Şimdi Ara

Kız benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaş olarak mı görüyor ? ( yarın açılıyorum)(AÇILDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun öncelikle kardeşim. Gününüzü yaşayın, ileriyi fazla takmayın şimdiden. O zamanları geldiği zaman düşünürsünüz, gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor bu böyledir genelde. Siz gününüzü gün edin dediğim gibi boşverin fazla düşünme o kadar ileriyi.
  • Senden de o ayrılacak ve sen kalacaksın ortada
  • Biraz agirbasli ol. Her an gidecegini hissetsin ki kaybetme korkusu olsun. Bunlar kiz. Cok deger verilmez canlilar. Hakedene hakettigini verecen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

Senden de o ayrılacak ve sen kalacaksın ortada

La niye ayrılsın

Tövbe ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Biraz agirbasli ol. Her an gidecegini hissetsin ki kaybetme korkusu olsun. Bunlar kiz. Cok deger verilmez canlilar. Hakedene hakettigini verecen.

Haketmesse yanımda olmazdı zaten

• İlk defa böyle bir konunun olumlu sonuçlandığını gördüm. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

La niye ayrılsın

Tövbe ya

İnşallah olmaz öyle birşey ama olay şu;Ben bunu elde ettim artık diyip bi süre sonra sıkılmaya başlıyorlar.Sürekli seni zaten test ediyor aklında acaba bunu mu arıyorum en iyisi bu mu felan filan diye ayrıca zamanla heves gibi bir düşüncesi bile olabilir.Şuan o tavladı yani seni bi nevi erkeklerde olan şey elde edince sıkılmak.Her neyse inşallah uzun ömürlü olur kardeşim hayırlısı olsun.
  • Lan olm bi bizemi denk gelmiyo ne güzel zengin(üniden sonra işi iyi olur) bağyan sevgili. (İnş bizede nasip olur tabi.)

Napcan olm seviyosa yardır sende ailesine kızın sözü geçer zaten ciddi seviyosa. Sende yanında ol kızın.

Ama sana kapak atıyosa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Avenue635

İlk defa böyle bir konunun olumlu sonuçlandığını gördüm. Hayırlı olsun.

Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

quote:

La niye ayrılsın

Tövbe ya

İnşallah olmaz öyle birşey ama olay şu;Ben bunu elde ettim artık diyip bi süre sonra sıkılmaya başlıyorlar.Sürekli seni zaten test ediyor aklında acaba bunu mu arıyorum en iyisi bu mu felan filan diye ayrıca zamanla heves gibi bir düşüncesi bile olabilir.Şuan o tavladı yani seni bi nevi erkeklerde olan şey elde edince sıkılmak.Her neyse inşallah uzun ömürlü olur kardeşim hayırlısı olsun.

Herkes aynı değil

Bu kız diğerlerinden farklı diye şuan yanımda zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Biraz agirbasli ol. Her an gidecegini hissetsin ki kaybetme korkusu olsun. Bunlar kiz. Cok deger verilmez canlilar. Hakedene hakettigini verecen.

Her kız aynı değil işte

Her insanın aynı olmadığı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

kesinlikle açılma kaybedersin

seni çantada keklik diye görür

Yalnızsın dimi ?

• düğün ne zaman kanka?
    hasır takımını aldın mı?
    kaç lira olmuş 24 ayar hasır takımları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

kesinlikle açılma kaybedersin

seni çantada keklik diye görür

Yalnızsın dimi ?

bloklusun ne yazdığını göremiyorum
    edit: değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Storm -- 22 Ağustos 2017; 11:24:51 >
  • işde gerçek hayat bide sabahtan beri konudışındaki konuları 2 kez okuyup üstüne beyaz futbol patlatanlar var:)
  • Hayırlı olsun hocam sevindim valla. Bazıları ayrılacaksınız falan demiş galiba da her şey olacağına varır zaten o zamana kadar tadını çıkar kendin ol mutlu ol.
  • asdadad
    asdada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F685468E4 -- 2 Ağustos 2018; 18:28:32 >
  • Uzak olunca biraz zor oluyor. Ama olmaz diyede bir durum yok tabi. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

Uzak olunca biraz zor oluyor. Ama olmaz diyede bir durum yok tabi. Biraz sabırlı olmak gerekiyor.

Kız ben seni beklerim dedi

Bu yetti bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhasebeci48

bende seninle aynı durumdaydım dostum mesele mesafeler değil önemli olan insan karakteri kızın ailesini tanımaya bak aile ve sosyal çevresi neyse kızda odur. Ben dünyanın en medeni ailesinin damadı olma yolunda ilerliyorum kız arkadaşımda dünyalar tatlısın çok farklı birisi inanılmaz zeki ve sosyal olmasının yanında çok karakterlidir. Uzakmış yakınmış hiçbirşey farketmiyor bu yüzden. uzun zamandır beraberiz biz üniversiteler farklı şehirlerde yazları beraberiz arada gidip geliyoruz. Yapman gereken en önemli şey herşeyi görüşüp konuşabilecek kaygılarını paylaşabilecek samimiyete bir an önce gelmeniz. açık açık söylemelisin mesela;
    * Ben uzak şehirlere gittimizde benimle ilgilenmemen durumunda bana olan ilginin azaldığını düşünmeye başlayacağım diyebilirsin ki bütün insanlar öyledir. Korkar.
    * O yüzden ilgisini kaybettiği zamanlarda haftalarda psikolojik durumunu sana anlatmasını sebepleriyle seni tatmin etmesi gerektiğini kendisine söylemelisin.
    * Ben lol oynuyorum kız arkadaşım ders çalışıyor telefonlardan veya laptoptan görüntülü arama yapıyoruz birbirimizi gösterecek şekilde laptop veya telefonlarımızı koyuyoruz ve saatlerce ekrandan arada bi birbirimize bakıp gündelik işlerimizi yapıyoruz yanyanaymışız gibi oluyor herkes ilgilenmesi gereken şeyle meşgul oluyor. Bunları konuşup kendisine açıklayıp kendinize tarz iletişim yöntemleri bularak uzun yıllar konuşabilirsiniz :) Benim 4 yıl oldu mutluluğun resmi mi?

https://www.instagram.com/umitcayli/?hl=tr

Mutluluklar dilerim.

Çok tatlısınız süper

Darısı bizim başımıza

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.