çıkıyordum resmen :D

aynı gün sonuncu tenefüs koridorda giderken arkadaşıyla önümü kesip facebookun varmı adını soyadını filan verirmisin dedi bende verdim eve geldigimde facebooktan eklemişti anında onayladım .

kızın en yakın arkadaşıda bizim sınıftan bana kızın beni begendigini söyledi .

ben cesaret edemedim kızla konuşmaya , konuşşsam ne diyecektim ilk muhabbeti nasıl başlatacaktım çekiniyordum hiç bi bilgim yoktu filan

Neredeyse bütün gün facebookta online fakat selam yazmamak koyuyordu

hatta beni seven bir kız bile gaz veriyordu bana git konuş diye ama konuşmaya çekiniyordum

Geçenlerde en yakın arkadaşım bize geldi benim odamda bir işim vardı notebook umu arkadaşıma verdim sen git salonda dizi filan izle takıl ben gelicem dedim

bilgisayarımdada facebooktan kızın profili açıktı bu mal gitmiş kızı kendi facesinden eklemiş selam yazmış bir arkadaşım seni seviyo filan filan muhabbet açmış ama adımı filan vermedi tabi kızın beni anlaması imkansızdı .

kız buna sen bizim okuldamısın demiş bu ilerizekalı arkadaşımda evet deyip benim sınıfımı vermiş . bu kızın en yakın arkadaşı hem bu çocugu tanıyor hem bizim sınıfta .

sanırsam kız en yakın arkadaşı olan kıza bahsetti ve kız benim oldugumu anladı çünki o çocugu bi ikimiz biliyoduk filan filan .

bugun arkadaşlarla yine ergence şakalar muhabbet ederken en yakın arkadaşı ve bir tane daha en yakın arkadaşı geldi

ve direk sen ***** ' numu seviyorsun arkadaşın konuşmuş faceden filan filan dediler

ben şok ben iptal ben wefad :D

hayır yalan filan filan direttim ama baya bi baskı yaptılar ve hoşlandıgımı anladılar sanırım

kız senden cevap bekliyor istersen çıkma teklifini kabul eder filan filan dedi bende bi düşiniyim dedim ve şu an düşünmeye başladım

kız dünden razıymış resmen bu arada :D

kız çok güzel fakat tek kelime muhabbetimiz yok korkuyorum açıkcası benden sogursa diye filan .

şimdi sorun burda başlıyor

7 yıllık bir eski sevgilim var kızla her gün en az 5-6 saat whatsapptan aralıksız konuşuyoruz aynı okuldayız her gün görüşüyoruz gece 2-3 e kadar konuşuyoruz filan

bu kız benim her şeyim en kötü günümde iyi günümde her zaman yanımda bu vardı aramızda kötü bi olay geçti güveni bana baya bi sarsıldı o yüzden arkadaşız yoksa çıkardık filan açıkcası bende boş degilim bu kıza her güzel anım bu kızla

ne yapsamda bu kız benden vazgeçmedi o kadar hata yaptım şey ettim filan çok iyi bu kız hatta ailesiyle tanıştırdı beni annesi annemle konuşuyo filan

Kızın 1.olaydan haberi var eger onunla çıkma gibi muhabbet olursa hayatından çıkarım demişti

Şimdi ben kararsızım 1. kız çok güzel fakat 2. si benim her şeyim sıkılmadan muhabbet edebilecegim tek kişi .

2 sinden birini seçmem gerek sizce ne yapmalıyım ?

baya uzun oldu yanlız :D

ÖZET : güzel bi kızla tanıştım ,hoşlanıyorum çok tatlı .. ve kız benden haber bekliyor yarına kadar süre verdi . fakat bi tane daha kız var bu kız benim 7 yıllık eski sevgilim resmen benim her şeyim her gün en az 5-6 saat whatsapptan mesajlaşıyoruz her gün 2-3 e kadar mesajlaşmalar bütün iyi güzel anlarım bu kızla çok iyi biri bana yardımı çok dokundu baya bi seviyor beni bende boş degilim yaptıgım tüm hatalara ragmen benimle konuşuyor hatta ailesiyle bile tanıştırdı beni annesi annemle konuşuyo filan ve o kızla çıkarsan hayatından çıkarım dedi kararsız kaldım ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 1 Aralık 2014; 19:45:30 >

• Beyler okumayın, zindandaki zebaniye aşık olan mercan dede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Beyler okumayın, zindandaki zebaniye aşık olan mercan dede.

sorması ayıp nerenle okudun yazıyı ?
  • kim veriyosa ona yürü
  • Bay filan filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence zebaniyi seç en fazla zindana atar

• Güzel olana git tabi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seçmediğini bana yapsana kamki (bizde 1 yok adam seçim yapmasına yardım istiyor

• özeti okuduğum kadarıyla yanlış yönlendirmiyim ama içimden ses eski sevgilinle daha mutlu olacağın yönünde.niye diye bakarsak seni kolay bırakmaz.ayrıca alışkanlıklar var bu kızla vakit geçire geçire düşüne düşüne aşık olmuşsundur.bak diğer kız seni satacak satabilir ufak yada büyük bir olayda.o yüzden seni seven kız daha uygun seçenek diye duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 1 Aralık 2014; 20:12:37 >
  • Verecek olana git
    Versin
    Sonra diğerine git o da versin.
    Amacına ulaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisininde fotosunu at ben karar veririm
    Bu arada lan sen ne y*vsak bebesin biz birini bulamazken sen ikisi arasinda secim yapiyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.