Şimdi Ara

Kız bulamama sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar

Konu baslıgından anlasılacagı üzere özellikle dh ' da gerçekten büyük bir kısım sevgili bulamamaktan yakınıyor şimdi eğer bana soracak olursanız ilk önce kendinize neden bir sevgili edinemiyorum diye sorun cevabını kendiniz vereceksiniz muhtemelen..

Okullardan başlıyalım gençlerin en sosyal olduğu yerlerden biri hiç şüphesiz ki okuldur bunun için öğrenciler için sevgili yapılabilecek en iyi ortam okul fakat okulda sessiz sakin olup sevgili bekleyen elemanlara aklım almıyor yani şöyle ki her sınıfta muhakkak bir artiz tayfa bir o artiz tayfaya karışmak için çabalayanlar birde sessiz ve çalışkan bir grup olur artiz tayfadaysan populersindir ve sevgili bulman doğal olarak kolay olur onlara karışmaya çabalayanlardansan yine bir ihtimal şansın var fakat sessiz konuşmayan hiç sadece dersi takip eden kişilerin kızların gözünde bana göre hiç şansı yok adam sanalda dh ' a konu açıyor niye bulamıyorum diye yahu sınıfta bi kendi haline bak sonra konu aç kızlar için bana göre her zaman ön planda olan popülerlik sürekli ağzının laf yapması biraz ortam bilmen birazda tipin varsa senin mükemmel olman için yetiyo en azından lisede böyle bu birde bu kızları öyle gözünüzde çok büyütmeyin büyüttükçe kızlar size ulaşılamaz olarak gelir çünkü ben genelde hedeflediğim kıza hem ayar veririm hemde olmasanda olur süsü veririm bu şekilde kız nasıl olsa bu bana deli divane aşık biraz daha sürünsün felan olayına girmez çok büyütmeyin ve illa çokda güzel sevgili bulmak zorunda değilsiniz güzel sevgili başa bela zaten bunuda unutmayın yüzüne bakılcak biri olsun en önemlisi huyu iyi olsun yeter..

Okul hayatınız yoksa veya nette çok takılıyorsanız yani asosyalseniz şöyle birşey yapabilirsiniz ; dışarıdan geçen kıza gidip ben senden hoşlandım diyemezsiniz tabiki bunun için internet devreye giriyor facebook vs tarzı değil ama kızların çoğunlukta olduğu bazı forum fan club siteleri oluyor bildiğim kadarıyla bu sitelere üye olup kendinizi orada tanıtabilirsiniz kızlarla tanışabilirsiniz resimlerinizi paylaşabilirsiniz kızların messengerlarını alıp daha detaylı tanıyabilirsiniz buluşma ayarlayabilirsiniz vs vs.. çözüm çok yani yeterki gerçekten isteyin bir sevgili bulmayı kızlarda insan bizden üstün bir varlık değiller sadece nerde ne yapmanız gerektiğini bilin yeterli övünmek gibi olmasın ancak ben çok kızla birlikte oldum bu zamana kadar çoğununda huyları çok farklıydı çoğu kızın ne istediğini bir erkekte neyi görmek istediğini biliyorum başka sorunuz varsa pm atabilirsiniz sorularınızı cevaplarım..

• Acemi olduğun taktik veriş tarzından belli..
  • ben çok kız buluyorum ama istediğim gibi bir kız bulamıyorum biraz fazla mükemmeliyetçiyim usta ne önerirsin? tecrüben varsa ciddi anlamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katilkiller

Acemi olduğun taktik veriş tarzından belli..

ya killer bi dur Allah aşkına...
  • Kardeşim okumadım yazdıklarını ama benden sana tavsiye. Evleneceğin zamana kadar herhangi bir kızla çıkma. En iyisi bile resmen sorun makinesi. Başta bir hevesle başlıyorsun sonra kafanı taşlara vuruyorsun... Hiç gerek yok bulaşma.
    Benim bir birlikteliliğim var ve şuanda sana özeniyorum, keşke bitse de kurtulsam. Tabi genelleme yapmamak lazım ama gördüğüm birçok kız sorunlu.
  • Dersi dinlemeyim ,şebeklik yapın, kızı kapın diyor kısaca.
  • Başlıycam sizin kızınıza ama ya.Sıkmaya başladı artık.Hergün aynı konu açılıyor...Kusura bakmayın ama hepiniz bi yerlerinizin derdine düşmüşsünüz.
    Gidin vatan,millet için birşeyler yapın...
    Kız bulamama sorunsalıymış
    Bu forumu bıraktım bırakıcam hadi hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 15 Haziran 2010; 0:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kız Var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız arkadasın olunca bütün sorunların bitiyor mu mantıga bak
  • Bu konudaki kullanıcılar: Dick Smack, TheBest4evr, AnimalCollective, captain_turkiye, TheDarkDefender, .Kubilay, ImPoweR, optiboy, ghastly, kaange, felaj, YERER, GKHN_93, Aces High, ClassRouGe, brkmm, XnetaS, sumer, Superdeve, Mcann, Epiphania, bloody24, SoNSaMuR4Y, Rhaud
    28 kayıtlı üye, 8 misafir
    quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Başlıycam sizin kızınıza ama ya.Sıkmaya başladı artık.Hergün aynı konu açılıyor...Kusura bakmayın ama hepiniz bi yerlerinizin derdine düşmüşsünüz.

üyeliğini bana ver şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Dick Smack

Bu konudaki kullanıcılar: Dick Smack, TheBest4evr, AnimalCollective, captain_turkiye, TheDarkDefender, .Kubilay, ImPoweR, optiboy, ghastly, kaange, felaj, YERER, GKHN_93, Aces High, ClassRouGe, brkmm, XnetaS, sumer, Superdeve, Mcann, Epiphania, bloody24, SoNSaMuR4Y, Rhaud
    28 kayıtlı üye, 8 misafir
    quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

Başlıycam sizin kızınıza ama ya.Sıkmaya başladı artık.Hergün aynı konu açılıyor...Kusura bakmayın ama hepiniz bi yerlerinizin derdine düşmüşsünüz.

üyeliğini bana ver şampiyon

• Şu da var, kızlar neden teklif etmiyor?
  • Dostum bence herşeyin yeri var mesala ben her ikisinde yapabiliyorum hem ders dinleyip hemde kız arkadaş ne olcak şimdi bence tamamen kişi meselesi diyosunki popüler takımla takıl ulan takılsak liseyi bitiremeyiz şuan hepsi kalmış durumda sınıfta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.