Şimdi Ara

Kız konusu desem.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pek beceremem bu tip işleri sanırım forumda baya tecrübesi olanlar var. Liseli muamelesi yapmayalım lütfen Normal şartlarda konu açmazdım ama ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok.
    Kısaca durumu anlatmak gerekirse, bir şekilde konuşmaya başladık. Sanal olarak konuşabiliyorduk sadece yüz yüze. Sonra ben durumu anlatmaya çalıştım yine mesaj yoluyla.(Böyle bir salaklık olabilir mi?) Bir süre sonra "gece konuşalım :D" diye mesaj geldi. Gece oldu konuşmadık. Sabah oldu tekrar konuyu gündeme getireyim dedim. Yalnız olmak istediğini söyledi. Biraz sorduktan sonra, sonra konuşalım dedim. Gülüşmeli konuşmalar havadan sudan aynı şekil devam etti mesaj yoluyla. 2-3 gün sonra gördüğüm de bana bakmıyordu zorunda kalmadıkça konuşmuyordu. Sanki düşmanıymışım gibiydi. Aramızda soğuk savaş var hissettim. Benim de kafam çok karıştı ne yapmam gerektiğini çözemedim. Durum özetle böyle. Yardımcı olabileceğini düşünen varsa özelden detaylı anlatabilirim ve memnun olurum. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 19 Mart 2013; 0:57:56 >

• yüzüne bile bakma o selam vermedikçe selam verme bir süre sonra isyan edip sana neden böyle yapıyosun der sende zamanında bana böyle böyle yaptın dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

yüzüne bile bakma o selam vermedikçe selam verme bir süre sonra isyan edip sana neden böyle yapıyosun der sende zamanında bana böyle böyle yaptın dersin

Böyle yapmayı düşünüyordum ben de ama çok çocukça olmasın?
    Bir de öyle yapacağını pek sanmıyorum ya neden yapsın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 19 Mart 2013; 0:44:10 >
  • Kardeşcan ağırdan sat kendini yüz verme
  • Herhalde en iyi fikir ağırdan satmak. Çünkü bakıyorum da konuşmaları vs hep ben başlatmışım.
  • Başka düşüncesi olan yok mu?
  •  Kız konusu desem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız seni beğenmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden anladın ya?
    Devam lütfen.

• kız deneyci muhtemelen tek konuştuğu sen değilsin ve kızın fındık beynine göre senden daha cok point alan birileri var
  •  Kız konusu desem.

resmini koyacaktım ama sonra buranın konu dışı özel olduğunu gördüm.

hayırlısı kardeşim. Fazla kafana takma. Seni iplemeyeni sen hiç ipleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitmediGitti -- 19 Mart 2013; 12:01:30 >
  • Yani ilk başta bu konuyu açmışsınız tamam. Kız gece konuşalım demiş konuşmamış, ertesi gün tekrar söylemeniz hata olmuş. Bilirim insan duramaz böyle durumlarda biraz tutar kendini atmayacağım diye sonra atayım lan ne olacak der yazar, saçmalar. Ama kız istemediğini söylediyse üsteleme. Boşver, bağlanmadan uzaklaş. Acı çekmeye gerek yok
  • biraz araştırdım.(manalı tweetler atıyor.) samimi bulmamış olabileceğine dair belirtiler buldum böyleyse ne yapmam gerekir?
    şu an ben de yüz vermemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 19 Mart 2013; 13:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Yani ilk başta bu konuyu açmışsınız tamam. Kız gece konuşalım demiş konuşmamış, ertesi gün tekrar söylemeniz hata olmuş. Bilirim insan duramaz böyle durumlarda biraz tutar kendini atmayacağım diye sonra atayım lan ne olacak der yazar, saçmalar. Ama kız istemediğini söylediyse üsteleme. Boşver, bağlanmadan uzaklaş. Acı çekmeye gerek yok

Kimseyi istemediğini söyledi birazsaçmaladım zaten orada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.