Şimdi Ara

Kız Konusu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum açmış olduğum konudan yazdıklarımı alıyorum okuyunca anlarsınız.

1 Ay önce sevgilimden ayrılmak zorunda kaldım yani beni bıraktı bir hafta sonra tekrar barışmak istedim çok kötü kavga ettik hatta benden nefret ettiğini söyledi. Apartmanda gördüğüm yerde falan konuşmuyordum oda konuşmuyordu. Bugün merdivenden inerken beni tuttu neden konuşmuyon dedi sen konuşmuyorsun dedim. Sürekli apartman önünde telefonla konuştuğumu söyledi kimle konuştuğumu falan sordu arkadaşlarımla dediğim halde o kadar uzun mu falan diye hesap sorar gibi tekrar sordu..

Ne yapıyım herşeyin eskisi gibi olacağını mı hayal edeyim.

Ertesi gün ;

Bugün telefonla konuştuk sonra birlikte oturup sohbet ettik yine bana konuştuğum kızları sordu konuşma falan dedi. Akşam olunca da bize geldi annemle sohbet ettiler. Annem içeri gidince elimi tuttu tekrar bıraktı ne yapacağım bilmiyorum gerçekten çok üzülmeye başladım. Yüzüne baktıkça eskisi gibi bağlanır oldum..

..

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 2 Eylül 2012; 6:32:06 >

• Yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Yolla

Okudun mu ?
  • PcKolikq

yaş kaç?
  • Yollama sakin. Guclu ol dirayetli ol. Satildik mi arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş sakın mesaj atma, çünki takmıyolar..
  • gereken cevabı kendin yazmışsın zaten geriye oturup beklemek kalır tabi kıza küfür etmediysen benim gibi sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklabel1907

Yollama sakin. Guclu ol dirayetli ol. Satildik mi arkadas

Yeterince güçlü davrandım bu sefer olmuyor.
  • Kimle konuşuyorsun dediğinde seni ilgilendirmez deseydin, ertesi gün kız sana onlarla konuşma dediğinde tekrar seni ilgilendirmez sen benim neyim oluyorsun da bana karışıyorsun deseydin keşke. Çabuk pes etmişsin. Hem o bırakmış hem de tekrar barışmak istiyor. Belli ki sensiz yapamıyor ve seni geri istiyor. Biraz naz yap, peşinden koştur sonra ilişki için çabala.
  • Ağlıyorum gibi laflar etmeyi bırak, onu özlediğini söyle, sevdiğini söyle ama ağlıyorum gibi laflar etme. Acıncak hale düşmüşsün daha da düşme

• Çok yazmışsın.

Merhaba Duygu, ev hayvanı lazım mı köpeğin olmak istiyorum. deseydin aynı kapıya çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Kimle konuşuyorsun dediğinde seni ilgilendirmez deseydin, ertesi gün kız sana onlarla konuşma dediğinde tekrar seni ilgilendirmez sen benim neyim oluyorsun da bana karışıyorsun deseydin keşke. Çabuk pes etmişsin. Hem o bırakmış hem de tekrar barışmak istiyor. Belli ki sensiz yapamıyor ve seni geri istiyor. Biraz naz yap, peşinden koştur sonra ilişki için çabala.

İşte dediğin gibi denmiyor naz yapacak zamanımda yok üniversiteye başlayacam..

• Farkındayım yeterince beni acınacak hale düşürdü. Ne kadar güçlü yanında bir şey olmamış gibi davransam da şuan öyle değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: Jukkasjärvi

Kimle konuşuyorsun dediğinde seni ilgilendirmez deseydin, ertesi gün kız sana onlarla konuşma dediğinde tekrar seni ilgilendirmez sen benim neyim oluyorsun da bana karışıyorsun deseydin keşke. Çabuk pes etmişsin. Hem o bırakmış hem de tekrar barışmak istiyor. Belli ki sensiz yapamıyor ve seni geri istiyor. Biraz naz yap, peşinden koştur sonra ilişki için çabala.

İşte dediğin gibi denmiyor naz yapacak zamanımda yok üniversiteye başlayacam..

1 hafta naz yap, peşinde koştur, olmadı o mesajı atarsın kıza. Kaybedecek bir şeyin yok. Barıştıktan sonra tekrar terk edebilir. İpleri eline almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

Çok yazmışsın.

Merhaba Duygu, ev hayvanı lazım mı köpeğin olmak istiyorum. deseydin aynı kapıya çıkardı.

Harbiden haklısın.
  • O kadar düşme karşısında gülünç durumluk olur halin
  • ohoo sen kızın eline ipleri vermişsin peşinden köpek gibi yalvardığın sürece kız geri falan gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

ohoo sen kızın eline ipleri vermişsin peşinden köpek gibi yalvardığın sürece kız geri falan gelmez

Ona yalvaracak durumum yok fazla üzüldüm bilmiyorum o mesajı yollayacağım artık ne olur yada olmaz kabullencem.

Diğer arkadaşların dediklerine cevap olarak o gülünecek durumda ben değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 2 Eylül 2012; 5:00:13 >
  • hiç onurun yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

hiç onurun yok mu

Her şeyi bilmiyorsun sence onun var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.