Şimdi Ara

Kız Konusu AĞIR CİDDİ ne yapacağımı bilemiyorum. CEVAP GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap geldi : !!!!!!! Ben sen gelmeden önce cok kotuydum, resmen depresyondaydım. Sel geldin, gercekten mutlu oldum Onu unuttugumu zannettım ama bakıyorum kı hala o ıcımde benım, cok derınlerde. Tabi benımde bır gururum var bu saatten sonra o ıstese bıle ben ıstemem - ki istediği falanda yok- zamanla unutur gıderım.Ama kalbım hala ondayken senı kandırıyormus gıbı hıssedıyorum.Gercı sen yanımdayken o aklıma bıle gelmiyor, cok sırınsın ,benı sevıyorsun hersey cok guzel ama dün okul ziyaretine gelmiş. Görür görmez aglamaya basladım. O zaten yanıma bıle gelmedi. Yanı merak etme barısma durumu yok olmayacakta . Zamanla unutucam ama unutamamısken senınle yapamam.

Arkadaşlar benim 1 aydır peşinde koşup ve ona sonunda ulaşabildiğim gayet mutlu mesut süren bir ilişkim vardı taa ki bugune kadar ;
    Bugün herzamanki gibi ben kız arkadasımı okulundan almaya gıdıcektım ...
    fakat bir mesaj attı ve bıtanem bugun benı almaya gelme dedi
    niye diye sordum
    pek iyi değilim hayatım mesajını aldım
    Biliyordum ki bunun eski sevgilisi bunların okuldaydı fakat bu sene mezun oldu
    niye diye sordum
    Boşver üsteleme dedi
    bende uzerıne gıtmıyeyım dıye tamam madem yazdım ama meraktan catlıyordum ve o cocukla bısey oldu dıye ıcıme kurt dustu
    Ve sordum benımle ılgılımı yoksa o cocukla mı dıye
    Senınle ılgılı degıl hayatım dedi. ancak diğer cocukla ilgili bi cevap vermemişti
    ve yine sordum o cocukla ılgılıyse anlatma sadece evet de diye
    evet cevabını aldım biranda içimi bi korku sarmıştı
    biranda konusurken bu bana sankı soguk davranmıstı
    ve sordum ne bu falan dıye sogukluk falan yok bıtanem benı bıraz yalnız bırak dedı
    bende tamam mesaj atarsın o zaman yazarak kestırıp attım
    Sonra eve geldim bir bakayım dedim twittere Ayrılık da sevdaya dahil yok Biz ne kadar mutluyduk anlatsana sunlara gibi yazılar yazmış
    Bende sinirden kendimi yedim ama bişey yazmadım kendimi tuttum ve gelmiş şimdi bişey olmamış gibi bana ne yapıyorsun canım yazıyor sızce cevabım ne olmalı ne yapmaya calısıyor bu hala cevap vermedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fAlleNzwOw -- 21 Eylül 2012; 17:26:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz ne kadar mutluyduk lafini eski sevgilisine mi demis anlamadim ahbap

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Biz ne kadar mutluyduk lafini eski sevgilisine mi demis anlamadim ahbap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Dich

Biz ne kadar mutluyduk lafini eski sevgilisine mi demis anlamadim ahbap

Twittere yazmıs kardesım kıme ıletmek ıstedıgı kıme yazmak ıstedıgı mechul

• ne susuyon olm git sor ne ayaksın kızm sen de
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

ne susuyon olm git sor ne ayaksın kızm sen de

seviyorum be üstad. Korkuyorum :S

• Bence kendini tut bir süre hiçbir şey yapma elbet kokusu çıkacaktır. Şimdi ona patlarsan haklıyken haksız duruma düşebilirsin kardeşim o yüzden sakin ol. Twitter a yazdığı mesajı sorabilirsin ya da güzel sözmüş gibi bir şeyler diyebilirsin fakat kime yazdın diye sorma normal bir şekilde söyle bakalım ne diyecek. Bende çok dertliyim bu aralar şu eski sevgili konularından nefret eder oldum artık!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNz16

quote:

Seviyorsan seviyorsun gülüm bizde seviyoruz ama seviyoruz diyede kimsenin yaması olacak değiliz mantıklı düşün kafada bitirmişse sen ne yaparsan yap biter iyi davranarak kimseyi yanında tutamazsın
    Ağırlığını koy lafını söyleki terkedilmiş olma ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0rkunc -- 20 Eylül 2012; 19:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi

Bence kendini tut bir süre hiçbir şey yapma elbet kokusu çıkacaktır. Şimdi ona patlarsan haklıyken haksız duruma düşebilirsin kardeşim o yüzden sakin ol. Twitter a yazdığı mesajı sorabilirsin ya da güzel sözmüş gibi bir şeyler diyebilirsin fakat kime yazdın diye sorma normal bir şekilde söyle bakalım ne diyecek. Bende çok dertliyim bu aralar şu eski sevgili konularından nefret eder oldum artık!

Bende ondan korkuyorum ya hocam haklıyken haksız duruma düşüp yok sen bana güvenmıyor musun of ne kıskancsın o bıttı gene eskı konular acılacak bu sayede o yuzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi

Bence kendini tut bir süre hiçbir şey yapma elbet kokusu çıkacaktır. Şimdi ona patlarsan haklıyken haksız duruma düşebilirsin kardeşim o yüzden sakin ol. Twitter a yazdığı mesajı sorabilirsin ya da güzel sözmüş gibi bir şeyler diyebilirsin fakat kime yazdın diye sorma normal bir şekilde söyle bakalım ne diyecek. Bende çok dertliyim bu aralar şu eski sevgili konularından nefret eder oldum artık!

Bende ondan korkuyorum ya hocam haklıyken haksız duruma düşüp yok sen bana güvenmıyor musun of ne kıskancsın o bıttı gene eskı konular acılacak bu sayede o yuzden

• ooo. çok yumusaksınız kardeşim bu ne ya. defet lan acıma bırak eskisi ile ne yaparsa yapsın. Hemen o kızın sana olan tüm ulaşım yollarını kapatıyorsun. Tweet facebook mail vs gibi yerlerden engelliyorsun. Telefonundan engellemeden önce de son bir mesaj yaz seni var olan her yerden engelledim bir daha beni rahatsız etme diye sonra telefonundan da engelliyorsun ve bu iş bitiyor yüz vermeyin şöyle köpeklere. Sizin başınıza geliyor ben sinirleniyorum burada..
  • quote:

quote:

bağlanmayın gençler, yeri geldiğinde ultimatom çekmeyi bilin.
    mesaj atma bence
    bana öyle birşey yapılsa tanımamazlıktan gelirdim.
    o kız seni sevmiyor seni yedekte tutuyor haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 20 Eylül 2012; 19:57:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ooo. çok yumusaksınız kardeşim bu ne ya. defet lan acıma bırak eskisi ile ne yaparsa yapsın. Hemen o kızın sana olan tüm ulaşım yollarını kapatıyorsun. Tweet facebook mail vs gibi yerlerden engelliyorsun. Telefonundan engellemeden önce de son bir mesaj yaz seni var olan her yerden engelledim bir daha beni rahatsız etme diye sonra telefonundan da engelliyorsun ve bu iş bitiyor yüz vermeyin şöyle köpeklere. Sizin başınıza geliyor ben sinirleniyorum burada..

Vay hocam benım

• Buyuk harflerle ...... GİT yaz mesaj olarak yolla. Noktali bolumu anlamissindir umarim yazip da uzaklastirma almak istemiyorum. Ya da yazma kardesim gururunu hice say kiz seni kullansin , 3-5 gun sonra da o ayrilmak istiyorum desin sen daha cok uzul

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ooo. çok yumusaksınız kardeşim bu ne ya. defet lan acıma bırak eskisi ile ne yaparsa yapsın. Hemen o kızın sana olan tüm ulaşım yollarını kapatıyorsun. Tweet facebook mail vs gibi yerlerden engelliyorsun. Telefonundan engellemeden önce de son bir mesaj yaz seni var olan her yerden engelledim bir daha beni rahatsız etme diye sonra telefonundan da engelliyorsun ve bu iş bitiyor yüz vermeyin şöyle köpeklere. Sizin başınıza geliyor ben sinirleniyorum burada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Buyuk harflerle ...... GİT yaz mesaj olarak yolla. Noktali bolumu anlamissindir umarim yazip da uzaklastirma almak istemiyorum. Ya da yazma kardesim gururunu hice say kiz seni kullansin , 3-5 gun sonra da o ayrilmak istiyorum desin sen daha cok uzul

küfür ederse haklıyken haksız duruma düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 20 Eylül 2012; 20:00:24 >
  • Gelecek görünmüyor, beraberliğin bir gün kesin olarak bitecek. Zaman geçtikçe de kopman zorlaşacak. Yol ver gitsin, şımartmayın böyle dişi dürzüleri, sanki yeni bir felsefe akımı üstüne düşünüyor anten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Buyuk harflerle ...... GİT yaz mesaj olarak yolla. Noktali bolumu anlamissindir umarim yazip da uzaklastirma almak istemiyorum. Ya da yazma kardesim gururunu hice say kiz seni kullansin , 3-5 gun sonra da o ayrilmak istiyorum desin sen daha cok uzul

Ne hakki ne haksizligi ne sacmaliyosunuz abi , kiza yol veriyosun iste krallar gibi. Kendini kullandirticak kadar gurursuzsa onun bilecegi is bu benim tavsiyem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Ne hakki ne haksizligi ne sacmaliyosunuz abi , kiza yol veriyosun iste krallar gibi. Kendini kullandirticak kadar gurursuzsa onun bilecegi is bu benim tavsiyem

küfür etmeyerek de yol verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 20 Eylül 2012; 20:06:17 >

• Ben olsam yanlış anlaşılma olsun olmasın lafımı söylerdim.İnsanın gururu herzaman daha önemlidir bence.Ha çok seviyorum gururu boşver gibi dersende
    Twitter'a yazdığı mesajı tırnak içine alıp altına "Kararını net veremiyorsan bir daha konuşmasak daha iyi olur bence" gibisinden bişey yazabilirsin hiç değilse bir tavır koyda kız seni elinde oynatmasın yedek peçete niyetineGerçi hiç sevgilim olmadı 18 sene boyunca ama belki bi katkısı olur yazdığımın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.