tavsiyemi istiyorsun kardesim al oku o zaman.kardeşim şöyle söyleyim soyleyeceklerımı lutfen yanlıs anlama. cıkılacak bır kız degıl bu kız neden dıye soracak olursan anladıgım kadarıyla az cok benzıyoruz bu konuda senınle. sen az ok sinirli kıskanç karsısındaki insanı yeri gelince kısıtlayan ve daha cok sana ait olmasını isteyen ve erkeklerle uzaktan yakından konusmasını ıstemeyen birisisin.fakat bu kız senin kriterlerinin tam tersi olan birisi.bu tarz kızlarla beraber olabılmen ıcın herseyine evet demen lazım bırak kısıtlamayı hayır kelımseını kullanmaman gerekır.bu tarz kızlarla sevgılı olunmaktan ziyade takılıp eglenip atacaksın bir köseye. bazı arkadaslar sert cık felan demiş hiiçç bosuna sert cıkma kız seni gercekten sevseydi dedıgın cogu seyi kabul ederdi.bu kız seni sadece begeniyor oda az cok yani. yas 22 onun ıse 19 kız suanda hayatımı yasayım kımse bana karısmasın ellemesın ugrasmasın derdınde ınan bana ergenlıkte kezbanlıkta fazlasıyla vardır bu kızda.yarın sert konus ama sert konusurken kızı bırakmayı dusun gerekirse işi orada bitir ve unut bu sana önerim.sende benım dh den bir kardeşimsin dost acı söyler.
Güzel yazmışsın, beni çok güzel tarif etmişsin, tam dediğin gibi biriyim. Kız hakkında yazdıkların da doğru. İşte her ne kadar dediklerini kendimde düşünüyor olsam da kendime durumu bu şekilde itiraf edemiyorum. Yazdıklarında da sonuna kadar haklısın, ne diyeyim. Yüreğim elvermiyor hocam, gerçekten seviyorum O'nu. Ama içim kan ağlasa da tavsiyene uyacağım. Seni gayet iyi anladım. Yarın gerekirse o masadan ayrılmış olarak kalkmayı göze aldım. Hayırlısı artık. Çok teşekkür ederim yorumun için. Eyvallah...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kardesım.biliyorum cok zor insan bırak sevmeyi hoslanınca bile kopmak istemiyor karşısındakinden.ben kızın yola gelecegınıde dusunmuyorum acıkca soyleyım. acı cekeceksın cok uzuleceksın ama ıllakı yanında dostum gercekten arkadasım dedıgın ınsanlar vardır onlarla takıl onlarda eşşek degil ya durumunun farkında olurlar dagıtırlar kafanı farklı kızlarla tanıs gez dolas eglen belkı ılk baslarda keyıf almıyacaksın bu kızlardan ama dıger kızı unutunca hersey yoluna gırecek merak etme hele birde gerçekten tam sana göre birisini bulunca o dogru insan karşına gelince seni tutamazlar sevinçten mutluluktan
Sevgilin degilse sinirlama koyma. Kizi sikma birak rahat olsun. Zaten olumlu bakiyormus sana o yuzden simdilik ustune gitme derim. Olurda sevgili olursaniz yavas yavas agirligini koyarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme