Şimdi Ara

kız konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kiz arkadasimin dedesi falan hastaydi biraz soguk davraniyodu bana eskisi gibi istekli konusmuyodu bugun iste seni de cok uzdum bu aralar ozur dilerim falan diye mesaj atti bende onemli degil falan yazdim aksama dogru ben senden biraz zaman istiyorum zor gunler geciriyorum ama bu sevmedigim anlamina gelmez falan dedi ayrildi benden haftada 1 kere mutlaka bulusalim diyodum oda bana iste sen beni degil bulusmayi seviyosun falan dedi neden boyle yapmis olabilir lutfen yardim edin dalga gecmezseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz zaman istemiş işte. Adam gibi gerekçesi de var. Sus otur be adam üstüne varma. Senin anan bacın hasta olsa hoşuna gider miydi? Yalnız kalmak istemesi çok mu anormal
  • demek kızı değil buluşmayı seviyorsun ha? vay buluşma fetişisti...
  • em
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

demek kızı değil buluşmayı seviyorsun ha? vay buluşma fetişisti...

bunu ben degil o soyluyo ayrica sevmedigimi nerden biliyosun ?

• Zaman isteyen Zaman la uzar gider. sanada arkasında su (Göz yaşı ) dökmek kalır.
  • Cool takılmanı tavsiye ederim verdiğin değer fazla geliyordur ona ondan böyle davranıyo sana ama sende onu umursama hiç arayıp sorma zor biliyorum ama yaparsın bak gör o zaman noluyo
  • Zaman ver kıza. Başka bişey yapma ama uzaktan da olsa yanında ol. Üstüne gitme yoksa kaybedersin

Edit: Kıza seninle buluşmayı seviyorum deseydin iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readyant -- 11 Mayıs 2013; 16:54:05 >
  • quote:

• Babus hatun seni sevmiyor. Acik ve net. Buradaki veletler anlamazlar. Bi insan sevdigini yaninda ister. Hele ki dhygusal olarak sikintili oldugu bir donemde. Sen olsan gunu sikintisindan uzaklasmak icin onu yaninda istemez miydin? Uzgunum, gercekler aci.

• quote:

Buluşunca fap fap yapıyorlar galiba.
  • Burada 2 ihtimal var.

1-) Kız seni sevmiyor, kendi bununla yüzleşemiyor olsa da bu olay ona içten içe bahane olmuş durumda.
    2-)Kız seni seviyor, ama daha çocuk (karakter olarak) ve olgun değil. Kendi kendine böyle marjinal kararların doğru olduğunu düşünüyor.

İlk ihtimali değerlendirecek olursak ;
    Az önce bir arkadaş çok söylemiş, insan sevdiğini yanında ister. Tam tersi senden uzaklaşmak yerine, yaşadığı bu zor zamanları seninle geçirmek, hatta bu
    acılardan kaçıp seninle daha çok vakit geçirmek istemesi lazımdı. Ama bunu yapmıyor, içten içe seni sevmediğini kendine itiraf edemiyor. Muhtemelen
    seni sevmese bile, onun için değerli birisin ve iyi bir insansın. Sana kötülük yapmak istemediği için, aklına seni sevmediği ihtimalini getirmek, bununla yüzleşmek istemiyor. Ama vicdanı ve doğru bildiği şeyler istemsiz olarak, içten içe bulduğu ilk fırsatta, seni kendinden uzaklaştırmak üzerine işliyor.

İkinci ihtimali değerlendirecek olursak ;
    Kardeşim umarım doğru olan ihtimal bu ihtimaldir. Umarım seni seviyordur. Bazı kızlarımız küçüklükten beri, gerek filmleri izleyerek olsun, gerek dizilerden görerek olsun, çocukluk dönemlerinde (fiziki çocukluk değil duygusal çocukluk) bazı triplere sokabiliyor kendini. Sizin yaşadığınız olay filmlerde çok görülen şeyler, işte kötü niyetli çocuğu engellemek için "sen beni kullanıyosun" tarzı suçlamalar, hayatı kötüye gidince "ara verelim" hareketleri, bunlar popüler kültür
    içinde çok bilinen hareketler. Eğer karakteri biraz çocuksa bunları yaşama, bu hareketleri yapma hevesiyle böyle garip işlere giriyor olabilir.

Olayı yaşayan içinde olan sensin, hangi ihtimal doğru, sen bilebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.