Şimdi Ara

Kız konusu çözüm bulana kız ayarlıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kızı düşünmekten uyuyamıyorum bu saatlere kadar çok seviyorum sevgilim ol diyorum olmuyo kafayı yicem ne yapsam yaranamıyorum bi kızın gözüne nasıl girebilirim onun için herşeyi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son123 -- 5 Ağustos 2012; 16:04:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok mu bu işlerdan anlayan?

• bırak o sana gelıyorsa gelsın gelmıyorsa ugrasma hıc rahat ol

• Seviyorsan git konuş bence.

• Yaşlar kaç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2mizde 18 istesem başka birini bulurum ama ben onu istiyorum seviyorum benim olmasını istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: son123

arkadaşlar kızı düşünmekten uyuyamıyorum bu saatlere kadar çok seviyorum sevgilim ol diyorum olmuyo kafayı yicem ne yapsam yaranamıyorum bi kızın gözüne nasıl girebilirim onun için herşeyi yaparım.

8 tane yorum yapılmış kaç tanesi ciddi olarak yazılmış bilmiyorum.

Seviyorsun aşık oldun belkide hoşlandın sürekli onu düşünüyorsun seni istemiyor belki onu etkileyebilirsin bu şekilde sevgilin olabilir. Israrla bir şekilde onun sevgilisi olursan ilişkin uzun sürmez ilerde ayrılırsın benden sana tavsiye unutmaya çalış onu düşüneceğin zamanları başka kızlara ayır.

Bende senin gibi bir durumla karşılaştım o sevmediği halde onu etkiledim bir şekilde sevgilim oldu sadece ilişkim 3 ay sürdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "sevgilim ol diyorum olmuyo"

Kız konusu çözüm bulana kız ayarlıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

arkadaşlar kızı düşünmekten uyuyamıyorum bu saatlere kadar çok seviyorum sevgilim ol diyorum olmuyo kafayı yicem ne yapsam yaranamıyorum bi kızın gözüne nasıl girebilirim onun için herşeyi yaparım.

Seviyorsun aşık oldun belkide hoşlandın sürekli onu düşünüyorsun seni istemiyor belki onu etkileyebilirsin bu şekilde sevgilin olabilir. Israrla bir şekilde onun sevgilisi olursan ilişkin uzun sürmez ilerde ayrılırsın benden sana tavsiye unutmaya çalış onu düşüneceğin zamanları başka kızlara ayır.

Bende senin gibi bir durumla karşılaştım o sevmediği halde onu etkiledim bir şekilde sevgilim oldu sadece ilişkim 3 ay sürdü.

ilginiz için teşekür ederim hocam nasıl etkilediniz birazda onlarsan bahsetseniz

•  Kız konusu çözüm bulana kız ayarlıcam

• Kardeş boşver bu ayakları cıksan bile sonun hüsran olur bak diyeyim 2 3 ay sonra esc demiştide inanmamıştım diyeceksin.
  • Bende internetten bi kızla konusuyorum bende baya hoslandım kızdanda kızla ne konusıyım konuscak bişey bulamıyorum öyle mal gibi kalıyorum allah belamı versin kızda süper
  • çözümü bulana taş gibi kız ayarlamazsam kendimi banlıcam.

• Güzel kardeşim kız istemiyorsa çok da zorlamamak lazım. Kız en sonunda bıkacak, üzülme diye 1-2 ay çıkıp ayrılacak. Yani sana acıdığından sevgili olacaksınız, ilişki pek de uzun soluklu olmayacak. Böyle bir şey istemezsin değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

• Şimdi ciddi konuşalım ...

Sen garanti çok müzik dinliyosundur ... DİNLEME özelliklede aklın o an ondaysa ölsende gebersende DİNLEME
    Kızın peşini bırak arkadaşlarınla eğlen git bi dükkanın başına geç işle uğraşırken aklından ister istemez çıkacaktır bi rahatlama hissedersin bir süre ...

KIZLARIN İŞİ BELLİDİR ...

Sen peşini bırakacan sevilmediğini düşünüp zoruna gidecek ve ayaklarına kadar GELECEK geldiğinde SAKIN kabul etme çünkü seni sevdiğinden gelmeyecek (seni sevdiğini zannedecek) egosunu tatmin etmek için gelecek sevildiğini bilmek için gelecek öğrenip bikaç ay çıkıp ben seni sevmiyormuşum ya ben senin beni sevmeni seviyordum diyecek ve çekip gidecek sende karı gibi yaklaşık 1 sene ağlayacan ...

kız GELECEK EMİN OL

sen de reddeceksin ve o an kızı sevmediğini hissedeceksin kızı REDDET sen değil o 1 sene ağlayacak büyük ihtimal bir süre kendisine dönesin diye uğraşacak DÖNME

BİZ DH'DE BU KIZ TİPİNE ''KEZBAN'' DERİZ ...

Ve eğer ki çok fazla kötü hissediyorsan kendini sana ALLAH'a dönmeni öneririm en azından 5 vakit namazını kıl çok rahatadığını farkedeceksin inan bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Kıtmir' -- 5 Ağustos 2012; 16:36:32 >

• Hayat boş pompala çoş :)
  •  Kız konusu çözüm bulana kız ayarlıcam
  • Kızı yala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine ayarlamak için bizden medet umuyorsun birde bizemi ayarlayacaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.