Şimdi Ara

Kız Konusu (UZMANLAR İÇERİ Bİ ZAHMET ;)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Evet maalesef bende konu aciyorum. Lise 3'e gidiyorum. Ve lise 4'de giden bir kizdan hoslaniyorum. Kiz öyle büyük göstermiyor. Gidip konuşucam. Ama aklima takılan bir kaç soru var.

Bu kız bu sene mezun oluyor maalesef. Sizce mezun olmayi felan pahane eder mi? Arkadaslar bile boyle dedi

Birde yas farki var. Bende oyle fazla buyuk gosteren biri degilim ama Alaha sükür tipimim var sayilir.

Birde bu kız hep arkadaslariyla. Siniftan fazla ciktigini görmüyorum. Ve facebook'u da yok.

Sizce ne yapmaliyim? Öyle utangaclik gibi bi sorunum yok.Reddedilmekten ama korkuyorum daha once basima geldi.

Bu isten anliyan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o sınıfta tanıdıgın biri varsa kızın sevgilisi olup olmadıgını ögren veya senin bir arkadaşının o sınıfta arkadaşı vardır onlar muhabbet ederken laf almaya felan bak ve o şekılde kıza laf çıtlatsınlar yoksa direk kızın karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum felan dersen kabul edecegini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

o sınıfta tanıdıgın biri varsa kızın sevgilisi olup olmadıgını ögren veya senin bir arkadaşının o sınıfta arkadaşı vardır onlar muhabbet ederken laf almaya felan bak ve o şekılde kıza laf çıtlatsınlar yoksa direk kızın karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum felan dersen kabul edecegini sanmıyorum.

Yok zaten ilk amacim tanismak ama okulda bitiyor hizli davranmam lazim. O siniftan hic arkadasim yok ama elbek bi arkadasimin tanidigi vardir. Sağol. Birde diger sorularda onemli

• Buyur beni çağırmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Buyur beni çağırmışsın

Vay canini yedigim gel otur hele sonra edit yaparsin bi cayimizi içte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

o sınıfta tanıdıgın biri varsa kızın sevgilisi olup olmadıgını ögren veya senin bir arkadaşının o sınıfta arkadaşı vardır onlar muhabbet ederken laf almaya felan bak ve o şekılde kıza laf çıtlatsınlar yoksa direk kızın karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum felan dersen kabul edecegini sanmıyorum.

Yok zaten ilk amacim tanismak ama okulda bitiyor hizli davranmam lazim. O siniftan hic arkadasim yok ama elbek bi arkadasimin tanidigi vardir. Sağol. Birde diger sorularda onemli

Ya dostum bu okul bitiyor olayı kızdan kıza degişir elbette kız seneye farklı bir şehire gidecekse çıkmak istemesi pek mantıklı degil.
    Ama sen eger teklif etmezsen ilerde keşke deneseydim şansımı diyeceksin(defalarca dedim hala diyorum-Pişmanım )bence söyle ki içinde kalmasın ve en azından kafan rahat olur.

• Sagol dostum.Yarin operasyona basliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şansını zorla okul bitmeden konuş lise 4 diyorsun önümüzdeki hafta rapor alıp evinde ders çalışır sende konuşamazsın bu aşkta başlamadan burda biter .Yarın bitir konuyu , yoksa zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 23 Mayıs 2013; 15:44:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Şansını zorla okul bitmeden konuş lise 4 diyorsun önümüzdeki hafta rapor alıp evinde ders çalışır sende konuşamazsın bu aşkta başlamadan burda biter .Yarın bitir konuyu , yoksa zor

Denicez artik

• kızdan kıza değişir, çoğunlukla bu iş çok tutmaz kızlar kendinden küçük erkekle hele de lise ortamında çok olmazlar ama okul bitiyor olduğundan okul dışı bir şansın olabilir, ama üniversite vs derken bu duruma çok girmeyebilir

diğer bir yandan da sonuçta birşey kaybetmiyorsun, denersin şansını olursa olur olmazsa olmaz
  • Kardeşim İşinde Başarılar.

Ben Bi Çıkma Teklifi Ettim.

Sonuç:***

• 2 hafta kaldı son hafta zaten gelmez 1-2 güne sonuçlandır bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.