Şimdi Ara

Kız Konusu Yardım +16 seviyeli Yorumlar Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okulda bir kızdan hoslanıyorum yalnız kız benden 2 yas Kücük.gecen cok samimi olduğum kız arkadaslarıma söyledim onlar beceremediler sonra ben kızın yanına kendim gittim kız ilk önce arkadas olalım birbirimizi tanıyalım dedi etkilendi benden tamam dedim bende iyi günler dileyerek.ertesi gün kızın yanına gideyim dedim kız yanıma geldi kusura bakma ama ben vazgectim dedi arkadas ta olmayalım dedi bende iyi günler diledim tekrardan yalnız feci bozuldum.Şimdik kızla bakısıyoruz arasıra ama ben kızın yanına gitmeye cekiniyorum ayrıca kızın yanınd asürekli arkadaslarıda oluyor.Ne yapmayalım bugün macımız wardı kaleciydim kızın uzaktan beni izlediği farkettim.
    Yalnız bu isi sessizce haleltmem lasım okulda oldukca tanınan popüler birisiyimdir dostum olduğum kdr azımsanmayacak kdr düsmanımda war acaba kızı doldurdularmı diye aklıma gelmiyor değil.Birde bu istenrezil olmadan sıyrılmam gerek ama ilk önce kızın msn ini alıp konusmam lasım ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum dh.

• Belkide düşmanlarından birisi o kızın abisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Belkide düşmanlarından birisi o kızın abisidir.

yok olamaz kız cünkü tek cocuk
  • Daha fazla üstüne gitme yeni bir kız bul takıl
  • Artık midem bulanmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 9 Ekim 2008; 20:31:49 >
  • Sen geçen günlerde çarşıda müdürün kızını bankaya götüren kişi değilmisin ?? O kız ile durumunuz ne oldu
  • şimdi hocam kız eğer seni kesiyosa yaptığından dolayı pişmanlık duyodur boyle bir durumda en müsait olduğu durumda kızı çek bi kenera işte de sensiz olamıyorum geceleri uyuyamıyorum seni seviyorum vs vs. kızı etkile az sonrada bağla bi çıkma teklifi senin olabilir kız ama kızı doğru etkile kesinlikle kalbinden vur kızı:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtlar vadisinin etkileri
  • Basit bir konu,Dostum bak seni reddettiyse eger hiç yanına gıtmemelisin.Sanırım pisman olmus bırak o adımları atsın unutma kacan kovalanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Sen geçen günlerde çarşıda müdürün kızını bankaya götüren kişi değilmisin ?? O kız ile durumunuz ne oldu

O konuda bunun du diymi

Ne oldu o iş ?
  • pişman olduğu kesin ama ne yapman gerektiğini yinede sen bilirsin..
  • sen en iyisi inzivaya çekil.
  • kesinlikle msn'den konuşma yüzyüze konuş msn'den konuşursan yüzüne karşı söyleyemeyeceği şeyleri de söyler yüzyüze konuşursan şansın yüksek olur tabii kızı sözlerinde ve ses tonunla etkilemen gerekir
    + ayakkabılara dikkat et nedendir bilmiyom ama kızlar ayakkabılara bakıyo direk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Sen geçen günlerde çarşıda müdürün kızını bankaya götüren kişi değilmisin ?? O kız ile durumunuz ne oldu

O konuda bunun du diymi

Ne oldu o iş ?

o iş olmadı suan daha önemli ve ciddi bir durumla akrsı karsıyayım.
  • kız reddettiyse niye uğraşıyosun.. sen üstüne gittikçe kız reddetcek.. eğer senle birlikte olmak istiyorsa zaten gelir ayağına.. kızda gelmiyorsa başka yerlere yelken açacan artık
  • Mademki okuLda popüLer biri oLdugunu söylüyorsun bir süreligine başka bir kız ile çık ve cıkdıgınLa sürekli O KIZIN yanından geç kıskansın anlıyomusun ;) Bu esnada o zaten sinirden seninLe arkadaş olmak isteyecek ikinizi merak ettigi için kabul etme.. O senin peşinde koşar hale gelicek bi süre bakma kıza daha sonra istedigini yaparsın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Arkadaslar okulda bir kızdan hoslanıyorum yalnız kız benden 2 yas Kücük.gecen cok samimi olduğum kız arkadaslarıma söyledim onlar beceremediler sonra ben kızın yanına kendim gittim kız ilk önce arkadas olalım birbirimizi tanıyalım dedi etkilendi benden tamam dedim bende iyi günler dileyerek.ertesi gün kızın yanına gideyim dedim kız yanıma geldi kusura bakma ama ben vazgectim dedi arkadas ta olmayalım dedi bende iyi günler diledim tekrardan yalnız feci bozuldum.Şimdik kızla bakısıyoruz arasıra ama ben kızın yanına gitmeye cekiniyorum ayrıca kızın yanınd asürekli arkadaslarıda oluyor.Ne yapmayalım bugün macımız wardı kaleciydim kızın uzaktan beni izlediği farkettim.Yalnız bu isi sessizce haleltmem lasım okulda oldukca tanınan popüler birisiyimdir dostum olduğum kdr azımsanmayacak kdr düsmanımda war acaba kızı doldurdularmı diye aklıma gelmiyor değil.Birde bu istenrezil olmadan sıyrılmam gerek ama ilk önce kızın msn ini alıp konusmam lasım ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum dh.

Altını çizdiğim şeyleri , topiçi okuyanlar bi de benim sayemde bir daha okusunlar .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.