Şimdi Ara

Kız Meselesi (5 Yıl Platonik İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler özellikle yaz ayları baya konu açmıştım özellikle beni beynimden vuran en büyük hayal kırıklığı ise bu kızın evine yakın bir inşaatta çalışırken bu kız bir neyse ağzımızı bozmadan devam edelim bu çocuk kıza yavşıyor bende inşaatta bu kızı düşünerek günlerimi geçiriyorum en sonunda karar aldım bu çocuğu iş çıkışı okuluna gidip temizce dövücem dedim ama çocuğu bulamadım.

Neyse günler böyle geçti kız beni takmamaya başladı iyice muhabbeti kestim şimdi instg. fotoları beğenmiş bende sırf bu kızın fotolarına bakıp hasret gidereyim diye açtım bu hesabı yoksa işim olmaz instg. falan zaten face'yi bile mecburiyetten kullanıyorum. Şimdi kız aklıma geldi anlatayım dedim.

Bu kız okul hayatım boyunca 5 yıl sevdim hala daha açılamadım öyle platonikdim ki yakın arkadaşım bile bilmiyodu ve yakın arkadaşımla çıktılar.

Sonuç olarak antidepresanlarla uyuşturulmuş bir beyin + genç yaşta saçsız kalmış bir kafa + durmadan derinlere dalan iki çift gözle kala kaldım.

Şimdi benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Hocam konuyla alakasiz olacak ama ki leri ayri yazdiginiza gore siz boş adam degilsinizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunlar hep kilise imamı.
  • kıza 3nüz yapın hepiniz işinizi görün kızda.işin içinden ancak böyle çıkılır.

kabada olsa şakaydı.kırdıysam pardon.sizin fotonuzu mu beğenmiş onu anlamadım hocam?
  • Okumayın kel
  • 100 lira zamaninda vereydin rusa simdi saclar spreyli gozlerde rayban geziyor olurdunAsk sacmaliktir.
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kac hocam

16 hocam. Yaşıma göre yaşantılarım çok büyük
  • 16-5=11.
    Kardeş 11 yaşında aşkı nasıl tattın yahu helal olsun.

Her şeye rağmen belli ki zor durumdasın baktın kızdan hayır gelmiyor gir soğuk suyun altına kapat gözlerini, yaptığının, düştüğün durumun ne kadar aptalca olduğunu düşün. Deriin bir nefes al ve yavaşça ver.

Artık o kız dönemi kapandıı. Argo da bir terim var koy g... Yani umursama bırak artık onu.

Beynini ve duygularını yönlendiremeyecek kadar aciz misin de 5 yıl aptal gibi yaşyacaksın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy benimde 5 oldu
    Edit: 4 senedir de görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 23 Kasım 2015; 18:47:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız senin fotoları beğenmişse ufaktan muhabbeti kur ve belkide elde edersin kızı.kız seni seviyopr mu sever mi ona göre davranins fotoları beğendiyse işin daha kolaydır.önceleri arkadaşça sonra yeri gelince kızın tepkilerine göre durumu ufaktan belli et ve belkşde seni sever veya sevebilir.ama kızlar dengesiz oludğundan çok şey beklerken hiçbirşey elde edemeyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 23 Kasım 2015; 19:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hocam konuyla alakasiz olacak ama ki leri ayri yazdiginiza gore siz boş adam degilsinizdir.

Şaka falansın herhalde bide +19 almış

1)Platonikdim değil platoniktim olacak
    2)1 tane ki var o kadar yazıda
    3O bir tane ki bitişik yazılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaNGar -- 23 Kasım 2015; 19:21:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri gelmişken anlatayım:

Kızın yakın arkadaşı bana dedi ki bizim okula geliyor bu kız (Platonik olduğum kızla aynı orta okulda okuduk) hemen apar topar otobüse bindim koşa koşa gidiyorum eski okulun oraya (öğretmenleri göremeye gitmiş) beni gördü hafiften gülümsedi bense elim ayağım tutuldu şöyle demirlerden tutunacaktım düşünün artık öyle kendimi saldım bir an ne yapacağımı şaşırdım neyse işte görüştük ulan kız ergenlikle çirkinleşeceğine iyice güzellemiş ben iyice üzüldüm neyse işte o sıra herkes dağıldı zaten 15 dakika için 7 KM yol gittim orası ayrı mesele.

Bu buruklukla durağa gidiyorum aptallığım üzerim de tam 4 KM uzakta ki durağa gitmişim hiç de düşünmedim lan ben niye uzakta ki durağa gidiyorum diye neyse gittim o anda Milli bayramdı caddeyi kapatmışlar bir daha 4 km geri döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

16 hocam. Yaşıma göre yaşantılarım çok büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Hocam konuyla alakasiz olacak ama ki leri ayri yazdiginiza gore siz boş adam degilsinizdir.

Şaka falansın herhalde bide +19 almış

1)Platonikdim değil platoniktim olacak
    2)1 tane ki var o kadar yazıda
    3O bir tane ki bitişik yazılır

22 olmus hocam ben de anlayamadim .

Sonra ülke niye gelişmiyo tabi gelişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilise İmamı

Sonra ülke niye gelişmiyo tabi gelişmez

Aynen hocam katılıyorum

Kim eksiledi şimdi beni
    Söyle hocam ifşa edelim hemen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.