Şimdi Ara

Kiz hesap ödememeye başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza hesap ödetmeyen erkeklere keriz gözüyle bakardım. Ancak suanki ilişkimde durum cok değişti. 6 aydır çıkıyorum bir kızla. Hafif kezbanlik var kızda. Kendimi birsey sandığımı düşünmeyin ama gerek kultur gerek okul hayatı olarak üstünum kızdan. Yazlıkta tanıştık orda 2 hafta takıldık o ödedi ben ödedim sonra tatil bitince istanbula geçtik. Haftada 1-2 gün buluşuyoruz. Hiç hesap ödeme girişimi olmuyor. Yemek alırken ben siradan aliyorum o gidip yerine oturuyor falan. sinemaya bilet alırken elini cüzdanına bile atmıyor artık. Geçenlerde bir taksi ödedi 5 lira şaşırdım. Mesela buluşuyoruz yemek sinema falan sonra çıkısta atıyorum bir bershkaya uğruyoruz kendine bişeyler alıyor kendi parasıyla.

Hayır nezaketten üstüne bir parça eksik alışada yemeğin sinemanın ucundan ben ödeyim dese? Arkadaslar tipik bir Kezban vakası 6 aydır çıkıyorum. Neden çıkıyorum? Cinsel acıdan tam anlamıyla olmasada biraz doyuruyor beni. Ayrıca ayrılma düşüncemde yok bu sene sınav ygsye gireceğim çalkantılı bir olay yasamak istemiyorum. Bir ara bunun muhabbeti açılır gibi olunca zaten haftada bir gün görüşüyoruz tarzı birsey söylemişti.

Bu durumu nasil asarım? Twitterdan falan gönderme mı yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveofsebastian -- 17 Aralık 2013; 21:48:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşma yerine erken gitsin o sonra telefon aç 5dk gecikicem sen biletleri al hayatım de.

Yada dürüst olma bi takım hikayeler anlat babanla aranın kötü olduğundan gir sonra ortak iş yapıcaktık olmadı de kredi kartı çıkarır denendi onaylandı

Buluşmak istediği zaman param yok de bakalım ne dicek.
  • cinsel açıdan doyuruyo demişsin o gözle bakarsan ödediğin hesaplarla rusa gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

cinsel açıdan doyuruyo demişsin o gözle bakarsan ödediğin hesaplarla rusa gidersin

ciddi gidiyordum yorumlar
    haykırdım bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: NCL

cinsel açıdan doyuruyo demişsin o gözle bakarsan ödediğin hesaplarla rusa gidersin

• Kıza hesapmı ödetilirciler konuya bekleniyorsunuz. millet başlar şimdi erkek adam olcan diye hazır olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 aydır çıktığın kişiyle bazı şeyleri aşmış olman gerekir. Cinsel açıdan tatmin ediyo demişsin. Yukarıda bir arkadaş deniş o parayla Rus a git diye, bence gayet mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az erkek olun lan kıza fatura mı ödetilir? hiç mi centilmenlik öğrenmediniz ayıp lan ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 17 Aralık 2013; 22:55:36 >
  • Param yok de bakalım ne diyecek.
  • 1 yıl olacak neredeyse, neyse ki hiç öyle bir durum olmadı. bunları konuşmuş olmanız lazım. birini sen ödüyorsan diğerini o ödemeli. mesela sinemayı genelde kız öder 16 lira, yemeği ben öderim 13 - 14 lira falan. ama maaşımı alınca hepsi benden ulan
  • Eve götür.
  • bu konuyu onunla açıkça konuşmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Eve götür.

bencede arkadasa katılıyorum.hesap odemıyorsun toplu kesıcem hesabını artık demenın zamanı gelmıs
  • konuşursan ayrılırsınız cinsel tatminin varsa yeni birini bulana kadar devam et tahminim yaşın 18-20 arası olur öyle şeyler em geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

Kıza hesapmı ödetilirciler konuya bekleniyorsunuz. millet başlar şimdi erkek adam olcan diye hazır olun.

Erkek adam olcan kiza hesap mi odetilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum sen bu kızla cinsellik için mi çıkıyorsun napıyorsun git rusa Türk kızlarından bir şey olmaz. Hem rusların fiziği güzel ve bakımlılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 18 Aralık 2013; 0:51:04 >
  • kız cinsel açıdan doyuruyormuşta o yüzden ayrılmak istemiyormuşta, genç senin ufuk pek parlak gözükmüyor haberin olsun.
  • 17 yaşındasın ve şu düşüncelere bak
  • Ben bu yüzden kızlarla çıkmak istemiyorum işte. Maddi durumu orta olan kızlarla çıkıyorsun ilk gün jest için hesabı sen ödüyorsun sonra ikinci gün alışıyor bunlar yanlarına pek para getirmiyorlar. Paran çoksa git çıkmaya devam et.

Amacın cinsel doyum ise yukarıda ki arkadaşlar onun hakkında sık sık yorum yazmışlar. Denilebilecek söz yok.

Aklıma nedense bu geldi : http://www.youtube.com/watch?v=NArgtPmdjoA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.