Şimdi Ara

KIZ MESELESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşlar az önce hoşlandığım kıza açıldım. kafam biraz iyiydi birlikte biraz oturduk ona hoşlandığımı söyledim bende senden hoşlanıyorum dedi. ona seni öpebilirmiyim dedim.. yanaktanmı diye sordu hayır dudaktan dedim. ilk gündenmi dedi. nabıcağımı bilmiyorum çok fazla içtim nabcaığmı bilmiyorum bir yardım edinn

• git bi yerden at kendini
  • Yuh!
    Hiç mi kız görmedin birader.İlk günden
  • aşığım abi :S
  • Kamerayla bak
  • "İlk günden mi?" dedi ve sonra bitti mi konuşmanız?

Sonra buraya gelip bize mi sordun? Kız içerde bekliyor mu yani?

"Evet, ilk günden. İlk günden neler neler yapanları gördüm bu çok mu?" demedin mi?

Ertesi gün "Çok sarhoştum, hiç birşey hatırlamıyorum." diyebilecek kadar düzeyli misin şu anda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yerlerdeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Yuh!

• quote:

Orjinalden alıntı: jamez

arakdaşlar az önce hoşlandığım kıza açıldım. kafam biraz iyiydi birlikte biraz oturduk ona hoşlandığımı söyledim bende senden hoşlanıyorum dedi. ona seni öpebilirmiyim dedim.. yanaktanmı diye sordu hayır dudaktan dedim. ilk gündenmi dedi. nabıcağımı bilmiyorum çok fazla içtim nabcaığmı bilmiyorum bir yardım edinn

kız haklı
  • ya aprkta oturuyorduk. konuştuk işte ben öyle deyince güldü falan.. bilmiyorum falan dedi. tamam o zaman eve bırakayım dedim. sokağın başına kadar birlikte gittik. çıkma teklifi etmiştim. cvbı msj atarsın dedim( yüzüme söyleyemedi) cvp attı işte kavul ediyoruumm ! dedi.. orda ayrıldık ben eve geldim direk bu konuyu açtım işte
  • Heh şöyle cevapları yaz.

Ayrıntı ver bize ayrıntı...

Pek birşey yapmayacaksın; yarın gideceksin (görüşürsün heralde -ama 2.günden mi?- demesin :P) "Sarhoştum yanlış konuşmuş olabilirim affola." Sonra düzelir zaten.

Bir ara sor ama kaçıncı gün uygunmuş onun için.
  • sarhoş olduğunu söyle saçmaladğını söyle özür dile üstüne gelmeyecektir ve özrünü kabul edecektir
  • çıktığımız ilk günden işte eve gidiyorumgeldi yapıştı dudağıma bende boş durmadım tabii 5 dkka öpüşmüşüzdür ama abartılacak bişiy değil ya normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saurone -- 31 Temmuz 2008; 1:01:09 >
  • ne mal bir adamım ben ya nabtığımı bilmiyorum. bir arakdaşın aklına uydukk. alkol harbiden kötü birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

Yuh!

+6842549845562
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Gece gece iyi güldürün
  • tamam da herşey mükemmel arkadaşım daha ne. aşık olduğun kızla çıkıyosun ulan. titre ve kendine gel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

quote:

Orjinalden alıntı: eddie

Gece gece iyi güldürün

+1907
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.