Şimdi Ara

Kız meselesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm arkadaşlar. Direk konuya giricem. Yaş 15. Bi kız var sınıfta ama gördüğüm diğer kızlardan farklı. Ne biliyim kız hem iyi kalpli, hem çalışkan, hem güzel. Ben de birazcık çalışkanım da onun kadar değilim. Kızla hiç muhabbetimiz yok sadece öyle 2-3 kere gelip bana (lol felan izliyodum telde) "Ne izliyosun dedi" veya "Bu kim felan dedi" sonra cevabımı verdikten sonra gitti. Ya neyse ben de bu kızı merak ediyorum gittim bi gün stalkladım yazdım internete buldum bilgileri. Kız aslında pek böyle aşkla felan değil de daha çok dersle iligilenen bi kız. Ama internette bi yazısında gördüm 6 yıldır sevdiği bi çocuk varmış ona söyliyememiş ama. Öyle kalmış artık nolmuşsa. Her neyse şimdi bizim lisede her yıl sınıflar değişiyor, ve bu kızla hiç konuşmuyo gibiyiz. Yani bu kıza bu sene söyliyemezsem belki daha da şansım olmıycak. Sizden öneri bekliyorum? Eğer daha spesifik bi soru istiyorsanız sorabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

NOT= Kızın beni seviceğini düşünmüyorum, ne biliyim bir kızın bende arayacağı kriterlerin hiçbirine sahip değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6FEE3FAF -- 23 Şubat 2017; 19:10:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkn4

Selamünaleyküm arkadaşlar. Direk konuya giricem. Yaş 15. Bi kız var sınıfta ama gördüğüm diğer kızlardan farklı. Ne biliyim kız hem iyi kalpli, hem çalışkan, hem güzel. Ben de birazcık çalışkanım da onun kadar değilim. Kızla hiç muhabbetimiz yok sadece öyle 2-3 kere gelip bana (lol felan izliyodum telde) "Ne izliyosun dedi" veya "Bu kim felan dedi" sonra cevabımı verdikten sonra gitti. Ya neyse ben de bu kızı merak ediyorum gittim bi gün stalkladım yazdım internete buldum bilgileri. Kız aslında pek böyle aşkla felan değil de daha çok dersle iligilenen bi kız. Ama internette bi yazısında gördüm 6 yıldır sevdiği bi çocuk varmış ona söyliyememiş ama. Öyle kalmış artık nolmuşsa. Her neyse şimdi bizim lisede her yıl sınıflar değişiyor, ve bu kızla hiç konuşmuyo gibiyiz. Yani bu kıza bu sene söyliyemezsem belki daha da şansım olmıycak. Sizden öneri bekliyorum? Eğer daha spesifik bi soru istiyorsanız sorabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler...

NOT= Kızın beni seviceğini düşünmüyorum, ne biliyim bir kızın bende arayacağı kriterlerin hiçbirine sahip değilim.

Yas 15 yol daha uzun. Cok gorduk biz de o iyi kalplileri. Neler neler yaptilar bir bilsen. Neyse bosver.

Kizla konus samimi ol soru coz kitap hediye et beraber yuruyun gezin tozun. Kiz bir seyler hissederse anlarsin zaten.
    O da bos degilse sevdigini soylersin.

Kizin yaninda asla kendini havali gostermeye calisma, (burdan kastim normalde ne kadar havaliysan o kadar ol.disarda goruyoruz oyle tipleri hallerine guluyorum) normalde nasilsan oyle ol.

Senin yapmacik karakterinden ziyade seni sevsin kiz. Aski kalici yapan sey bu. Sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler abicim önerin için. Ben de inanıyorum insanların her zaman göstermediği bir yüzü olduğuna ve o kadar da masum olmadıklarına. Aslında sakladıkları çok şey var da toplumda iyi görünmek için saklanıyorlar. Kim bilir belki kız sandığım gibi değildir.
  • Oyunbros mu izliyordun xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 15 kız 6 yıldır birini seviyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 24 Şubat 2017; 1:50:23 >
  • Yaş 15 ne dert ediyon ki daha karşına ne kızlar çıkacak daha sakalın çıksın azda tipin varsa kızlar seni keser ilerde sen kızları kesmessin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Oyunbros mu izliyordun xd

Evet, kız gedli bu kim felan dedi, boş zamanında bunları mı izliyosun felan dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deity Kronos

yaş 15 kız 6 yıldır birini seviyor

Ben de anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

Yaş 15 ne dert ediyon ki daha karşına ne kızlar çıkacak daha sakalın çıksın azda tipin varsa kızlar seni keser ilerde sen kızları kesmessin :D

O da doğru aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.