Şimdi Ara

Kız konusunda tecrübesi olanlar bakabilirler mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Yaklaşık 3 hafta önce tanıştığım kızla okulda muhabbetim çok iyi gitmesine rağmen, kız whatsappta konuşurken bana çok soğuk davranıyor. Nedenini çözemedim. Okulda ne kadar sıcaksa whatsappta o kadar soğuk. Mesajlarıma yaklaşık olarak 5 dakika cevap veriyor. Tamam farklı kişilerle konuşabilir, hak veriyorum ama 5 dakika geç mi sizce ne anlatmaya çalışıyor? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulda yakinsaniz sorun olmaz. Belkide mesajlaşmayi sevmiyodur. Yada yeni tanistiginiz icin mesafeli olabilir. Okulda ne kadar yakinsa sana sen de o kadar yakin ol. Wpde ne kadar soguksa sende o kadar soguk ol. Geç yaziyosa sen de geç yaz işin varmış gibi goster kendini. Biliyorum zordur gec cevap vermek hele ki seviyorsan. Beni dinlersen kazanirsin. Kizlara ne kadar cok ilgi gosterirsen bi yerleri o kadar kalkar. Birak onlar senin pesinde olsun.

Orijinalden alıntı: White0F

Okulda yakinsaniz sorun olmaz. Belkide mesajlaşmayi sevmiyodur. Yada yeni tanistiginiz icin mesafeli olabilir. Okulda ne kadar yakinsa sana sen de o kadar yakin ol. Wpde ne kadar soguksa sende o kadar soguk ol. Geç yaziyosa sen de geç yaz işin varmış gibi goster kendini. Biliyorum zordur gec cevap vermek hele ki seviyorsan. Beni dinlersen kazanirsin. Kizlara ne kadar cok ilgi gosterirsen bi yerleri o kadar kalkar. Birak onlar senin pesinde olsun.

Harfiyen doğru yazacağım şeyleri yazmissin

• Belki arkadaşları felan okuyorum sıkıntı olur sanalda bence önemli değil gerçekte nasıl olduğu önemli rahat ol !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.