Şimdi Ara

Kız eve davet etti (Evin ss'i geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kız beni evlerine davet etti şimdi böbreklerini sar götür falan yazmayın çünkü aile arkadaşımızın kızı.Bu yıl ben lise 4 'e geçtim malum sınavlar var o yüzden özel okula gitmenin avantaj olduğunu düşünüyoruz.Lisenin ismini veremeyeceğim işte liseye kayıt yaptırmak için giderken babam birisi ile karşılaştı el sıkıştılar falan adam dedi ben de kızımı kaydettireceğim arabaya kimliğini almaya gitti onu bekliyorum dedi.Hani nasıl desem filmlerde kadınlar slow-motion ile gelirken rüzgar efekti ile saçları sallanır ya sanki öyle geliyordu kız yani gerçekten güzeldi.İşte tanıştırdı falan babası bu kızım Ö.... dedi bende ben berke dedim okula doğru giderken babamlar önden gidiyordu kızla bu arada biraz lafladık işte kız da benim gibi klasik müzik seviyormuş farkındasınızdır etrafta klasik müzik seven kişiler az oluyor kayıt yapılan odada birden çok masa vardı kıza görüşürüz deyip babamı takip ettim.Kayıt işlemleri vb. işlemler yapıldıktan sonra kızın babası babama uzun zamandır görüşmüyoruz sizinkileri de alın gelin dedi akrabamızın izmirde düğünü var o yüzden gelemeyiz dedi babam zaten biz istanbulda oturuyoruz buradan oraya yol uzun beni de uzun mesafelerde yol tutuyor e malum düğün için gidiyoruz erken gitsek nerede kalacağız o yüzden gündüz yola çıkacaktık ben gelmesem H.... amcalara gitsem olur mu dedim babam başta itiraz etti ama kabul etti bu sırada kız da bana gülümsüyor tabi ki dündü bu yaşananlar bizimkiler yaklaşık 2 saat önce yola çıktı fakat onların evi biraz şehir dışında kalıyor gitsem kız ile konuşur muyuz yoksa gidip koskoca adamla konuştuğumla kalmayayım.Gidersem inanmayanlar için evin resmini upload ederim.Gitsem mi gitmesem mi emin olamadım

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Edit :
     Kız eve davet etti (Evin ss'i geldi)

Arkadaşlar evleri zindanmış Ö.... ile babası Hıdır da zebaniymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 17 Temmuz 2013; 21:35:00 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qRowNie

okumadım, ss nerde?

Akşam gideceğim eve şimdi nasıl atayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 17 Temmuz 2013; 15:09:33 >

Orijinalden alıntı: qRowNie

okumadım, ss nerde?

aynen hani ss?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIZIN EVİ ZİNDAN VE KIZ ZEBANİ
    AYRICA BÖBREK.AVİ

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

KIZIN EVİ ZİNDAN VE KIZ ZEBANİ
    AYRICA BÖBREK.AVİ

Kız tanıdığın kızı
    I am going to go to sleep now as my body won't work anymore.I am like a butterfly with broken wings.
    Steam ID:Whitfield
    Be Here Now
  • SS nerde? SS yoksa neden SS'li yazıyorsun? SS koyunca "SS geldi" yazabilirsin.

• Zorla kendini yamamışsın sonrada kız eve davet etti ss li

Orijinalden alıntı: Whitfield

Özlem ve Hasan mı? Ya da Hüseyin

Adamın adı Hıdır

Orijinalden alıntı: Altın Orda

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kız beni evlerine davet etti şimdi böbreklerini sar götür falan yazmayın çünkü aile arkadaşımızın kızı.Bu yıl ben lise 4 'e geçtim malum sınavlar var o yüzden özel okula gitmenin avantaj olduğunu düşünüyoruz.Lisenin ismini veremeyeceğim işte liseye kayıt yaptırmak için giderken babam birisi ile karşılaştı el sıkıştılar falan adam dedi ben de kızımı kaydettireceğim arabaya kimliğini almaya gitti onu bekliyorum dedi.Hani nasıl desem filmlerde kadınlar slow-motion ile gelirken rüzgar efekti ile saçları sallanır ya sanki öyle geliyordu kız yani gerçekten güzeldi.İşte tanıştırdı falan babası bu kızım Ö.... dedi bende ben berke dedim okula doğru giderken babamlar önden gidiyordu kızla bu arada biraz lafladık işte kız da benim gibi klasik müzik seviyormuş farkındasınızdır etrafta klasik müzik seven kişiler az oluyor kayıt yapılan odada birden çok masa vardı kıza görüşürüz deyip babamı takip ettim.Kayıt işlemleri vb. işlemler yapıldıktan sonra kızın babası babama uzun zamandır görüşmüyoruz sizinkileri de alın gelin dedi akrabamızın izmirde düğünü var o yüzden gelemeyiz dedi babam zaten biz istanbulda oturuyoruz buradan oraya yol uzun beni de uzun mesafelerde yol tutuyor e malum düğün için gidiyoruz erken gitsek nerede kalacağız o yüzden gündüz yola çıkacaktık ben gelmesem H.... amcalara gitsem olur mu dedim babam başta itiraz etti ama kabul etti bu sırada kız da bana gülümsüyor tabi ki dündü bu yaşananlar bizimkiler yaklaşık 2 saat önce yola çıktı fakat onların evi biraz şehir dışında kalıyor gitsem kız ile konuşur muyuz yoksa gidip koskoca adamla konuştuğumla kalmayayım.Gidersem inanmayanlar için evin resmini upload ederim.Gitsem mi gitmesem mi emin olamadım

hocam başta tanıdık kızı olur sonra yok kankam denir o denir bu denir gün gelir olan olur yani onun için bu tanıdıgın kızı ayagını kapat :D

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

Orijinalden alıntı: Altın Orda

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kız beni evlerine davet etti şimdi böbreklerini sar götür falan yazmayın çünkü aile arkadaşımızın kızı.Bu yıl ben lise 4 'e geçtim malum sınavlar var o yüzden özel okula gitmenin avantaj olduğunu düşünüyoruz.Lisenin ismini veremeyeceğim işte liseye kayıt yaptırmak için giderken babam birisi ile karşılaştı el sıkıştılar falan adam dedi ben de kızımı kaydettireceğim arabaya kimliğini almaya gitti onu bekliyorum dedi.Hani nasıl desem filmlerde kadınlar slow-motion ile gelirken rüzgar efekti ile saçları sallanır ya sanki öyle geliyordu kız yani gerçekten güzeldi.İşte tanıştırdı falan babası bu kızım Ö.... dedi bende ben berke dedim okula doğru giderken babamlar önden gidiyordu kızla bu arada biraz lafladık işte kız da benim gibi klasik müzik seviyormuş farkındasınızdır etrafta klasik müzik seven kişiler az oluyor kayıt yapılan odada birden çok masa vardı kıza görüşürüz deyip babamı takip ettim.Kayıt işlemleri vb. işlemler yapıldıktan sonra kızın babası babama uzun zamandır görüşmüyoruz sizinkileri de alın gelin dedi akrabamızın izmirde düğünü var o yüzden gelemeyiz dedi babam zaten biz istanbulda oturuyoruz buradan oraya yol uzun beni de uzun mesafelerde yol tutuyor e malum düğün için gidiyoruz erken gitsek nerede kalacağız o yüzden gündüz yola çıkacaktık ben gelmesem H.... amcalara gitsem olur mu dedim babam başta itiraz etti ama kabul etti bu sırada kız da bana gülümsüyor tabi ki dündü bu yaşananlar bizimkiler yaklaşık 2 saat önce yola çıktı fakat onların evi biraz şehir dışında kalıyor gitsem kız ile konuşur muyuz yoksa gidip koskoca adamla konuştuğumla kalmayayım.Gidersem inanmayanlar için evin resmini upload ederim.Gitsem mi gitmesem mi emin olamadım

hocam başta tanıdık kızı olur sonra yok kankam denir o denir bu denir gün gelir olan olur yani onun için bu tanıdıgın kızı ayagını kapat :D

Yavaş yavaş olur diyorsun

• git ve parçala onu evlat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.