Şimdi Ara

Kız istiyor,ben kaçıyorum.LÜTFEN Yardım edin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lise son sınıfım,dersanede bi tane hatun var güzel bi kız değil açıkcası ama kezban falan da değil.bir kız arkadaşım tanıştırdı bizi ben buna arada naber falan diyordum hatta bi kere soru çözdük birlikte bu soru çözerken durup durup birşeyler anlatıyordu bana.neyse baktım bu kız her allahın günü dersanede hayvan gibi sürekli beni kesiyor rahatsız oldum artık o dereceye kadar geldi,soğudum kızdan naber bile dememeye başladım taki bugüne kadar. Bugün minübüs duraklarında baktım o var bana bakıyordu iyi akşamlar dedim istemsizce oda gülerek iyi akşamlar dedi neyse baktım arkamdan geliyor geldi yanıma geldi ders çalışıyo musun dedi durduk yere hayır dedim oda çalış sonra belki birlikte çalışırız dedi.Yine gülerek...sonra direk minübüse atladı gitti.Gençler kız çok çalışkan birşey derslerim kötü ama hatun güzel değil.kezbanda değil ortalama birşey.napayım çok kararsız kaldım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çıkma kızla , kızı aşk kavramından soğutma sonra aşk yoktur diyorlar hepsine tek tek cevap ver işin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

çıkma kızla , kızı aşk kavramından soğutma sonra aşk yoktur diyorlar hepsine tek tek cevap ver işin yoksa

doğru diyorsun.yok mu başka tavsiyesi olan ya?
  • kız çalışkansa takıl bence ders açısından yani.
  • olum bize ne soruyorsun hoşlanmadıysan yolla gitsin sonra sevmediğin bir kızı kötü niyetlerin için kullanıp hayallerini kırma benimde başıma geldi yalnız hissettiğin zamanda bir kız ilgilendimi seninle hoşlanmasan bile acaba diyorsun ama ileride sorun oluyor benden sana tavsiye
  • git yesene,millet buluyor da bunuyor vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

Arkadaşlar lise son sınıfım,dersanede bi tane hatun var güzel bi kız değil açıkcası ama kezban falan da değil.bir kız arkadaşım tanıştırdı bizi ben buna arada naber falan diyordum hatta bi kere soru çözdük birlikte bu soru çözerken durup durup birşeyler anlatıyordu bana.neyse baktım bu kız her allahın günü dersanede hayvan gibi sürekli beni kesiyor rahatsız oldum artık o dereceye kadar geldi,soğudum kızdan naber bile dememeye başladım taki bugüne kadar. Bugün minübüs duraklarında baktım o var bana bakıyordu iyi akşamlar dedim istemsizce oda gülerek iyi akşamlar dedi neyse baktım arkamdan geliyor geldi yanıma geldi ders çalışıyo musun dedi durduk yere hayır dedim oda çalış sonra belki birlikte çalışırız dedi.Yine gülerek...sonra direk minübüse atladı gitti.Gençler kız çok çalışkan birşey derslerim kötü ama hatun güzel değil.kezbanda değil ortalama birşey.napayım çok kararsız kaldım?

Bir kızla çıkıp çıkmama kararı için en iyi yöntem ....Kızı öpmek istermisin içinden gelirmi yani yapalım dese ..Bu sorunun cevabı aynı zamanda senin sorununda cevabı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss at değerlendirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

olum bize ne soruyorsun hoşlanmadıysan yolla gitsin sonra sevmediğin bir kızı kötü niyetlerin için kullanıp hayallerini kırma benimde başıma geldi yalnız hissettiğin zamanda bir kız ilgilendimi seninle hoşlanmasan bile acaba diyorsun ama ileride sorun oluyor benden sana tavsiye

hocam yardımcı olacak kişi sensin sanırım,ne gibi sorunlar mesela biraz açabilir misin?

+ olarakda şunu anladım birinden ne kadar kaçarsan sana o kadar bağlanıyor.
  • Özel bölümüne açmayın bari şu kız konularını yeter ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Özel bölümüne açmayın bari şu kız konularını yeter ya.

dimi ya.
  • yok mu akıl verecek birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Özel bölümüne açmayın bari şu kız konularını yeter ya.

dimi ya.

Madem bana katılıyorsun neden açtın konuyu buraya.
  • Normalde en iyisi yalnızlık derim ama kız çalışkanmış o yüzden takıl, ders konusunda sömürebildiğin kadar sömür sonra alacak kaynak kalmayınca bitir.
  • Çıkma en büyük örnek kızla çıkmaya başlarsın 1 ay sonra biriyle tanışırsın aşık olursun ama kız sorunca mecbur sevgilim var dersin aşık olduğun kişiyi kaybedersin.
  • Sen bize söyle hayallerinde ne var kızla ilgili? Eve gidip ders ayağına hopp mu yoksa cidden birşeyler öğrenmek mi? Lise son sınıfsın, bak sen dersine. Sonra mezuna kaldım diye yaz dönemi 2 hafta ağlıyorsunuz.
  • Gerçekten sevmediği bi insanla olmanın nesi iyi olabilir ki düşünsene misal sen bi kızdan hoşlanıyorsun fakat kız aynı hisleri paylaşmıyor ama yinede seninle çıkıyor sonra sıkılınca gidiyor bu tıpkı oyuncakla oynamak gibi...

hakikaten sevmiyorsan çıkma çek karşına bi konuş bakalım muhtemelen hoşlanıyordur ama ağzını ara eğer alttan alttan hoşlandığını söylemeye çalışıyorsa onuda kırmadan olayı çöz...
  • Canın ne istiyorsa onu yap kardeşim, duygu triplerine girmene gerek yok nasıl olsa nikah kıymayacaksın.

Talep varsa arz etmelisin ki kar artsın

Baktın kafa yapıyor "hayatta başarılar" de gönder.
  • O kiz simdi hirs yapti.Senle ya cikacak ya cikacak.Onun platonik askisin.Bir insanin bir insana baglanmasi o kisiyi taniyarak,o kisiyle yakinlasarak ve bazi seyleri yasayarak olur.

Kizin kalbini kirma.Sirf derslerinde yardimci olur diye de kullanma.Kendini onun yerine koy.Kiz tarafi baglaninca saglam baglanir.Ayrilik ise yikicidir.Hele onu kullandigini filan da anlarsa durum daha da cirkinlesebilir.

Kizdan uzak dur.Eger gelip senle beraber olmak istedigini soylerse de basks kizi sevdigini soyle.Umut verecek birsey soylrne.Baskasina asik oldugunu ogrenince rahat birakir seni
  • Her şeyi bir kenara at, onunla vakit geçir, gerekirse gez, kantinde lafla, derslerden konuş.

İnan olay güzellik değil, bir bakmışsın Evleniyoruz beyler SS li diye konu açarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.