Şimdi Ara

Kız meselesi ama çok farklı lütfen yorum yapın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kızı boşver, daha kendi karakterine yakın birini bul açık ve net.
    Not: Okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız haklı. Daha şimdiden çok boğmuşsun onu. Dikkat et kaçmasın belli ki özgürlüğüne düşkün biri

• Kardeşim merhaba. Çok üstünde baskı kurma şu sıralar. Kaleyi içten fethetmen lazım. Bu nasıl olur dersen şöyle açıklayayım; Bak şimdi kıza olumlu yaklaş,çözüm üretmeye yönelik ol. Kızı kendine bağlaman lazım. Anladığım kadarıyla kız edebiyata çok sarmış cümleleri onu gösteriyor. Kendini hayal dünyasında sanıyor kitapta ne gördüyse onları uyguluyor. Aynı baskıyı sen öyle kurmaya çalış. Edebiyat üzerinden git ve cümlelerin anlaşılmaşı güç olsun kafasını karıştır yani başta.

• Hep çok farklı olur zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Sen anlatırken senaryo belli roller belli o rolleri oynayacak kişiler aranıyor gibi oluyor oysa ben doğaçlama gelişsin istiyorum belki. Kim nasıl hissediyorsa o kişi olsun, o an gelişsin ''

bak ben detaycı birisiyim.sen nasıl hoşlandın peşinden gittin.o da aynısını istiyo.kusura bakma.tipini beğendiği direk hoşlanacağı birini istiyo.belki seninle vakit geçiriyo olabilir.zaten bu forumda bütün büyük küçük veletler zannediyo ki kız bana gülüyo eeee o zmn beni seviyo gibi kendine pay çıkarıyo.yani senin enerjik yapını sevebilir,espirilerini sevebilir,arkadaşlığından hoşlanabilir bu bana zarar vermez düşüncesinde olabilir.bütün bu haller senin yolunu gözlicek sana aşık senden aşk anlamında hoşlanıyo anlamı taşımayabilir.

ya ben sevdiğim kızın kıvranarak nasıl o yakışıklı arkadaşıma baktığını gördüm.resmen aşık aşık.tabi ben o beni farketmeden gizlice yakalıyordum.onun için kızlar ''daha iyisini mi bulucan'' sorusundaki adamı bekleyene kadar direk yapışmaz.direk bağlanmaz.hele genç yaşlarda TAMAMEN tipe bakarlar.direk gönül eğlendirmelik yani.

yani kızın kullandığı ifadeye bakarsak gözüne gönlüne hoş gelen birini arıyo.ben bunu çıkardım.dizilere bakıp oralardaki gibi kızın peşinde koşturup koşturup sana bişeyler hisseder sanıyosan o biraz zor gerçekten.uzun lafın kısası kız bence senden çok hoşlanmamış.söylediklerine göre konuşuyorum.

• Kız taviz veriyor mu? Hayır.
    Sen niye taviz veresin?
  • anasını babasını dinlemeyen seni hiç dinlemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Pollyannaa

Kardeşim merhaba. Çok üstünde baskı kurma şu sıralar. Kaleyi içten fethetmen lazım. Bu nasıl olur dersen şöyle açıklayayım; Bak şimdi kıza olumlu yaklaş,çözüm üretmeye yönelik ol. Kızı kendine bağlaman lazım. Anladığım kadarıyla kız edebiyata çok sarmış cümleleri onu gösteriyor. Kendini hayal dünyasında sanıyor kitapta ne gördüyse onları uyguluyor. Aynı baskıyı sen öyle kurmaya çalış. Edebiyat üzerinden git ve cümlelerin anlaşılmaşı güç olsun kafasını karıştır yani başta.

Hocam çok güzel yazdın ya, Allah razı olsun. Dediğin gibi kız tam bir kitap hastası. Hatta geçenlerde kendi başına bir kitap grubu kurdu. Beni de aldı tabi gruba. Okuyoruz tahlil falan yapıyoruz iyi yani. Baya şiir falan da yazıyor kendisi, bi' ara ben de yazdım kendisine. Karşılıklı da yazdık. Edebiyatı sever yani...
    Anladım, çok başarılı değilim bu konuda ama dediğini yapmaya çalışacağım. Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

''Sen anlatırken senaryo belli roller belli o rolleri oynayacak kişiler aranıyor gibi oluyor oysa ben doğaçlama gelişsin istiyorum belki. Kim nasıl hissediyorsa o kişi olsun, o an gelişsin ''

bak ben detaycı birisiyim.sen nasıl hoşlandın peşinden gittin.o da aynısını istiyo.kusura bakma.tipini beğendiği direk hoşlanacağı birini istiyo.belki seninle vakit geçiriyo olabilir.zaten bu forumda bütün büyük küçük veletler zannediyo ki kız bana gülüyo eeee o zmn beni seviyo gibi kendine pay çıkarıyo.yani senin enerjik yapını sevebilir,espirilerini sevebilir,arkadaşlığından hoşlanabilir bu bana zarar vermez düşüncesinde olabilir.bütün bu haller senin yolunu gözlicek sana aşık senden aşk anlamında hoşlanıyo anlamı taşımayabilir.

ya ben sevdiğim kızın kıvranarak nasıl o yakışıklı arkadaşıma baktığını gördüm.resmen aşık aşık.tabi ben o beni farketmeden gizlice yakalıyordum.onun için kızlar ''daha iyisini mi bulucan'' sorusundaki adamı bekleyene kadar direk yapışmaz.direk bağlanmaz.hele genç yaşlarda TAMAMEN tipe bakarlar.direk gönül eğlendirmelik yani.

yani kızın kullandığı ifadeye bakarsak gözüne gönlüne hoş gelen birini arıyo.ben bunu çıkardım.dizilere bakıp oralardaki gibi kızın peşinde koşturup koşturup sana bişeyler hisseder sanıyosan o biraz zor gerçekten.uzun lafın kısası kız bence senden çok hoşlanmamış.söylediklerine göre konuşuyorum.

Anlıyorum. Aslında her ne kadar kendime itiraf edemesem de senin düşündüklerinin aynısını ben de düşündüm. Güzel yazmışsın, teşekkür ediyorum değerli yorumun için. Yarın büyük gün, bakalım n'olacak...

• kardeş yanlış anlama sevdiğin kız hakkında kötü birşey söylemiyorum kırılma da lütfen
    şu anlattıklarına bakarak evlilik insanı değil en azından şimdilik belki daha zamanı var o zamana kadar rahat takılayım istiyordur bilemeyiz ancak şu an için biraz daha özgür takılmayı istiyor hani kötü bir tabir bu ama mazur gör evlenilecek değil eğlenilecek kız olmayı istiyor eğlenmekten kastım cinsel çağrışım yapmasın kafanda
    yine affına sığınarak söylüyorum kız tam kalemim biriymiş bende gezelim eğlenelim takılalım birlikte birşeyler yapalım ha ilerde olur da kısmet olursa evleniriz ama anlaşamazsak herkes yoluna diyebileceğimiz bir ilişkiden yanayım
  • iki soru sorucam, anası babası ayrı mı? kız yay burcu mu?

• 1 ay olmamis daha acilali ve kiz karsilik bile vermemis sadece olumlu bakmis ama ona evlilikten mi bahsediyorsun? Bastan hata yapmissin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyemi istiyorsun kardesim al oku o zaman.kardeşim şöyle söyleyim soyleyeceklerımı lutfen yanlıs anlama. cıkılacak bır kız degıl bu kız neden dıye soracak olursan anladıgım kadarıyla az cok benzıyoruz bu konuda senınle. sen az ok sinirli kıskanç karsısındaki insanı yeri gelince kısıtlayan ve daha cok sana ait olmasını isteyen ve erkeklerle uzaktan yakından konusmasını ıstemeyen birisisin.fakat bu kız senin kriterlerinin tam tersi olan birisi.bu tarz kızlarla beraber olabılmen ıcın herseyine evet demen lazım bırak kısıtlamayı hayır kelımseını kullanmaman gerekır.bu tarz kızlarla sevgılı olunmaktan ziyade takılıp eglenip atacaksın bir köseye. bazı arkadaslar sert cık felan demiş hiiçç bosuna sert cıkma kız seni gercekten sevseydi dedıgın cogu seyi kabul ederdi.bu kız seni sadece begeniyor oda az cok yani. yas 22 onun ıse 19 kız suanda hayatımı yasayım kımse bana karısmasın ellemesın ugrasmasın derdınde ınan bana ergenlıkte kezbanlıkta fazlasıyla vardır bu kızda.yarın sert konus ama sert konusurken kızı bırakmayı dusun gerekirse işi orada bitir ve unut bu sana önerim.sende benım dh den bir kardeşimsin dost acı söyler.

DİGER VE ASIL ÖNERİM İSE BIRAK CİDDİ DÜSÜNMEYİ DİREK BİTİR İLİŞKİYİ.

• kızın peşinden koşacak adam değilmiş.kimsin la?
  • Albatros34 kullanıcısına yanıt
    Tamamen kitapta yazılanlarla ilerliyor. Kendine yeni kişilik oluşturmuş. Cümlelerin zor anlaşılır olsun. Yani şöyle 1 defa okunduğunda anlamına erişilemeyen türden. Kız çok kaptırmış kitaptaki hayatlara kişiliklere.

• Kim nasıl hissediyorsa o kişi olsun, o an
    gelişsin..." dedi.

Ayrıl o kızdan. Üzülürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: okuyun olm okuyun

kardeş yanlış anlama sevdiğin kız hakkında kötü birşey söylemiyorum kırılma da lütfen
    şu anlattıklarına bakarak evlilik insanı değil en azından şimdilik belki daha zamanı var o zamana kadar rahat takılayım istiyordur bilemeyiz ancak şu an için biraz daha özgür takılmayı istiyor hani kötü bir tabir bu ama mazur gör evlenilecek değil eğlenilecek kız olmayı istiyor eğlenmekten kastım cinsel çağrışım yapmasın kafanda
    yine affına sığınarak söylüyorum kız tam kalemim biriymiş bende gezelim eğlenelim takılalım birlikte birşeyler yapalım ha ilerde olur da kısmet olursa evleniriz ama anlaşamazsak herkes yoluna diyebileceğimiz bir ilişkiden yanayım

Anladım kardeşim, haklısın. Bunları her ne kadar kendimde düşünüyor olsam da insan kendine itiraf edemiyor işte... Haklısın, yorumun için teşekkür ederim.

• LAN HEPSİNİ OKUDUM AMA YORUMUM YOK BOŞUNA OKUDUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: akın90

tavsiyemi istiyorsun kardesim al oku o zaman.kardeşim şöyle söyleyim soyleyeceklerımı lutfen yanlıs anlama. cıkılacak bır kız degıl bu kız neden dıye soracak olursan anladıgım kadarıyla az cok benzıyoruz bu konuda senınle. sen az ok sinirli kıskanç karsısındaki insanı yeri gelince kısıtlayan ve daha cok sana ait olmasını isteyen ve erkeklerle uzaktan yakından konusmasını ıstemeyen birisisin.fakat bu kız senin kriterlerinin tam tersi olan birisi.bu tarz kızlarla beraber olabılmen ıcın herseyine evet demen lazım bırak kısıtlamayı hayır kelımseını kullanmaman gerekır.bu tarz kızlarla sevgılı olunmaktan ziyade takılıp eglenip atacaksın bir köseye. bazı arkadaslar sert cık felan demiş hiiçç bosuna sert cıkma kız seni gercekten sevseydi dedıgın cogu seyi kabul ederdi.bu kız seni sadece begeniyor oda az cok yani. yas 22 onun ıse 19 kız suanda hayatımı yasayım kımse bana karısmasın ellemesın ugrasmasın derdınde ınan bana ergenlıkte kezbanlıkta fazlasıyla vardır bu kızda.yarın sert konus ama sert konusurken kızı bırakmayı dusun gerekirse işi orada bitir ve unut bu sana önerim.sende benım dh den bir kardeşimsin dost acı söyler.

DİGER VE ASIL ÖNERİM İSE BIRAK CİDDİ DÜSÜNMEYİ DİREK BİTİR İLİŞKİYİ.

Güzel yazmışsın, beni çok güzel tarif etmişsin, tam dediğin gibi biriyim. Kız hakkında yazdıkların da doğru.
    İşte her ne kadar dediklerini kendimde düşünüyor olsam da kendime durumu bu şekilde itiraf edemiyorum. Yazdıklarında da sonuna kadar haklısın, ne diyeyim. Yüreğim elvermiyor hocam, gerçekten seviyorum O'nu. Ama içim kan ağlasa da tavsiyene uyacağım. Seni gayet iyi anladım. Yarın gerekirse o masadan ayrılmış olarak kalkmayı göze aldım. Hayırlısı artık. Çok teşekkür ederim yorumun için. Eyvallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

iki soru sorucam, anası babası ayrı mı? kız yay burcu mu?

Ayrı değil, aslan burcu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.