Şimdi Ara

Kız çocukları çete kurdu, kan donduran görüntüler ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Denizli'de çete kurdukları belirlenen 3 genç kızın, gözlerine kestirdikleri küçük yaştaki çocukları saçlarından yerlerde sürükleyip kafalarına tekme attıkları anlar kan dondurdu. Dayak yiyen çocuklardan birinin babası, görüntüleri izledikten sonra soluğu karakolda aldı.

    Kaynakça:
    https://www.haberler.com/ozel-denizli-de-kiz-cocuklari-cete-kurdu-kan-12894357-haberi/
    https://www.youtube.com/watch?v=kFdBrUMC5_8
    https://www.youtube.com/watch?v=bQyRmmRitR4

    Yorumum:

    Yorumsuz.







  • gençler işte, negatif enerjilerinden bu şekilde kurtuluyorlar, onları doğruya yöneltmemiz gerek ama kimin umurunda, dövüş sporuna yollayın orada korumalıklı adil bir müsabaka yapsın dengi kızlarla ve hem daha sağlıklı olur hem daha uysal hem daha akıllı olurlar...

    yeni nesli, gençleri eğitmek kimsenin umurunda değil, ne olmasını bekiyordunuz? bütün türk dizileri şiddet ve psikolojik manyaklıklarla dolu.
  • gençler işte, negatif enerjilerinden bu şekilde kurtuluyorlar, onları doğruya yöneltmemiz gerek ama kimin umurunda, dövüş sporuna yollayın orada korumalıklı adil bir müsabaka yapsın dengi kızlarla ve hem daha sağlıklı olur hem daha uysal hem daha akıllı olurlar...

    yeni nesli, gençleri eğitmek kimsenin umurunda değil, ne olmasını bekiyordunuz? bütün türk dizileri şiddet ve psikolojik manyaklıklarla dolu.
  • Ulkedeki kezban ve apachi gencligi bir virusle yok etmek lazim. Hayir simdi bunlarin hepsi gun gelecek coluga cocuga karisacak, tavsan gibi cogalacak sonra ulkenin bir 40-50 senesi daha cope gidecek. Zaten AKP sagolsun ulkenin gelecegini mahfetti, bide bunlar var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu çocuklara kabahat bulmam,ailelerine kabahat ararım..Evde aile sevgisi görmemiş,kültür ve adab nedir anlatılmamış bir nesil harward'a da gitse değişmez..

    Benim anladığım sağdan soldan görüp özentilik içine girip kendi hayal dünyalarında kendilerini bir şey sanıp gerçek hayatta da bunu karşısındaki insanlara kabul ettirmeye çalışan ve şiddete başvurmakdan çekinmeyen gençler var ne yazıkki..

    Herşeyin başı eğitim diyoruz ama bir çocuğun eğitimi ilk önce kendi hanesinden başlar,sokağa salınan ve başıboş bırakılan çocuklar hayat dersini orada almasını isteyen aileler asıl suçlu olanlardır..
  • Egitim evde baslar hic diziler, kotu arkadaslar vs demeyin. Nice pirlanta gibi cocuklar var ebeveynlerine bakin Hepsi duzgun makul insanlar. Cocuklara ne ogretirseniz onu alir, koyun gibi yemini suyunu onune koyarsaniz da bu kizlar gibi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana bulassinlar da ucunu birden tek yumrukta indireyim. Ay pardon yapamam dimi kanunlar var, artik bana bulasirlarsa yere kivrilip en az hasari almaya calisicam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bile ülkeye bağlayan var.

    ABD de bullying yapanları bilmezler tabi. Çocuktur, akillanirlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bir devlet sorunudur eğitemediğin gençlerin güvenliklerini bile sağlayamıyorsun bir virüs var ve o virüs her geçen gün kendi kendimizi yiyiyor . ülkede bütçeden ayrılan güvenlik harcamaları korkunç boyutta ,ama gel görki onlar temiz vatandaşa yaramıyor. tabi nerelere gittiğini millet iyi biliyor ya . ben olsam o bölgenin güvenlinliğinden sorumlu emniyete dava açardım hesap sorardım

    bu kızlara gelince 6 ay hapis yattıktan sonra lost dizisindeki gibi beyin yıkama yapacaksın günün 15 saatini bir sandalyede zor acı çeken insanların hallerini konu edinen videolar izlettireceksin belki faydası olur

    bu yaşta bir insana vurup zevk alması normal bişe değildir. böyle giderse geleceğin katilleri yetişiyor demektir.
  • Bu karakterdekiler nadir olsaydı, kendine özel bir olay diyebilirdik.

    Ama bunlar gibilerden genci yaşlısı milyonlarcası var. Bu, devlwtin bir yerde yanlış yaptığını ya da yetersiz kaldığını gösterir. Ha, ailenin de büyük hatası var o ayrı.

    Önemsiz olaylar da değil bunlar. Bunların videolarını izlemedim ama, bu ortam herkesi, herkesin çocuğunu etkiliyor, bazılarına dönüşü olmayan zararlar veriyor. Boşver demeyle olmaz.

    Abdde de bu sorun var zaten. Örnek gösterilecek bir ülke değil zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: routemaster

    Bu mesaj silindi.
    Normal değil.
    Bu ailelerin, toplumun ve devletin genç nesilleri düzgün egitememesinin sonucudur.
    Bu gibi olaylarda TV ve İnternetin insanları yozlastirmasinin büyük etkisi var.
    Acilen devlet bu ortamlardaki denetimi düzene sokmalı
    Ceza kanunlari çağa uygun olarak düzenlenmeli.
    Bugün başkasını sokan yılanın başı ezilmezse, yarın bizi sokar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi gibi ürüyorlar bu kadar çocuk gereksiz nüfusun azalması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana babasından ne gördüyse onu yapıyorlar. bunların p.cleride bunlar gibi apaci olacak. küfür edecek kavga edecek.

    ne eğitim var ne ceza sistemi. al bunları içeri rehabilite olana kadar salma dışarı. baktın rehabilite olmuyor çıkarma. normal insanların psikolojisini bozmasınlar. ama nerdeeeeeeeeee... bizimkiler anca hükümeti eleştireni içeri atarlar. terzi yamağının bedduası tuttu. bokumuzda boğuluyoruz giderek daha da batıyoruz.

    birde bu tarz olayları dizilere bağlayan bakanlarımız falan var. ben 30 yaşındayım bugune kadar izlemediğim mafya çete dizisi/filmi kalmadı. hem yerli hem yabancı ne kadar suç içerikli dizi film varsa izlemişimdir. bugune kadar hep kavgadan kaçtım. tanımadıgım adama küfür dahi etmedim.

    tıpkı insanın şerefsizlik yapıp suçu şeytana atması gibi. ben de insanım bu şeytan neden hiç uğramadı bana ? devlet büyüklerimiz dizileri suçlar hemen. kendi eksikliklerini birşeyleri suçlayarak kapatacaklarına inanıyorlar.

    bu ülkede en büyük eksiklik eğitim. ikincisi ise zeka. gerçekten iq çok çok düşük. insanların düşünebilme kabiliyeti yok. şempanze gibi çoğu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 8 Şubat 2020; 18:8:13 >




  • ABD'de olunca normal diyeceğiz yani? Sözde ABD karşıtısınız ama işinize gelince hemen ABD'den örnek veriyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-481916DD1 -- 8 Şubat 2020; 19:4:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne ceza adaleti var ne eğitim var, ne bekliyorsunuz??

    Haberi okumadım, ceza aldılar mı bilmiyorum ama maksimum 2 ay alıp çıkarlar muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.