Şimdi Ara

Kız eve davet etti (Evin ss'i geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Altın Orda

quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

quote:

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kız beni evlerine davet etti şimdi böbreklerini sar götür falan yazmayın çünkü aile arkadaşımızın kızı.Bu yıl ben lise 4 'e geçtim malum sınavlar var o yüzden özel okula gitmenin avantaj olduğunu düşünüyoruz.Lisenin ismini veremeyeceğim işte liseye kayıt yaptırmak için giderken babam birisi ile karşılaştı el sıkıştılar falan adam dedi ben de kızımı kaydettireceğim arabaya kimliğini almaya gitti onu bekliyorum dedi.Hani nasıl desem filmlerde kadınlar slow-motion ile gelirken rüzgar efekti ile saçları sallanır ya sanki öyle geliyordu kız yani gerçekten güzeldi.İşte tanıştırdı falan babası bu kızım Ö.... dedi bende ben berke dedim okula doğru giderken babamlar önden gidiyordu kızla bu arada biraz lafladık işte kız da benim gibi klasik müzik seviyormuş farkındasınızdır etrafta klasik müzik seven kişiler az oluyor kayıt yapılan odada birden çok masa vardı kıza görüşürüz deyip babamı takip ettim.Kayıt işlemleri vb. işlemler yapıldıktan sonra kızın babası babama uzun zamandır görüşmüyoruz sizinkileri de alın gelin dedi akrabamızın izmirde düğünü var o yüzden gelemeyiz dedi babam zaten biz istanbulda oturuyoruz buradan oraya yol uzun beni de uzun mesafelerde yol tutuyor e malum düğün için gidiyoruz erken gitsek nerede kalacağız o yüzden gündüz yola çıkacaktık ben gelmesem H.... amcalara gitsem olur mu dedim babam başta itiraz etti ama kabul etti bu sırada kız da bana gülümsüyor tabi ki dündü bu yaşananlar bizimkiler yaklaşık 2 saat önce yola çıktı fakat onların evi biraz şehir dışında kalıyor gitsem kız ile konuşur muyuz yoksa gidip koskoca adamla konuştuğumla kalmayayım.Gidersem inanmayanlar için evin resmini upload ederim.Gitsem mi gitmesem mi emin olamadım

hocam başta tanıdık kızı olur sonra yok kankam denir o denir bu denir gün gelir olan olur yani onun için bu tanıdıgın kızı ayagını kapat :D

Yavaş yavaş olur diyorsun

yavaş yavaş olucak illa ama kız belli olmaz napcagı bişiler yaparsa sende tanıdık kızı deme yapcagını yap ama ben hemen olsun kızı beklemem diyorsan piyasada öyle ürünler mevcut meyve suyuna mı katarsın kahveye mi katarsın senin bilecegini iş :D

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M

• quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Kızın seni davet ettiği bölüm nerede ?

Teknik olarak kızın babası davet etti ama ne diyeyim Hıdır amca kızının yanında benin eve davet etti mi diyeyim

quote:

Teknik olarak kızın babası davet etti ama ne diyeyim Hıdır amca kızının yanında benin eve davet etti mi diyeyim

Kızın SS sini atabilirmisin akşam eve döndükten sonra ?

quote:

quote:

Kızın SS sini atabilirmisin akşam eve döndükten sonra ?

Babasınınkini atsam

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kız beni evlerine davet etti şimdi böbreklerini sar götür falan yazmayın çünkü aile arkadaşımızın kızı.Bu yıl ben lise 4 'e geçtim malum sınavlar var o yüzden özel okula gitmenin avantaj olduğunu düşünüyoruz.Lisenin ismini veremeyeceğim işte liseye kayıt yaptırmak için giderken babam birisi ile karşılaştı el sıkıştılar falan adam dedi ben de kızımı kaydettireceğim arabaya kimliğini almaya gitti onu bekliyorum dedi.Hani nasıl desem filmlerde kadınlar slow-motion ile gelirken rüzgar efekti ile saçları sallanır ya sanki öyle geliyordu kız yani gerçekten güzeldi.İşte tanıştırdı falan babası bu kızım Ö.... dedi bende ben berke dedim okula doğru giderken babamlar önden gidiyordu kızla bu arada biraz lafladık işte kız da benim gibi klasik müzik seviyormuş farkındasınızdır etrafta klasik müzik seven kişiler az oluyor kayıt yapılan odada birden çok masa vardı kıza görüşürüz deyip babamı takip ettim.Kayıt işlemleri vb. işlemler yapıldıktan sonra kızın babası babama uzun zamandır görüşmüyoruz sizinkileri de alın gelin dedi akrabamızın izmirde düğünü var o yüzden gelemeyiz dedi babam zaten biz istanbulda oturuyoruz buradan oraya yol uzun beni de uzun mesafelerde yol tutuyor e malum düğün için gidiyoruz erken gitsek nerede kalacağız o yüzden gündüz yola çıkacaktık ben gelmesem H.... amcalara gitsem olur mu dedim babam başta itiraz etti ama kabul etti bu sırada kız da bana gülümsüyor tabi ki dündü bu yaşananlar bizimkiler yaklaşık 2 saat önce yola çıktı fakat onların evi biraz şehir dışında kalıyor gitsem kız ile konuşur muyuz yoksa gidip koskoca adamla konuştuğumla kalmayayım.Gidersem inanmayanlar için evin resmini upload ederim.Gitsem mi gitmesem mi emin olamadım

tamamını okudum da kız seni davet etmemiş ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Elin boş gitme sakın baklava falan al

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • ne derler bilirsin joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

başlığı düzelt yoksa linç edecekler

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

KIZIN EVİ ZİNDAN VE KIZ ZEBANİ
    AYRICA BÖBREK.AVİ

Kız tanıdığın kızı

Nolucak ya en fazla evlenirsin zaten güzel kızmış dahane?Gidip MeganFox gibi bir kadınla evlenmiceksen bu bahsettiğin güzel kkızla şansını dene.

AYRICA BÖBREK.AVİ

Kız eve davet etti (Evin ss'i geldi)
    Haklıymışsın evleri zindan kız ile babası da zebaniymiş böbreklerimi aldılar şuan sol böbreğimden yazıyorum

quote:

AYRICA BÖBREK.AVİ

Kız eve davet etti (Evin ss'i geldi)
    Haklıymışsın evleri zindan kız ile babası da zebaniymiş böbreklerimi aldılar şuan sol böbreğimden yazıyorum

hocam zindana kapatıp işkence yapmasınlar cem garipoğlu misali :D

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu

Lenovo Z580-59347084 8 GB Ram 1 TB HDD NVİDİA GT635M

• Tahminlerim mükemmel

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.