Şimdi Ara

Kız Meselesi-Bir kızın nasıl elde tutabiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sevgilim var yaklaşık 1 yıldır beraberiz.Her istediğimi yapıyor(giyim-arkadaşlık) herşeyine karışabiliyorum.Farklı şehirlerde üniversite öğrencisiyiz yaşlarımız 19.

Ben bu kıza çok kibar çok iyi davranmak istiyorum ama çok sertim,sert olmamı nedeni kaçan kovalanır hesabı hep kaçak oynuyorum bi gün benden sıkılmasın diye ama korkuyorum böyle davranmak onu soğutuyo olabilir diye..

Soracağım şudur:Bi kızı bu kadar seviyorken nasıl elde tutabiliriz? Onun bana olan sevgisinden şüphem yok kesinlikle ama birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba? Sorun açık kısaca:Bi kızı seviyorken o da sizi seviyorken nasıl elde tutabiliriz?

• Gerçekden her istediğini yapıyormu ? Elde neden tutmaya çalışıyorsun onu anlamadım , eğer boynuzları varsa farkında olmadan zaten her dala konar gelir. Sende zannedersin ki " elde tutuyorum ! " o yüzden önce güvenmelisin oda sana güvenmeli ki bir ömür mutlu mesut yaşayın. Bana bu sorular ile gelmeyın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 2 Şubat 2012; 15:04:09 >
  • Evlenin
  • o kadar küçükmü
  • Ayrılcaksınız
    Farklı şehirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Gerçekden her istediğini yapıyormu ? Elde neden tutmaya çalışıyorsun onu anlamadım , eğer boynuzları varsa farkında olmadan zaten her dala konar gelir. Sende zannedersin ki " elde tutuyorum ! " o yüzden önce güvenmelisin oda sana güvenmeli ki bir ömür mutlu mesut yaşayın. Bana bu sorular ile gelmeyın artık

Boynuz olayı yok ama ya bitirmek isterse,sıkılırsa fln..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Gerçekden her istediğini yapıyormu ? Elde neden tutmaya çalışıyorsun onu anlamadım , eğer boynuzları varsa farkında olmadan zaten her dala konar gelir. Sende zannedersin ki " elde tutuyorum ! " o yüzden önce güvenmelisin oda sana güvenmeli ki bir ömür mutlu mesut yaşayın. Bana bu sorular ile gelmeyın artık

Oğlum manyakmısın sen , bitirmek isterse ve senden sıkılırsa neden hala peşinden koşuyorsun? DEFOL git de bitir , başka arayışlara gir. Bu kadar gururunuzu ayaklar altına almayın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 2 Şubat 2012; 15:08:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Ayrılcaksınız
    Farklı şehirler

He...
  • Hiç bir zaman kızı önemsemeyeceksin mesaj attığnda hemen cevap yazmıycaksın sevdiğini belli etmiyceksin.Kız senindir
  • Kafasına gitmeyi koymuş bir kız sadece bir şekilde geri döner , o da unuttuğu çantasını almaya.
  • uzak olması senin en büyük avantajın yakınında bir tane daha bul en azından biri giderse biri sana kalır.
    keşke benimkilerin biri de uzakta olsaydı, ikisinin de yaşadığım çevrede olması bazen çok zorluk çektiriyor
  • quote:

quote:

quote:

Oğlum manyakmısın sen , bitirmek isterse ve senden sıkılırsa neden hala peşinden koşuyorsun? DEFOL git de bitir , başka arayışlara gir. Bu kadar gururunuzu ayaklar altına almayın yani

Birader mantıkta öyle olay eyv. da insan sevince öyle olmuyo işte bende öyle derdim bi kaç ay öncesine kadar durum farklı..

• bir kızın elinden nasıl tutulur diye okudum ağır ergen vakası sanmıştım.yanlış girdim
  • PARAYLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a6vm

uzak olması senin en büyük avantajın yakınında bir tane daha bul en azından biri giderse biri sana kalır.
    keşke benimkilerin biri de uzakta olsaydı, ikisinin de yaşadığım çevrede olması bazen çok zorluk çektiriyor

O benim ahlak anlayışıma ters hocam geçecen o işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

PARAYLA.

Para var,okuduğum bölümde sağlam.Sıkıntı maneviyatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Hiç bir zaman kızı önemsemeyeceksin mesaj attığnda hemen cevap yazmıycaksın sevdiğini belli etmiyceksin.Kız senindir

+1
    aynen sen yüz vermeyince o seni kovalayacaktır ama sakın ipin ucunu koparmamalısın. eğer koparırsan yine senin değildir, arada kendini özlettir sonrasında ise ufak süprizlerle tam anlamıyla kendine aşıt et. seni ne kadar düşünürse sana o kadar aşıktır. kendinden bezdirip kızın aklından çıkma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

PARAYLA.

Para var,okuduğum bölümde sağlam.Sıkıntı maneviyatta

sıkıntı yok o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Hiç bir zaman kızı önemsemeyeceksin mesaj attığnda hemen cevap yazmıycaksın sevdiğini belli etmiyceksin.Kız senindir

+1
    aynen sen yüz vermeyince o seni kovalayacaktır ama sakın ipin ucunu koparmamalısın. eğer koparırsan yine senin değildir, arada kendini özlettir sonrasında ise ufak süprizlerle tam anlamıyla kendine aşıt et. seni ne kadar düşünürse sana o kadar aşıktır. kendinden bezdirip kızın aklından çıkma.

İşte bunu nasıl sağlayacaz hocam.O ayarı tutturmanın yolunu soruyorum aslına bakarsak.

• quote:

quote:

uzak olması senin en büyük avantajın yakınında bir tane daha bul en azından biri giderse biri sana kalır.

O benim ahlak anlayışıma ters hocam geçecen o işi

benim bu yaptığıma nabza göre şerbet vermek denir. iyi kız bulsa beni bende senin gibi düşünürdüm. eğer sen bulduğuna inanıyorsan bakma bana yolunda ilerle kardeşim

bu arada şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünme elinde tutmak için. eğer seni sen olduğun için seviyorsa seninle kalsın, yoksa zaten bi gün seni bırakıp gidecek. bu ne kadar geç olursa senin için o kadar kötü olur. bu da bana senden bir abi tavsiyesi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.